Skriv din beskrivning här!

Tapeter och rabarberpaj.

Strax efter mitt inlägg kom mamma och pappa hem då åkte vi direkt till Colorama på Träkvista Torg här på ön för att kolla på tapeter. Vi lånade hem massa böcker med olika tapeter i så ska ta mig tid och titta i dem alldeles strax. Efter middagen gjorde jag rabarberpaj som strax ska avnjuts med vaniljsås. Sätter nog på en film till det. Mys! Börjar inte förens klockan tolv i morgon och behöver då åka vid elva så får en liten sovmorgon i varje fall.

Mår bra.

Livet är bättre idag. Har suttit i skuggan hela dagen och tittat på Sex and the city 2 (filmen alltså) Ska snart förflytta mig till gräsmattan och köra lite styrka tänkte jag. I morgon tills på söndag ska jag jobba så ni lär inte få så mycket uppdaterat här men nått inlägg slängs säkert in. Och Fredrika! Hoppas du mår bättre, älskar dig!♥
Just nu.

FML

Glömmer mina egna problem med Sex and the city och körsbärstomater. Hörs i morgon lovies <3

Brunis (röd som en kräfta)

Idag har jag bara pressat ute på altanen. Skulle kanske inte stekt så länge som jag gjorde för nu ser jag verkligen ut som en kräfta!! :( Och jag som ska jobba i över morgon.... Får hoppas att det går över rätt snabbt. Men när rödheten lagt sig kanske de syns att jag faktiskt blev lite brun. Mina boobs är helt vita.. :$ Har inget mer att säga så avslutar här nu. Inga planer för ikväll.

A sky full of lighters.

Filmen var grym. Som mamma upprepade sig flera gånger - Helt galen!! Den var så himla rolig!! Definitivt sevärd. Nu ska ni få se bilder.
Började dagen med poolhäng.
Satte mig vid konserthuset i väntan på mamma. Passade på att föreviga ögonblicket med en egobild.
Och där tog det stopp. Blogg.se slutade att samarbeta men om de funkar i morgon så får ni bilderna då! Nu: SATC med ostmackor och smoothie. (Har bild på de också men nu är de som de är..)

Stan.

Drar till stan by myself. Ska kolla efter skor och en magtröja.. :P Sen möter mamma mig och då ska vi käka och sedan titta på Baksmällan del ||. Ni får se outfittttt när jag kommer hem!! PUSS.

Söndag.

Söndag idag då. Började dagen med lite jobb inne i stan på donkelish. Drog sedan hemåt mot Ica för att handla middag. Hembakad pizza som blev supergod. Och nu på kvällen har jag suttit och tittat på New York-tips på olika hemsidor. Har hittat massa bra affärer som jag lär besöka. I HÖST!!!! Ni hörde rätt. Jag trodde jag skulle behöva vänta till nästa vår men icke sa nicke. Jag är visst inte den ända som saknar The big apple... Mamma föreslår att vi åker tors-mån vilket jag tycker är för kort. Vi måste åka på torsdagen eftersom att jag ska på Rihanna konsert med Olivia på onsdagen så jag ska försöka tjata till mig en dag till efteråt istället! Hoppas hoppas hoppas! Jag är lycklig ändå. YAAAAAY!!! :D :D :D :D :D
Glad jävel.

Matkoma.

Dagen började med en powerwalk tidigt imorse.. Var helt död efteråt, chillade med SATC och åt mat. Är så jävla mätt nu alltså att det inte är sant! Jag har fått reda på tre mycket glädjande nyheter i allafall, det första är att jag förmodligen kommer få den nya iPhonen som kommer ut i höst!!!! Lycklig. Det andra är att jag kommer få pengar för mina betyg som jag fick nu i våras. Kommer bli 1500 kronor rikare! :DDD. Och för det tredje så ska jag och mamma på Spa kryssning i början av nästa vecka. Inte nu på måndag utan den efter det. Super mys! I morgon blir det till att jobba och det känns inte så farligt faktiskt. Har inget bättre för mig i varje fall. Hörs i morgon lovers. <3

Thank god it's Friday.

