Skriv din beskrivning här!

Tja, vet ni fest eller?

Kvällen blev lyckad! Pratade med lite olika människor och hängde vid brasan, mycket mysigt. Jag, Fredrika, Gabbi och Gustav hade sällskap hem så de var nirre. Ska titta på någon serie och chillaxa lite innan jag går och sover. Ska upp rätt tidigt i och med att jag ska jobba -.- Så kan inte vara uppe hur länge som helst..

Uuuuuut

Har bråttom. Hoppas ni alla får en grym kväll.

Valborg.

Sitter i mitt (välstädade) rum och äter godis. Probably not a good idea med tanke på att det vankas mat strax. Mormor och morfar är här så vi ska äta middag med dem. Tog en dusch och ska nu strax byta om. Äter då hemma och ikväll tror jag att jag går till Majbrasan vid Ekebyhov med Gabbi och Freddi. Mys.
Valborgspuss!

Tre kuddar i rad.

Nu har jag städat mitt rum! Det blev superfint.
Man kan äntligen se golvet igen..
Nu ska jag gå ut med Puma en sväng och sen hoppas jag att mamma är hemma igen så att hon kan hjälpa mig med No:n. Hej så länge.<3

Arg

HATAR SERIÖST DENNA JÄVLA SKIT Ö DÄR ALLA SKA LÄGGA SIG I I ALLAS BUSINESS. MIND YOURSELF. ÄR SÅ JÄVLA LESS PÅ ATT (nästan) ALLA MÄNNISKOR PÅ DENNA SKIT Ö ÄR SÅ JÄVLA FITTIGA. JAG ÄR ARG.

Kvällen

Är seriöst helt slut i huvudet. Jag, Emma och Viveka var ju då och tittade på när några band spelade nere på Fabriken i Centrum. Vi kom mitt i ett av bandens spelning, tror att dem hette Daydream Escape.. Sen var det Like She Said´s tur och dem rockade fett. Hahah. De var i allafall aphögt ljud därinne så vi gick efter att dem spelat färdigt. Kom hem typ runt halv tio och sen dess har jag bara degat i sängen. Är super trött så ska alldeles strax sova.. Imorgon ska jag göra No uppgiften som är typ tre veckor försenad.. Och städa mitt rum ser ut som ett bombnedslag. Hehehe.
Just nu..

Ångest

Faaaan vilken jävla ångest jag får när jag ser att Justin Bieber har gått och blivit typ ashet..

FUN FUN FUN!

Min klasskompis Jessica är så skön. Mitt under engelska lektionen när Elisabeth försöker lära oss något utbrister hon:

-Vad händer om man ritar en mustasch på en femtiolapp?
Så jävla roligt. Heelt random! Jag gillart!

Ge mig maaaaaaat!

Oh my god! Är så jävla hungrig. Ge mig mat nu!!! :/

FREDAG

Dagen flöt på riktigt bra idag. Engelskan var dock mega seg. Elisabeth förhörde läxan och sen gick hon in i ett grupprum med olika människor så vi andra gjorde ingenting. Blev utelåst av Mathias och under tiden låste han min telefon.. -.- Tillslut låste han upp den och tog bort koden. På gympan körde vi Lacrosse och fan vad kul det var! Lite jobbigt i värmen bara. Sen slutade vi! Jag hann även göra klart en So-läxa så att jag inte fick någon betygsvarning. OCH JAG KOM IN PÅ SPÅNGA!!!! Fan vad glad jag blev. Mitt första och ända val!! Woho. Ska alldeles strax gå ut med Pumisen, ska bara titta klart på Jersey Shore. Ikväll ska jag till Fabriken med Emma H och Viveka och titta på några band som spelar. Imorgon är det tänkt att jag ska in till stan och kolla balklänning men jag vet egentligen inte om jag pallar.. Har ju faktiskt en klänning redan, behöver bara skor och väska om jag ska ha det. Men har en No inlämmning som måste göras så jag blir nog hemma.. Hörs senare guys.

Bra dag!

