Skriv din beskrivning här!

Torsdaaaag.

Godmorgon på er!
 
Jag har precis käkat frukost och kollat på senaste solsidan avsnittet som jag missade. Nu ska jag göra mig i ordning och gå en promme med Puma. Senare ska jag nog träffa Fredrika och Felicia. Vet dock inte riktigt när men det blir nog bra hur som helst. 
 
Bild från när jag och Fanny senast var ute för ett par veckor sedan. Haha hon spillde cider på sin tröja :(( 
 

HEJhej.

Hej!!
 
 
Förlåt för hemskt dålig update här!! :( 
 
 
I fredags kväll var jag som sagt på spökrunda som var megaläskig! Efter det var jag ute en sväng med ett gäng kompisar, vi var på Toxic men drog därifrån ganska tidigt.. I lördags degade jag lite innan jag gick en promme med Puma i skogen. Sedan tog jag mig till gymmet med Fanny och körde ben, det gick svinbra och jag har fortfarande träningsvärk haha. I söndags jobbade vi båda och sedan åkte vi till gymmet och körde armar och rygg, även det passet gick bra trots träningsvärken. I måndags sov jag typ till halv tolv, sedan övningskörde jag med morfar. Körde motorväg för första gången! Wiie, det gick bra! På kvällen körde jag och Fanny afrikansk dans, kul men svårt! Vi blev hämtade och så sov hon över. Vi åt lax, råris, vitlökskvarg och grönsaker till middag, yummie! Igår var vi på pilates på morgonen och sen körde vi mage efter det. Vi åkte hem till var och en, supertrötta. Jag käkade lunch, promenerade Puma och duschade osv. Sen åkte jag till Nynäshamn hem till Theresé för att käka middag med henne, Sandra och Jennifer. Mycket mysigt! Jag och Sandra sov kvar där och åkte hem tjugo i tolv typ.. Kom hem för ca 1h sen. Träffade Fredrika i brommaplan också så vi sällskapade hem, ikväll kanske jag ska ut men får se är inte så taggad.. Hehe, annars går jag nog ut på fredag. Så det var mitt lov hittills.
 
Nu har jag precis käkat lunch och ska strax gå ut med Puma. Haha, som vanligt.. 
 
 
 

fredaaaaaaaaaag

Hej på er!!
 
Jag vaknade vid nio idag, utvilad och redo för en rolig dag. Jag började med att äta megagod frulle, Pauluns granola med yoghurt, två ägg, te och ett stort glas vatten, sedan klädde jag på mig och gick ut med Puma. Åkte till gymmet och körde lite armar, gick 10 minuter i trappmaskinen också wiii. Den är alltid lika jobbig! När jag var klar kom morfar och hämtade mig och så körde jag hem. Kom precis innanför dörren och nu ska jag duscha och sen käka kvarg. Vid fem ska jag iväg och gå på spökvandring! Ska hem efter det och göra mig iordning för jag ska ut ikväll med en massa härligt folk. Vi ska fira Theresé och Jennifers syster som båda fyllde år i måndags. Vi ska till Toxic och jag hoppas på mycket folk eftersom att det är löning idag, blir nog kuuuul hur som helst :)))) 
 

LOV

Hejsan!
 
Igår var jag i skolan like always, slutade tidigt men stannade kvar för att vänta på Fanny. Pluggade lite under tiden. Vi åkte och tränade, körde mage. Gick väldigt bra faktiskt! Så kul att träna med någon! Mamma hämtade oss i bromma så vi fick skjuts hem, asnice! Vi käkade middag och bara myste på kvällen. Sedan sov hon här hihi. Idag hade jag bara två lektioner och imorgon är jag ledig. Vilket betyder att jag har höstlov nu, wiiiie! Jag har inga superplaner direkt men ska nog gå ut lite, träna massor, jobba lite, kanske att jag och mamma åker någonstans, hon har nämligen lovat mig en shoppingrunda + att hon vill köra bil så kanske åker till en annan stad men vi får se. Blir nor ett bra lov i allafall <3
 
 
Sötiiis

Tisdaaaaag.

Hej på er!
 
Alltså skojar ni med mig vilken träningsvärk jag har idag.. Jag brukar tycka om att ha det men idag gör det så jävla ont :( Så ont att jag bestämde mig för att inte träna idag.. Riktigt illa är det. Hoppas det går över till imorgon. 
 