Vi käkade middag inne i stan på friday's vid kungsträdgården. Maten var god och när vi kom hem käkade vi efterrätt. Jordgubbar, glass, vispgrädde, maränger och smält vitchoklad allt i en salig röra♥
Som ni ser bytte jag ut jensshortsen mot ett par tighta, höga, marinblåa istället.
Jordgubbaaaaaar ♥
Utsikten.
Som ni kanske vet gör vi ju om här hemma i köket och i hallen. Nu börjar allt komma på plats och detta är en av våra nya skåpluckor..
Jag - Hahah vad är detta?..

Mamma - Skydd tills du och Gustav flyttar hemifrån.

Köket är mammas bebis. Hon blir galen så fort jag eller Gustav råkar slå igen en skåp lucka lite för hårt.....

Dinner.

Åker snart iväg med familjen och käkar. Så här ser jag ut.
Korsett, kavaj, jeansshorts.


Powerwalk.

Gick upp vid 10 idag och powerwalkade med Puma och mina easytones. Det blev nog ungefär 5 km eller så. Min familj är inte så mycket för traditioner så vi ska nog inte hitta på något specielltidag. Ska i alla fall bada i poolen med bror min om en stund. Ikväll kanske vi äter på restaurang eller så.. Trevlig midsommar på er!♥

All of the lights.

(Snygga trosor Fredrika.. ;))
SNYGGGGGIS

FEST HOS MANGE.

Dagen med fredzi var underbart bra. Vi såg på Justin Bieber filmen :$ hej bieberfever!! Nej skoja bara men den var faktiskt grymt bra och han är ju för söt! I mitten av filmen ungefär stekte vi pannkakor och åt dem med jordgubbar, glass och socker. Hämtade Puma runt sex och gick en prommis! En riktig bästavän-dag som Fredrika uttryckte sig. Sen dess har jag ätit middag och nu ska jag fortsätta titta på SATC med godiset jag nyss var och handlade. Mums! Bilder från dagen kommer senare..
Chillaxar i min säng.

Underbara torsdag.

Hej blogg! Vaknade runt elva och har sen dess käkat frulle, gått ut med Puma och gjort mig i ordning. Ska nämligen äntligen få träffa min apa, Fredrika. Det var en vecka sedan sist och flera veckor sedan det bara var hon och jag! Så det ska bli mycket trevligt. Ska hem till henne så fort jag skrivit färdigt detta. Eftersom att vädret är som det är så tänkte vi se på film och göra pannkakor med jordgubbar och glass. Underbart! Hörs senare lovers!

Onsdag.

Inne i stan mötte jag och Gustav upp mamma och vi gick till Stockholms glasshus och åt glass. Min var superrr god!!! Rekomenderar verkligen att ni åker dit. Det ligger i Birkastan och inte alls långt ifrån St:Eriksplans tunnelbanestation. Jag tog i allafall en våffla med smakerna Dansih applepie, vit choklad knäck och chocolate and cookies. Alla var tio poängare så skulle gissa att det blir samma vid nästa besök. Vi fick skjuts med pappa hem och sen dess har jag bara chillat. Badade i poolen också. 25 grader, asnajs med andra ord. Tittade på tv och åt vatten melon och nu ska jag snart sätta på Sex and the city.. Hahah det där kan misstolkas weeey :PpppPPpppP
Lite bilder från dagen. ÄLSKAR INSTAGRAM!
Mitt rum innan städningen.
Efter.
Kvällspromenaden med Puma bjöd på ett mycket fint ljus på himlen.
ASGOD GLASS!!!!!!

Städat.

Nu är mitt rum galet rent och snyggt! Det blir alltid jätte smutsigt och äckligt med tanke på att jag har Puma här ofta och så. Nu är det i allafall rent. Ska till stan alldeles strax så måste börja göra mig i ordning här hemma. Hörs senare.

Instagram.