Hej lovers! Nu ska jag berätta om min dag. Den började med Svenska, läste lite i min bok och sedan gjorde jag, Amanda och Olivia nationellt muntligt i engleska. De gick riktigt bra enligt våran lärare. Var jätte nervös innan men det gick bra! Sedan hade vi Spanska, gjorde inget speciellt, läste nalle puh.. Sedan var det lunch. Helt okej mat idag. Sedan Iup och jag lyckades faktiskt göra något på en timme (y). Och nu till det roligaste. Bilden. Fyfaaan vad kul jag jag hade. Lektionen var fett slapp och alla satt och tittade efter motiv att rita. Egentligen pratade vi bara. Jag och Malin ritade med akrylfärger på Jessicas ansikte, till slut såg hon ut som en krigare/indian/indie med en prick i pannan :$ Martin fick sig en färgklick på kinden av mig också :$ Han blev skitsur och gav igen.. Vi fick sluta tidigare så de var chill. Gick hem, käkade mellis och gick ut med Puma, sprang till bussen för att hinna upp till stallet. De var galet kul att rida idag, tänker inte tråka ut er men det gick super bra verkligen. Sen tog jag bussen hem och nu har jag ätit och duschat och sådant. Ska alldeles strax sova, ska bara hänga upp min tvätt först..
Ullis söta kaninungar!

JAG HAR FÅTT EN SYSSLING!!!

Jag dör så söt hon är! Och nu vill jag ha en bebis för mig själv.. Skoltoan imorgon boys...

Maaaaaat.

Återkommer när jag är mätt.

Godmorgon!

Jag är supertrött idag. Höll på att inte komma upp ur imorse, jag och Viveka smsade tills kvart över två i natt, så det är väl inte så konstigt. Idag är en jobbig skoldag. Har först svenska i två och en halv timme, spanska, lunch(y), Iup och sist bild.. Iup:en brukar vara najs men jag tror att jag faktiskt måste jobba på den så vi får väl se hur det blir. Wellwell. Ska titta lite mer på Jersey Shore innan Olivia kommer och vi går till skolan..
Pooz.

God natt!

El perro <3

I'm gonna love you like I've never been hurt before.

Såå.. Ikväll lagade jag mat åt familjen. Helt okej gott. Sedan gick jag till Ica, osminkad och i mjukiskläder, för att hämta ut ett paket. Jag hoppades innerligt att jag inte träffar någon jag känner, precis när jag kommer fram ser jag en ashet kille som glor som fan och jag tänker ba: Faaaan också! Självklart skulle han se mig ofixad och skit :| Menmen, that's life. I alla fall så har det inte hänt mycket ikväll. Inget pluggande här inte. Vem pallar? Nej inte jag. Tittar på Jersey Shore och snart ska jag ta en dusch. Hoppas ni haft en bra kväll boys! Poooz.

Red lips..

Jag har chirre så livet är nirre.


Jag drömde om dig inatt..

Huvudvärken satt kvar tills imorse så jag stannade hemma.. Nu när jag sovit några timmar känns det lite bättre. Vaknade för 45 minuter sedan och har tittat på Jersey Shore sen dess! Älskar det! Ska titta färdigt på programmet och sen tänkte jag gå ned och steka pannkakor. Mums. Sen kanske jag steker lite i solen..
Hörs senare guys!
James Franco.

Dör av huvudvärk.

Hejdå världen..

Jag känner mig som en bad-ass i min nya tröja..

Man kan inte alltid vara seriös...
Photo Booth<3

Shopping.

Här är mina fynd!

Vänd på huvudet. Den turkosa är från i torsdags tänkte bara visa en bättre bild på den.. Och den ljuslila köpte jag idag och Ramones tröjan + ett vanligt vitt ribbat linne, så nu kan Olivia få tillbaka sitt..
ÄR NÖJD!