Fick se skolfotot idag och fyfan vad ful jag blev, tjock, ful, äckligt hår, hela jag var asful :( Usch men nu har jag fått ur det ur mig så nu ska jag inte klaga mer! 
 
 
Annars var skoldagen bra, var på stöd imorse med Severina och gjorde labbrapport, haha kul att båda ba "hm hur gör man nu igen?" Har skrattat jättemycket idag så det har vart kul :))) Är ensam hemma nu och hela kvällen, skööööönt. Vet inte vad jag ska göra nu men antagligen plugga lite, snart käka mellis i alla fall. 

..

Helvete vad dålig uppdatering.. 
 
Hela förra veckan var jag förkyld så jag gjorde absolut ingenting efter skolan, väldigt tråkigt. Haha. I tisdags och torsdags övningskörde jag i allafall. Det gick bra, tycker jag. I fredags var jag en sväng och kollade på hockeymatch men Gustav körde inte så jag och mamma åkte hem igen. Gjorde alltså inget speciellt, var svintrött så somnade tidigt. Vaknade vid nio på lördagen och gick upp efter ett tag. Käkade frukost och gick ut med Puma. Sen åkte jag och gymmade lite, det var kul! Träffade Fredrika när jag kommit hem efter en dusch och lite kvarg. VI gick en promme, supermys. På kvällen var jag ensam hemma så jag pluggade lite och käkade asgod middag. Igår jobbade jag 7.30-13.30, de gick bra det med haha.. Träffade Sandra direkt efter för att handla presenter till Theresé som fyller 18 idag, wiiiiiie!!! När vi var klara åkte jag till Brommaplan där mamma hämtade mig och så åkte vi och handlade mat inför veckan, en ny söndagstradition. Kom hem, käkade och kollade solsidan. 
 
Idag var jag i skolan och som varje måndag slutar jag 11.10 så nice! Käkade med Fanny och hennes buddies. Efter jag var klar åkte jag till gymmet och körde lite ben, de gick superbra, det ända dåliga var att trappmaskinen inte fungerade :( men sprang backintervaller istället så det löste sig ju men var taggad på trappisen :(( Kom med en buss som gick ända hem men busschauffören glömde stanna vid min station så fick gå :((( Men nu är jag hemma! Ska käka kvarg och gå ut med Puma, sen måste jag plugga och bädda rent, ikväll ska jag köra igen! tjoho.
 
 
 

.

 

Onsdag.

Hej!
 
 
Igår var jag i skoooolan, suprise suprise! Har typ glömt allt som hände så det kan ju inte ha varit något speciellt.. Haha. Följde med pappa och Gustav till Täby på kvällen i allafall, medans Gustav hade träning övningkörde jag i en timme eller så. De gick svinbra för att vara första gången på fleeeera veckor. Skönt att man inte tappat allt liksom. Idag hade jag bara lektioner på förmiddagen för vi hade ingen sal till de två lektionerna efter lunch så vi slutade 11.50. Dock stannade jag kvar ett tag till och pratade Spex med klassen och lite sånt. Hann träffa Fanny en snabbis också. Angående spexet ska vi vara killar!! Går ju i en klass med bara tjejer så det blir nog bra haha, sämsta är dock att jag har värsta feta finnen på näsan :((( 
 
Nu ska jag äta gröt (älskar det)
 
 
Snaaaaaaart

Måndagslista.

Vilken dag är det idag?
Idag är det måndag. På något vis känns det som att måndagar är helt okej, jag brukar lessna mitt i veckan typ tisdag, onsdag och tycka att det ska bli helg. Måndagar är bra.

Vad ska du göra ikväll?

När jag skrivit klart ska jag gå till köket och fixa middag. Sedan ska jag gå en sväng med Puma. Sedan måste jag plugga lite mer.

Säg två bra uttryck:

Har inga typiska uttryck jag använder mig av?? :( 

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
Jag vaknar utvilad. Går en promenad i skogen med en fin person. Handlar något nytt i klädväg. Äter god mat. Dansardansardansar.

Vad blir du glad av få höra att du är?
Blir glad av att få höra att jag är söt eller duktig på något specifikt. 

Känsla prick nu.
Hmm, jag känner mig hungrig. 