Efterrätten som var ikväll.. Jordgubbar, glass och pepsi max. Livets goda ting är tre.♥
+ Vattenmelon såklart!♥
En egobild bara. Ny profilbild på fejjan kanske?
Plockade ihop en önskeoutfit inne på Topshop i höstas.. Drömma får man.
Puma passade på att sola magen idag lite när solen väl tittade fram.
Grillning på påsklovet och jag och Fredrika förevigade detta med en bild på oss själva. Stencoola i svarta solbrillz.
En morgon innan skolan. Fråga mig inte varför jag har solglasögon inne på mig i badrummet?..
I vintras. Ser jättekonstig ut men gillade den ändå lite.. :$
Man ser det inte så bra men det var faktiskt en dubbelregnbåge!!!! Där missade du något Olivia! ;)
En vanlig dag på väg hem från centrum bara.
Jävlar i havet vad jag älskar denna app!!! Så jävla grym. Bilderna blir så himla fina och man kan välja mellan ca 10 olika sorter. Bilderna blir helt fantastiska jämfört med innan så ladda ned denna app om ni har iPhone eller Ipod (för visst kan man fota med vissa Ipods?) Så sjukt grym. Instagram heter den då och är helt gratis!!

The last couple days..

Igår var en mycket sorgsam dag. Gick och lökade här hemma och var helt lost typ.. I väntan på kvällen då jag skulle ta farväl av kära Olivia som åker bort till England med Malin. Dem åkte idag, imorse och är borta i tre (!!!) veckor. Kommer sakna dig nått så fruktansvärt min älskling!!!  Hoppas att ni får det jättekul därborta!! :D Idag har jag inte gjort mycket ändå har dagen varit intressantare än igår. Gick och handlade middag + efterrätt till mig och mamma. Utsökt. Nu på kvällen har jag upptäckt världens bästa app. Den är så bra att den ska få ett eget inlägg. Kommer alldeles strax med andra ord! Hörs snart.

åh.


Lite kärlek.


MÅSTE HA!!!!!!

BÄSTA UPPFINNINGEN NÅGONSIN!! Tappar alltid bort mina hörlurar så detta är ju de bästa som finns?!
En hood tröja med inbyggda hörlurar!!!! 400 kronor bara!! Herregud. Nu måste jag bara bestämma vilken färg jag vill ha.. Lutar åt rosa men svart är ju det mest praktiska..

Kär i kärleken.

Ska börja läsa en töntig kärleksbok nu. Den handlar om Timoteij (!? vilket jävla namn?) hon bor i Lonodon och har allt man kan önska sig. Pengar, kläder bästa våningen. Men vem är hon egentligen kär i?! Måns, Paul, Wille eller John? Å denna svåra värld! Lame de låter men den andra boken jag läste var pretty deep och nu vill jag ha nått rosafluffigt.


Vill hem.

Hem till min vackra stad som aldrig sover. Saknar utav bara helvette.
Åker förhoppningsvis dit någon gång nästa år men oj så långt de är tills dess! :(

Kortfattat.

Jobbet var chill. Nästan inga folk, fick betalt för att stå rätt upp och ned ungefär. Najs. Fredrika orkar inte träffas, lika bra de. Orkar ingenting just nu.

Har jag en blogg?