"Jag vet att du är avundsjuk på mina snygga och välformade vader"

Halloj mates! Var i skolan och sedan gick jag ut med Puma, vi gick ner till vattnet så hon fick simma lite de var skoj! Hon är verkligen som en säl! Sen stack jag till stan. Vandrade runt och hittade lite saker. Dock inte conversen men får titta efter dem när jag är på stan nästa gång vilket jag tror blir lördag. Visar mina andra inköp lite senare! När jag kom hem studsade jag studsmatta med Johan, Erik och Gustav. Galet kul var de, innan mamma kom hem och sa att den skulle gå sönder, så dem gick hem för att göra någon bilduppgift och jag sitter här! Ikväll händer de inte mycket ska nog bara ta det lungt I guess..


Godmorgon!

Sitter i sängen och försöker få ordning på mitt hår.. Slutar kvart i tolv idag så drar in till stan efter för att handla converse och nån tröja.. Ska hem i mellan och rasta Puma bara. Men först skolan. No och matte står på schemat.

Godnatt!

Min säl<3

Water for elephants.

Såg ju på bio med mamma tidigare ikväll. Vi såg Water for elephants och herregud så bra den var! Och herregud så snygg Robert Pattinson var! Mycket snyggare än i Twilight. Nu har jag duschat och tänkte snart gå och sova, ska titta på lite Glamourama, Jersey Shore och ladda ned lite musik så jag lär ju inte somna förns om en och en halv till två timmar i alla fall.. Vi hörs imorgon buddies!





Nya kändis crushen for sure!!!

Jersey Shore bitch

Ligger i sängen och tittar på Jersey Shore. Gött. Ikväll blir de bio.
Jag med en av de nya tröjorna (y) Älskar den fan.

Good night!


Nu blir det film!



Äntligen hemma!

Vilken dag de har varit! De började med att jag knappt kom upp ur sängen i morse var helt mosig i huvudet. Pallrade mig upp till slut och stack i väg till jobbet. De gick ändå hyffsat fort så jag var glad. När jag var färdig där gick jag till Max som ligge en bit längre bort på gatan.. Handlade lite mellis och satte mig sedan på tunnelbanan mot Kista. När jag var framme handlade jag blommor och gick hem till mormor och morfar. Chillade där en stund och sen kom mamma, pappa, Gustav och Puma. Strax därefter fick vi mat i våra magar! Riktigt gott var det! Sen tittade vi lite på Tv och sen åkte vi hem. Så nu sitter jag här. Imorgon tänker jag sova länge! Har faktiskt ingen ångest alls över skolan, längtar nästan tillbaka till vardagen.. Hur konstigt de än låter. Wellwell, nu ska jag äta godis. Hejdå.

Godnatt babes!

Ska sova nu! Ska upp runt åtta halv nio i morgon så de är lika bra att gå och sova nu känns det som. Orkar inte jobba, är verkligen super otaggad. Får tänka på timmarna efter och hoppas att det går fort helt enkelt..
Sleep tight mates!

Glad Påsk! #2

Wiho! Hela påsken har mamma sagt att vi är förstora för påsk ägg men när vi kommer hem ligger de två ägg var till mig och bror på köksbordet! Gustav och jag ler ikapp och öppnar dem. Ett var fyllt med klassiskt påskgodis och i det andra låg de lite mera godis, badgrejer och 1500 kronor var! Gustav ska köpa en Onepiece för sina och jag ska köpa amerikanska converse! Weeei!
Jag <3 Godis

Morfar är bäst!

Morfar lyckades fixa så att jag kunde surfa runt när jag är här weei. Vi kom hit runt halv ett kanske, då käkade vi lite lunch och sen var vi ute och gick i ungefär en och en halv timme (Y) Sen låg vi alla tre på framsidan och stekte, najs! Jag somnade till en stund där också. Tror att jag fick lite bränna faktiskt..  Nu sitter jag i deras vardagsrum och bara tar de chillpill. Imorgon ska jag jobba.. Suck.. Orkar inte, tråkigare finns nog inte. Ska i allafall hit efter att jag jobbat färdigt! Mormor fyller år så vi ska fira henne lite grann och så. Funderar på att köpa en ny sån här bandeu bh som jag köpte i torsdags. Har nu en turkos och en ljusrosa. Såg att de fanns lila också och dem är fett sköna och najsiga! Hahah får ta mig en funderare helt enkelt!
Håret mitt har i allafall blivit ljusare (Y)

Glad påsk!!