Har glömt bort er lite det senaste dygnet. Förlåt förlåt. I alla fall, igår, fredag, städade jag i garderoben, spelade skip-bo med mamma och brodern, sedan åkte jag till centan med pappa och Gustav. Handlade middag och sedan vandrade jag dit igen för att handla godis och sedan ner mot Olivia. Vi tittade på Den lilla sjöjungfrun 1 och 2 :$ hehe. Men dem var fan asbra!! Fast lite töntig ibland.. Vi spelade skip-bo någon gång där i mellan också. Somnade runt två och vaknade vid elva. Drömde bästa drömmen!!! Åh den var så bra!!! Blev glad! När vi vaknade bakade vi scones och åt upp, gjorde oss i ordning och vandrade hem till mig för årets första dopp i poolen!! Det var riktigt kallt. Sedan gick vi upp och satte på oss kläder. Efter det satte vi oss på studsmattan och spelade Skip-bo :$ haha älskar det spelet! Sedan gick Olivia hem eftersom att hon skulle äta lunch och sedan till sina kusiner. Då gick jag ut med Puma en långis och sedan har jag fixat med en annons på blocket. Blev medbjuden ut ikväll också efter det men mamma ville ha mig hemma och jag hade ärligt talat inget emot det :$. Tittade på Tv med mamma och pappa och bara mös. Alltid när jag är hemma sitter jag bara på rummet med datorn så de blev nog glada att jag faktiskt satt med dem denna lördag! För övrigt så har jag gått och blivit förkyld! Men det är inte så farligt så ska upp och jobba i morgon ändå. Efter de hoppas jag på att träffa Fredrika. Hon åker bort på måndag så lär inte se henne på ett par dag. Men nu blir det sängen. Och grattis till dig som läste allt, vilket jävla inlägg. Godnatt på er!!

Chillipillli

Kvällen var chill och härlig. Mitt i allt kom en svan och förstörde allt dock. Blev aprädd så de var mindre kul! I morgon ska jag städa lite mer i min garderob och sedan vet jag ej vad som händish, på kvällen kanske jag går ut med några, de bestämda är i allafall att jag ska sova hos Olivia. Måste passa på att träffa min tös innan hon åker bort i tre veckor på tisdag. Mamma tycker jag är borta för mycket men hon får faktiskt ha förståelse med detta.. :P

Nockeby.

Drar till Nockebyklipporna med några tjejer och grillar/chillar nu! Ha en bra kväll sötisar!♥

Ordning och reda!

Har inte haft tid med bloggen idag. Sorry! Har haft städ dag med mormor. De blev riktigt fint faktiskt.. Sedan har hon hjälpt mig med att laga ett par klänningar och även lägga upp en. Har tvättat en del också. Har fått mycket gjort med andra ord! Nu ska jag läsa här i solstolen i väntan på att papsi kommer hem!
Se så fint!!!
Just nu.

Bokmal

Lånade allt som allt sju böcker sammanlagt.. Hade redan läst dem flesta en gång innan men har glömt vad som händer så lånade dem ändå. :P Haha. Har redan börjat på denna och kommit en bit. En andra chans. Riktigt bra faktiskt! Tänkte gå och läsa nu så pussohej!♥

God morgon!

Vaknade för cirkus en halvtimme sedan av ett sms från freddieboooy. Hon säger att de är molnigt ute men från den lilla springan jag har öppet ser de ut som fint väder ju. Vet inte riktigt vart dagen för mig idag, tiden får utvisa det. Men ska försöka släpa mig ned till centrum är sjukt lässugen. Ska försöka släpa med mig någon också tänkte jag.. Annars ska jag nog bättre på brännan om det går.

När jag blir stor.

Längtar satans mycket efter att få tatuera mig, små diskreta tatueringar lite här och där. Sånt som betyder. De är så himla fint.
Det jag vet att jag vill ha är en vid vänstra nyckelbenet, With every heartbeat. Och ja jag vet att de kommer göra frukansvärt ont men ack så fint. Sedan vill jag ha svalor, och någon text på handleden. Vill ha en tatuering på sidan av underarmen också.. Vill ha bakom örat också.. Och ha en vit tatuering också! Kanske på höften eller så. Och! En fjäder, antingen under ena bröstet eller på sidan av, liksom under armen. Galet hett! Hahah är fan galen i tatueringar. Så jävla snyggt!

Två sjungande syskon.

Kvällen var ypperligt mysig. Vi tittade på halva Love and other drugs. Sedan satte vi oss med Mackan på balkongen och  spelade skip-bo och ett annat kortspel. Lyssnade på maggan gjorde vi såklart och sjöng med. I morgon vet jag ej vad jag ska hitta på. Kanske tar en trip till biblioteket i centan. Haha nörd :$ men jag är en riktig bokmal. Egentligen. Kanske inte så många som tror det, med tanke på att alla tror att jag är så ointelligent.. Men jag tycker faktiskt att det är kul att läsa om de inte är en bok i skolan som jag inte valt själv typ. Wellwell de var det. Ska alldeles strax sova i alla fall.
My heart belongs to you♥

Mot Olivia.