Glad påsk på er sötisar! Jag gick upp vid 10 och strax efter det kom mormor och morfar hit. Nu har jag hunnit duscha och klä på mig så ska bara se klart på Donnie Darko sen packa mina och Pumas saker och så åker vi hem till dem efter de. Morfar ska bara riva färdigt nere i hallen! Jag tar med mig datorn men vet ej om jag ha nått internet hos dem så kanske inte kan blogga ändå. Annars blir det update ikväll!

He's the cheese to my macaroni.


Omg.

Jag har seriöst aldrig vart såhär rädd förrut! Jo när jag tittade på Jennifers body. Men hörni! Se aldrig Donnie Darko själva, innan ni ska sova. Galet skum och läskig film! Kommer fan att drömma mardrömmar om denna Frank.
Han längst ---> ditåt är super skum!! Förstår inte riktigt vad filmen handlar om.. Typ denna killen Donnie Darko <-- Som går i High School, Donnie har agressionsproblem och tar medicin och går hos en psykolog. De visar sig att han är paranoid schizofren och dags hallucinerar bland annat om denna Frank dåra som är en 1.90 cm lång jätte kanin.
Ska titta vidare och se hur den slutar. Poooz!

Random shit.

Vänskap-

Vad heter din bästavän?- Olivia, Fredrika och Viveka står mig alla nära.
Vem var du med senast?- Gabriela
vem ringer du när du är riktigt ledsen?-
Ingen
har du förlorat en vän under 2011?- Ja
är du med någon just nu, isf vem?- Alone
vad hette din första kompis utanför släkten?- Öh ingen aning.
vem utav dina kompisar vill du träffa just nu?- Niklas, Olivia, Viveka.
vem snackade du senast i tfn med?- Fredrika
vem utav dom fick du senast sms av?- Fredrika

Kärlek-

är du kär?-
nej
vad heter han isf?-
han heter inte något, för han finns inte.
har du kille?-
Nej
vad hette din första kille?-
Oscar, om de nu räknas.
hur många gånger har du varit riktigt kär?-
En gång tror jag..
har du sagt att du älskat någon, fast inte menat det?-
Nej, skulle aldrig kunna.
älskar du någon just nu?-
Såklart!
har du gråtit över någon du inte kunnat få?-
De har jag säkert.
har du kramat någon?-
Japp.
har du pussat någon?-
Ja
har du hållt någon i handen?-
Nej.
har du hånglat med någon?-
Njaa.
har du strulat med någon?-
same shit som frågan innan?


Mobil-

vem ringde du senast?-
Morfar
vem ringde dig senast?-
Morfar
vad står det i ditt senast sms&vem är det ifrån?-
Ska sova nu, vi har vunnit två av två och imorgon ska vi spela den tredje gruppspelsmatchen :) Från Viveka
vem skrev du senast sms till& vad stog de?-
Till Viveka: Aha okej :D lycka till!!! ;) <3
vad har du för mobil?-
Iphone
vilken färg?-
Svart
hur många kontakter har du?-
Vet ej


Familjen-

hur många är ni i din familj?-
Fyra
vad heter dina syskon?-
Gustav
har du en storasyster?-
Nej
har du en lillasyster?-
Nej
har du en storebror?-
Nej
har du en lillebror?- J
a
har du en tvilling?-
Nej

Annat-

vad ska du göra imorgon?-
Vet ej, ska hem till mormor och morfar så jag får se vad vi hittar på.
har du kul just nu?-
Nej, jag har inget liv.
vad ska du göra nu?-
Blogga och sen titta på Donnie Darko.

Donnie Darko.

Har inte gjort någonting alls idag! Bara slappat hemma. Mormor och morfar kom hit så vi har städat lite här hemma och så har morfar rivit väggen i hallen. Mamma och jag hann inte gå på bio idag så vi ska nog gå på måndag tror jag. Efter middagen gick jag till centrum för att handla godis, stötte på Gabbi så vi hade sällskap inne på ica och sen följde jag och Puma med henne till bussen. Mysigt! När jag kom hem studsade jag och Gustav studsmatta en stund och sen spelade vi kort. Nu ska jag äta mitt godis och allt jag köpte på ica och titta på Donnie Darko, rätt skum film men helt okej! Ciao

You're a part time lover and a full time friend.

Kvällen har gått åt filmtittande och sängliggande. Skönt jag var trött efter att ha sprungit runt på stan hela dagen ju. Imorgon kommer mormor och morfar hit I believe och sen har mamma lovat mig att se på bio. Yeey, vet dock ej vad vi ska se. De står mellan Water för elephants och No strings attached.. Nu ska jag sova. Good night ya'll.

The dress.

Okej jag är absolut kär! Den är så bekväm och snygg och den har de där lilla extra..
IIIIHH

Shopping in my <3

Har sprungit runt på stan idag då! Hittade massa fint som jag är nöjd med!
Gråa mjukisar, slarvade bort mina svarta, ett vitt linne, strumpbyxor, turkos bandeu, en t-shirt från H&m's nya kollektion, massa trosor. Köpte även världens snyggaste klänning!!! Omg den är så fin är seriöst kär i den! Ska visa er den senare. Tror det blir bäst bilder när den sitter på så så får det bli! Hörs snart babes!

Stan!

Drar till stan nu med Fredzi! Vi skulle mötas i Brommaplan halv typ för hon skulle sola.. Har inte hunnit äta någon frukost så de blir till att haffa två cheeseburgare på donken.
Vet inte riktigt vad som sak inhandlas men det är ju då man brukar få med sig mycket hehe. Ses i eftermiddag!

I just wanna fall, so damn hard. Now.

This..

Strip me.

Kvällen var grym. Emma och jag lekte eldmästare. Woho. Har ju skaffat mig en förträfflig doft i håret och på kläderna som inte går bort, får gå och dränka håret i Balsamspray sen (Y). Vi drog rätt så tidigt från busviken ändå. Haha, de blev så kallt när solen gick ner men gaaash vad fint det är där<3 Ska väl alldeles strax sova I believe. Ska upp någorlunda tidigt imorgon i allafall.
Jag är kär i denna sort..

Let's rock this night!

Är hemma! Det var super mysigt att rida! Vi red ut i värmen och hade det trevligt, Fredrika tyckte att det var jättekul. Är hemma en snabbis och har duschat. Ska strax iväg för att grilla med tjejerna vid busviken. YeeY. De lär bli awesome! Måste typ dra nu, ska packa det sista och leta rätt på lite cash!
Hörs ikväll babes.


Den som inga byxor har han får gå med rumpan bar!

Nu ska jag alldeles strax dra mig mot Fredrika. Har dock ett problem. Byxor/shorts med strumpbyxor? Hmm jag har världens beslutsångest. De här vädret är ju så svårt att klä sig till heheh. Tror nog att det blir mina svarta jeans ändå. Men det betyder att jag måste byta tröja.. Och jag ska gå om cirkus nio minuter. Snabba puckar nu!
Bildlöst inlägg, depp..
Ciao

@ Sängen

Vaknade för en stund sen av ett sms från Fredrika. OCH VIVEKA ÄR HEMMA YEY!!!! Pratade i allafall med Fredz och vi ska ses om typ två timmar så jag har inte direkt bråttom så jag stannar nog här en stund.. Mys.
Precis just nu!
Schysst att jag ser ut som en tvättbjörn runt ögonen......

Fuck yeah.


A million feelings

Idag har jag solat med Olivia. Yeey vet inte om vi blev någe bruna men vi hoppas ju. Hon gick hem vid halv fem typ och sen lagade jag mat till la familia. Asgott! Har planerat onsdagskvällen med brudzen också! Vi ska grilla vid busviken i Älvnäs! Jag hoppas bara att det var några som var på? Har inte fått några direkta svar på facebook. Sen träffade jag Jessica, vi gick i typ en timme och jag åt glass. Sen gick vi hem var och en till sitt. Hängde vid datan och nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Ska upp till stallet och rida imorgon! Freddan hänger fan på! På torsdag ska jag shoppa!!!! WIHO! Ska fan shoppa sönder mig själv.
El perro runt halsen<3
Har ju förresten damp på min blogg förövrigt! Får ju inte dit någon jävla header jävel som jag vill ha! Skitirriterande! Någon måste hjälpa mig! Please? Pooooz