Drar mig mot Olivia nu för en chillkväll. Ska antagligen se en rulle och probably snacka skit. Hööööörs sen.

Strandhäng.

Olivia kommer om tio minuter och då möter vi Viveka. Sedan cyklar vi först till Konsum och handlar käk och sedan vidare till Södran. Påvägen möter vi Felicia och Gabbi. Detta lär bli en bra dag! 
PUSSE

HUR SNYGG?!

Ja, jag dör!

I love it when I feel your smile in the middle of our kiss.

Kvällen var härlig! Åt riktigt god mat. Träffade upp bruds efteråt och chillade en stund. Blev nästan påflugen av en fladdermus också(!!!!!!) trodde jag skulle dö. Skitläskigt!! I morgon ska jag städa lite mer och sedan åker jag förhoppningsvis och badar någonstans. På kvällen hoppas jag att det blir chill vid nockebyklipporna. Det skulle vara riktigt najs det! Nu ska jag nog sova alldeles strax.
Ny profilbild på älsklingsboken!

Jungfrusunds Marina

Mamma och pappa firar bröllopsdag idag så vi ska ut och äta. Efter det ska jag förmodligen till någon badplats och hänga med mina polare. Hörs efter det!

Kläder.

Städar här hemma idag. Måste röja undan lite inför att vi ska göra i ordning i mitt rum + att jag ska få en garderob så måste städa här trots det fina vädret. Men jag hoppas att jag blir klar rät snabbt så jag hinner steka en stund!
Bjuder på en outfit.
Strumporna hade jag inte tänkt ha på mig men nu blev det så, hittade dem när jag städade.. Nu har jag alla tre i serien, vanligt långa, knä långa, och overknee. Från American Apparel.

The Notebook.

Sätter på The Notebook nu och chillar med mig själv och godis. Så najs. Behövs.
Faceless..


Lära sig livet den hårda vägen.

Har pratat ut med mamma nu och allt är lungt. Får se om jag lyckas skrapa ihop några pengar så jag kan åka till Viveka landställe men har ändå problem med att få hundvakt åt Puma.. Nu har jag tittat på Jersey Shore och tror jag ska sätta på Mini's first time nu! Hörs senare lovers.
I mitt fönster.

Orättvisa föräldrar.

När jag kommer hem från jobbet är mamma helt normal och låtsats som inget hänt. Sedan när jag påminner henne om att jag ska till Vivekas landställe nästa vecka så säger hon att hon aldrig sagt ja till detta eller så. Men grejen är ju den att jag frågade tidigt i våras när jag fick reda på att jag skulle till Vivekas landställe och då sa dem glatt ja. Men nu bara för att jag inte lyssnade igår kväll så får jag tydligen inte och dem tar mina pengar under några månader. Orättvisa föräldrar? Hell yes! Dem lever för att plåga mig.

Misslyckad kväll.

Kvällen var allmänt seg i början och jag pallade inte vänta på att nått kul skulle hända så jag och Felicia gick. Hon stannade någonstans och jag åkte buss hem. Fick egentligen inte gå ut så mina föräldrar var sura när jag kom hem trots att jag sa förlåt. Trodde verkligen inte att dem skulle bli så sura. Va fan kan man förvänta sig av en tonåring? De är ju menat att vi ska trotsa regler och sånt eller? + Att jag dricker inte eller någonting sådant så jag fattar inte vad dem är så jävla sura över?! Är fan lack. Vill bara slå någonting.

Sölen

Drar strax iväg till centan för att handla med Viveka, sedan beger vi oss mot Emil där vi möter upp resten och därifrån går vi till Sölen som ligger nånstans i Sandudden. Ha en bra kväll guys!