Sover med sminket på (Y)

Nu på kvällen tog jag och Fredrika en prommis med Pumi, vi stötte på Felicia av en slump och sedan Amanda och Amelie.. Vi stod och pratade lite och sedan fortsatte Amanda åt sitt håll och jag, Fredrika, Felicia och Amelie följdes åt en bit innan vi skiljdes åt vi med. Jag och Fredrika tog en liten tripp runt Ekerö, dock inte lika lång som dagen innan. Det var förbaskat kallt ute. När jag kom hem chillade jag bara vid le datan.. Tittade på Glamourama. Ska snart sova i believe..
'
Innan jag gick ut!
Imorgon ska jag hänga med min strippa <3 Även kallad Olivia yeey! Vi har inga direkta planer. Ska nog bara ta't lungt och hoppas att vädret är på vår sida så att vi kan sola lite. Nu ska jag fortsätta titta på Charlie St. Cloud!!
I die.

Idag har jag på mig en klänning!

Drar till affären nu och handlar mat och annat plock. Hörs senare babes!

Just nu.

Vaknade precis. Jag tror inte jag ska göra något speciellt idag. Försöka bli frisk typ.
Bror och jag för någon kväll sen.. Hihih.

Me

Namn: Emma Lovisa Söderkvist

Piercingar: Nej

Tatueringar: Vill ju ha.

Längd: 1.63

Skostorlek: 39

Hårfärg: Blond.

Fräknar: Yes

Motto:

Kär? Nej.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja.

Tycker du att du är attraktiv? Nej.

Dricker du? Nej.

Röker du? Usch nej.

Vilket schampo använder du? Garnier.

Vilken parfym använder du? Oj, det är många olika.

Vad är du rädd för? Är inte rädd för något speciellt.

Gillar du att tvätta? Hahah vadå gillar?

Gillar du berg- och dalbanor? Absolut!

Senaste...

Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg..

Filmen du köpte? Köper inte längre.

Låten du hörde: Hahah du är så yeah yeah wow wow, blir glad av den!

Låten du laddade ner? Chris Browns senaste album.

Personen du ringde? Fredrika

Personen som ringde dig? Mamma.

TV-program du såg? Slö tittade på go kväll igår med mamma.

Person du tänkte på? DW

Favorit...

Låt: Har ingen men Pressad av tid är grym just nu.

Sak att göra: Umgås med vännerna

Sport: I don't know, rida är ju kul annars skulle jag ju inte hålla på med det liksom..

Dryck: Pepsi

Kläder: Har ingen favorit..

Film: The Notebook, The last song, Top Gun.

Bil: Jag är inte så insatt i de ämnet.

Serie: Vänner.

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Tyvärr ja..

Gråtit över en flicka? Jo det har man väl..

Ljugit för någon? Jaa..

Varit i slagsmål? Slåss inte

Blivit arresterad? Nej inte direkt

Träffat någon från internet IRL? Nej..

Antal...

Gånger du varit kär? Inte många gånger alls

Gånger ditt hjärta brustit? En eller jag vet inte..

Hjärtan brustet på grund av dig? Ingen gång skulle jag tro.

Tjejer du kysst? Hahah noll.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Många,

Gånger ditt namn varit med i tidningen? 2 eller tre kanske..

Senaste...

Boken du läste? Läser "Saker som aldrig händer" just nu.

Personen du fick e-mail av? Ingen aning, tumblr kanske.

Personen du fick brev av? Mormor :$

Personen du fick sms av? Fredrika.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår kväll.

Saken du köpte? Den nya daimglassen i fredags..


Vad har du gjort idag? Inget alls, slappat.
Var det kul
? Helt okej..

Brukar du svära mycket? Jag vet inte.. Kanske.

När stiger du upp på morgonen? Det går i perioder, just nu brukar jag vakna typ runt halv nio.