Sol

Det var supermysigt att tälta igår. Vi hängde lite med boysen som lanade också men mest spelade vi Skip-bo och lyssnade på Maggan. Somnade vid två någongång och vaknade vid halv nio. Då skulle vi ta ett morgondopp men jag palllade inte, sedan gick vi upp och käka frukost och sedan packade vi ihop allt och jag gick hem. Under dagen har jag haft vattenkrig med brorsan, solat, badat Puma och lite sånt. Hjälpte pappa med poolen också så att jag hoppas den kan användas mycket snart! :D Ikväll vet jag inte vad som händer..
Ass.

Pölen!! Nej.

Hade mega beslutsångest om jag skulle till Pölen eller ej men ringde Fredz och hon sa att det var fett ovärt så jag stannar hemma, or not. Ringde Olivisen och gjorde upp planer. VI SKA TÄLTA!! Först ska vi till centan och handla stuff. Sedan hämtar vi grejer här hemma och sedan drar vi ned till henne. SKA BLI ASNAJS. Är fan astaggad!! :D Så de lär ju inte bli någon mer uppdatering förens i morgon. Ha en bra kväll! Det ska jag ha♥
TAGGAD BRUD!

Just det.....

Har glömt att berätta för er om en grej....
Har blivit gravid... 5:te månaden nu...
SKOJA BARA!! det är en vattenmelon! YEEEY!! ÄLSKA NU ÄR DET SOMMAR!!!! :DDDDDD

Danza Kuduro.

Tjenare. Dagen började med dramadramadrama, pratade ut och allt löste dig. Olivia kom hit sedan vi hängde ett tag under tappströmsbron så att Pumiz fick bada lite. Sedan gick vi hem till mig och snackade om kvällen och lite så. Ska prata lite med the parents om hur jag gör och lite så.. Olivia gick i alla fall hem för en stund sedan och jag tänkte chilla i min säng med favoriten nu.
Haha <3 Jag är smygfotarn.

Nockebyyyyy.

Hängde som sagt vid Nockeby klipporna. De var asmycket folk och mycket trevligt och allt sånt. Kom hem vid tolv typ och har chillat med en sovande far i soffan med 2 och en halv män tittande. Typ så, nu ska jag titta på New York, I love you. Åh så härligt. Älskar sommarlov.




OUTFIT.

Ser ut såhär ikväll! Har långa leggings till detta också, tänker som Olivia och Fredrika: vill inte bli myggbiten!!! packar ned en tjocktröja också..  Ska alldeles strax bege mig mot bussen, ska bara packa väskan och ge Puma mat. Ha en bra kväll!! ♥

SOMMARLOV

Härligt värre! Efter avslutningen gick jag och några tjejer och åt glass vid kanalen. Sedan traskade jag och Olivia hem och sedan chillade jag med brorsan ett tag. Han skulle på träning vid fyra så jag följde honom till bussen med Puma. Badade henne och traskade hem igen, sen dess har jag bara chillat och gjort planer för ikväll typ. Ska till Badbergen vid Nockeby med massa kompisar och lite annat folk tror jag. Ska inte vara där förrens åtta typ men tänkte dra till Brommaplan nu och käka. Mamma möter mig där så det blir najs! Måste alltså börja göra mig i ordning nu på stört.
Pussi.

Trötta fötter och tjutande öron..

Herregud vilken rolig kväll det har vart! Alla var så himla fina!! Kom hem för en halvtimme sedan kanske och ska nu sova. Är galet trött. Puss! I morgon slutar jag grundskolan. Det pirrar i magen bara jag tänker på det.






Bal.

Sitter med en ansiktsmask och tittar på 17 again. Ska snart börja packa och bege mig mot Olivia och sedan mot Viveka. Är supertaggad! Hörs ikväll.

TAGGA.