Vad har du på dig? Jeans, linne, skjorta.

Vad ska du göra ikväll? Jersey Shore, och titta någon film kanske.

Vad är du allergisk mot? Inget alls.

Var har du ont? Ingenstans.

Använder du hårspray Ytterst sällan.

Kan du stå på händer? Neej..

Håkan Hellström eller The Ark? Vilka?

Salt eller socker? Socker.. hehehehe

Gillar du ketchup? Nja..

Är du glad nu? Vet inte om jag ska kalla det glad.

Var du glad igår? Hahah var glad halva dagen..

Vad dansar du till? Musik brukar väl få igång mig

Stockholm är... ? Min hemstad

Göteborg är... ? En stad helt klart!

Kan du sjunga? Klart jag kan, om det låter bra är en annan femma

Spaghetti eller makaroner? Usch vad jobbigt det blev. Båda!

Land du vill besöka? Nya Zeeland, Thailand & USA


Jag vänder blad.

Blev hemma idag. Chillat runt och försökt kurera mig. Mormor och morfar var här en stund också, dem pratade om köket med mamma så jag gick upp och tittade på Black Swan. Fyfaan vad läskig den är! Tar lite pauser då och då för att lugna ned mig lite.. Hehe. Jag hoppas att jag får tag på Fillepille ikväll så hon kan hjälpa mig med designen om hon har lust liksom. Och ikväll är det Jersey Shore!!! YeEeeeY.

Designhelvette

Okej. Designen ser ju förjävlig ut.. Vet ej vad som hände. Varken jag eller Fille rörde till i stilmallen efter att jag blivit nöjd. Panikade på facebook och hon sa att hon skulle fixa idag.. Hihih. Bästa Fille. Skulle ju jobba idag men jag har 39 graders feber och halsont och hostar och är snuvig och allt sånt mysigt så jag kan inte. Men de på Mcdonalds sa att jag var tvungen att komma in ändå eller nått sånt, skulle ringa tillbaks om en halvtimme ungefär. Sen förstörs ju mina planer för ikväll och eftermiddag också.. surt. Ogillar att vara sjuk.

Saves my night

Dessa herrar räddar lördagskvällen.

I may be bad but I'm perfectly good at it.


Bara för ikväll.

Fille har fixat med le blogg. Är nöjd. TACK BABE! Idag har jag inte gjort mycket. Försökte fixa med designen själv gick åt helvete. Istället sov jag. Har blivit sjuk så sömn var välbehövligt. Inga planer ändras inför imorgon dock eller veckan för den delen. Get busy living or get busy dying. Eller hur det nu var.. Min kväll är räddad tack vare två herrar. Visar dem för er sedan.. hihi. Sätter väl på en rulle också eller nått sånt och myser till.



Innan skolan för någon dag sedan..

Photo Booth


Vem är du utav oss?

Hemskt mycket hej! Kvällen med Olivia var otroligt mysig. Vi såg Tangled och The last song. Älskar båda två! Imorse gick vi en promenad och sedan gick hon hem för att köpa skor. Jag satte på mig bikini och tänkte sola men tog en paus blev så jävla varmt liksom. Känns fan som sommar. Idag ska jag i alla fall inte hitta på ett skit. Bara chilla hemma liksom. Imorgon ska jag jobba och sen möter Olivia mig och vi går och fikar hade vi tänkt sen drar vi oss vidare mot Odenplan där vi ska se Jessica spela gitarr och sjunga. Kommer nog hem rätt sent men vad gör de? HAR JU FAN LOV! Najs.

Because it's not gonna' happen'


Hejsan.

Detta är då min blogg. Är supersugen på att blogga!! Så jag gör ett försök, sitter i soffan och väntar på att Oliven ska komma om nån timma eller så liksom. Vi ska hänga och titta på film och sådant standard.. Lovet börjar bra! Annars har jag en del planer.. Ska träffa Niklas, shoppa, rida, och sen går nog en kväll åt några fina tjejer<3 Klingar fint i mina öron.
Hahaha vi två asså.
Och en normal bild.