I morgon är det bal och jag är supertaggad. Tycker det ska bli askul. Verkligen! Provade precis min klänning och är jättenöjd, den sitter perfekt och är superfin. Tog skorna på en testdrive förut också och dem är jag också supernöjd med. Och dem är jättesköna, + i kanten. Nu ska jag bara fixa mina tånaglar tänkte jag och resten fixar jag i morgon. Jag, Malin, Olivia och Viveka ska göra oss i ordning tillsammans hos den sistnämnde och sedan åker vi tillsammans dit i Vivekas mammas bil. Det blir säkert grymt. Längtar som fan nu!! :$ 

Sommarväder.

Åh my gad vad varmt det har vart idag! Vilket nu resulterar i huvudvärk, såklart.. Vi käkade på donken och var inne på Kicks så jag fick lösnaglar handlat. Olivia skulle träna så hon hoppade av i Brommaplan och jag sällskapade vidare med Jim som också hade vart i Solna och handlat. Nu ligger jag i min säng och ska titta vidare på No strings attached som jag började kolla på igår. Den är jätte bra! Älskar både Natalie Portman och Ashton Kutcher

Solna.

Drar till Solna nu. Olivia hänkar. Ska inhandla saker inför i morgon. Pusse.

Gose.

Mötte upp Olivia efter att jag käkat och nu har vi vandrat runt och catchat upp och kollat frisyrer till balen.. Ska kanske ses i morgon efter skolis också..
Nu ska jag sätta på film.
Jag älskar dig mitt hjärta!♥

The last song♥

Ska sätta på film nu och sedan sova. Pusssssse.

O.o

OMG....

With every heartbeat.

Jobbet var chill, rätt så kul. Åkte hem, trött och äcklig. Chillat i min säng med Mcdonaldslukt i håret. Najs. Inget mer har hänt idag. Eller jo! Kebabtallrik till middag, kärlek♥. Tittar på Slumdog Millionaire med familjen, har sett den förut men de var ett tag sedan. Jättebra är den i alla fall. I morgon ska jag hänga med min saknade skitunge Olivia. Vi ska fixa med lite frisyrer inför Balen. Tänkte släpa med mig henne till Solna också. Måste ha naglar och en nagellacks-borttagnings-burk.
Good looking and Intelligent.





The reef.

Kvällen var galet härlig och rolig! Chillade först med Martina, Masha, Sahra, Mio och självklart Jessica dåra. Efter en timme eller så drog Maria och Martina på fekke och vi andra drog till Statoil för att hyra film. Blev en skräckis om hajar. Såg bara halva typ men fan vilken B-film fast de räckte för mig. Blev fan asrädd  vissa stunder... En grej som var asrolig var att när vi skulle gå och hyra filmen så flamsar vi typ asmycket och håller på och typ leker fett coola och hoppar runt med luvorna på.. Och vet ni vad som händer?! Jessicas granne kommer runt hörnet med cykeln och alla ba: SHIT! och tar ned luvorna.. Hahahahah askul!! Man måste nästan vart där för att förstå det roliga men ändå.
Nu ska jag väl snart ta och sova. Upp och jobba imorgon som gäller. Jag är nog ändå rätt glad för att jag har ett jobb. De är skönt att kunna köpa typ vad man vill + att de är inte så jobbigt när man väl är där. :P Skulle kanske träffa Louise men får se hur det blir..
Pussssss

.

De var en trevlig eftermiddag hos Jessica, drog hem vid sex någon gång för att käka och ska nu tillbaks dit! Hörs när jag kommer hem.

Sticker till Jessica!

Dags för födelsedagsfikande hos snyggingen Jessica. Möter upp Sahra på vägen så vi slipper komma dit själva som två ensamma noobs. Två noobs tillsammans är mycket bättre! Hörs senare boys!

Men jag glömmer aldrig bort vad du gjort.

Käkade på Max innan. Supergott, åkte vidare till Ica Maxi och handlade godis. One tree hill tittande har stått på schemat och nu tänkte jag väl snart sova.. Kanske.. Tittar nog på ett eller två avsnitt till ändå.. :P
Imorgon ska jag pressa. Funderar på om jag ska gå på Jessicas födesledagsfika eller inte.. Vet inte om jag har lust. Får se imorgon helt enkelt..

Drar ut och käkar!

PÖSS

Årets första dopp.

Louise hade oförberedda gäster idag så vi ska leka på söndag efter jag jobbat istället. Det blev en riktig solardag för mig. Har bränt mig lite här och där men ska smörja in mig efter att jag har duschat så då borde det bli bättre! Ikväll hoppas jag på att familjen går ut och käkar. Hela vårat kök är nu borta och vi kan alltså inte laga någon mat förutom att grilla och koka och jag orkar inte med de när vi åt det igår så vi får se hur det blir. Jag och brorsan var i alla fall nere vid badet och svalkade Puma förut, vi badade även vi med. Riktigt kallt till en början men de var rätt så skönt ändå.
Chillaxar på studsmattan med One tree hill.♥

God morgon!

Vaknade för en timme sedan ungefär. Ska ge Puma frukost och sedan bär de ut på en joggingtur innan de blir allt för varmt.. Ska köra lite styrka här hemma också tänkte jag. Sedan hoppar jag in i duschen och sedan måste jag få tag på Louise. Hörs senare!♥


GRATTIS ÄLSKLING!!!

STORT GRATTIS TILL MIN UNDERBARASTE VIVEKA SOM FYLLER ÅR IDAG!!!!!

Hoppas att du får en jättebra dag, trots att jag inte är hos dig och att du inte är så förtjust i Liseberg! ;)

One tree hill.

Så ser planen ut för kvällen! I morgon ska jag träna en stund på morgonen, duscha, käka frulle och sådant. Sedan på eftermiddagen någon gång träffar jag Louise. Om hon bara kunde svara på mitt sms såå.. Nu känns det i alla fall lite bättre. Har pratat med Olivia och Viveka och den sistnämnda fyller år i morgon och allt! Spännandeeeee!! :D Ska fortsätta med mitt nu. Pusssss.

Jag saknar mina vänner :(

Usch och fy! Ekerö är inte alls roligt just nu. Ledsen tjej här.. Viveka, Malin och Olivia är i Göteborg på basketcup och Fredrika är också där och hälsar på sin kusin. De vankas mat här hemma snart i alla fall så jag är lite gladare.
Hahahah..

This is it!

Fixade ju som sagt frukost imorse. Dock blev det inte scones eftersom att våran ugn inte existerar längre.. I stället blev de färska frallor från centrum. Nästan lika gott. Sedan satte jag upp agilitybanan och lekte lite med Puma, gjorde mig i ordning och gick ned med brorsan och Pumis till vattnet så hon fick simma lite. Supergullig! Och nu händer de inte så mycket mer.. Mormor och morfar är här, idag packas köket ned! Hallen är färdig.

Mors-dag.

Mitt internet försvann under kvällen så det blev tyst här. Gjorde i alla fall inget speciellt. Tränade och duschade. Gjorde upp lite planer för helgen också. I morgon ska jag upp rätt så tidigt. Har lovat mamma att göra Scones, eller jag erbjöd mig faktiskt, eftersom att jag inte var hemma på Mors-dag så firar vi det i morgon. Då ska hon få hennes present också! En jätte fin kudde som jag har gjort i syslöjden. Gustav ska få Hood-tröjan som jag har gjort också. Bra dag för mina familjemedlemmar i morgon alltså.

Långhelg!!

Åh så härligt med lite ledighet. Dock så är alla mina vänner bortresta på ett eller annat vis. Jag klarar mig nog ändå rätt bra. Idag var jag och Gabi och badade i Eriksdalsbadet vid Skanstull med några åttor. Jag åkte hem tidigare än dem andra, var superhungrig så stannade vid donken vid Brommaplan och käkade. Åkte vidare hemmåt och sedan hände det inte så mycket.. Mamma pratar om avslutningspresent och jag vet inte vad jag vill ha.. Bortskämd brat? Javisst! Men hon pratar om en resa till London i höst eller en Marc Jacobs Plånbok. Najs. Nu ska jag umgås. PUSS