Vem saknar du?

Jag har inte hunnit umgås med Fredrika på ett tag så henne saknar jag såklart!

Något som är asbra att ha:

 

Vad är du bra på?

Laga mat ( iallafall vissa rätter), skratta, bjuda på mig själv (tror jag???) Höra av mig!

Vad vill du ha?
Ett par fodrade dr.martens och en comme des fuck down tröja.

Vad är du dålig på?


Plugga i tid, hålla i pengarna, säga ifrån. 

Topp 6 artister enligt ditt Spotify?

Haha, så blandat. Lorde, Justin Bieber, Passenger, Rihanna, Avicii, Lana del rey. 

Vad läser du nu?

TATUH (Torka aldrig tårar utan handskar) 

 

 


Måndag.

Hej!
 
 
Fyfan vad jag är trött.. Usch, kan knappt hålla uppe ögonen. Trodde jag hade sovmorgon imorgon men jag börjar 8.10 :(((( 
 
 
Idag har jag haft två lektioner i skolan, ganska så chill. Slutade 11.10 och käkade lunch med Fanny och hennes kompisar sedan åkte jag in till stan och köpte puder och en puderborste på Make up store, gick in på H&M och köpte två ögonbrynspennor också hehe. Sedan åkte jag hem, bäddade rent i min säng, älskar när det är rent! GIck ut med Puma och käkade mellis. Har suttit och pluggat lite nu men det är sjukt tråkigt.. 
 
 

Helgen.

Segaste helgen eveeeer. 
 
 
I fredags gick jag lite i skolan, hade ganska sega lektioner.. Gick i allafall till lite innan tolv och då åkte jag till stan för att göra Ögonfransförlängning! Jag blev så nöjd och tjejen som gjorde det var supergullig och duktig så det var kul! Sedan åkte jag till Brommaplan och mötte upp Fanny. Vi åkte hem till mig och käkade middag. Vi skulle båda upp tidigt dagen efter så hon gick vid nio. 
 
Igår jobbade jag på sjukhuset som i somras, jobbade 7.30-14. Alltså det är rena drömjobbet om man jämför med donken, så jäääävla nice. Mamma hämtade mig i allafall och så åkte vi till Stocksund och kollade när Gustav hade match. Dem vann och han var svinduktig så det var kul! Sen åkte vi hem och Fanny kom hem till oss och käkade middag med mig igen haha, sen såg vi we're the millers, svinrolig! Hon sov över eftersom att vi skulle jobba, samma tid som igår så jag är ganska trött nu om man säger så.. Men jobbet gick bra idag med. När jag kom hem hjälpte jag pappa fixa med poolen och täcka över den inför vintern osv. Jag och mamma åkte och handlade mat och sen käkade vi middag. Har nyss vart ute med Puma och ska nu duscha och plugga lite. Pusssss. 
 
 
 
Ända positiva med att börja jobba tidigt.
 
 
 
Har ätit sötpotatis 5 gånger den här veckan, haha. Idag blev dem svingoda!
 
 

Torsdag.

Hej bloggy!!
 
Sorry för ingen update igår.
 
Var i allfall i skolan och fick reda på att vi hade halvdag så det var ju nice. Slutade tio i tolv och åkte hem någon gång vid ett typ. Var ute i skogen med Puma och lyssnade på podcast medans, supermysigt. På kvällen hälsade jag på knattisarna på basketen, hade saknat dem och dem var så söta. Dem hade skottävling och när Martina skulle komma på ett ord dem skulle ropa säger en "EMMA!" så så fick det bli. Hihi, fick massa kramar också såklart<333. 
 
Idag då, började sent imorse så det var nice, hade svenska med min favoritlärare. Sedan käkade vi lunch och innan dess pratade jag och mina kompisar med en assöt kille från en studentförening, asså han var sååå gullig. Resten av dagen flöt på bra, hade matte sist och jag lyssnade faktiskt och jobbade så klapp på axeln till mig. Sedan hade jag och Fanny sällis en bit, den sötungen väntade på mig på mig trots att jag inte skulle hela vägen hem <333 
 
Var på gymmet och köttade lite, kände egentligen att jag hade lite ont i halsen men tänkte att det kanske försvinner men nu känns de värre :((( Det gick svinbra på gymmet i alla fall. Sedan åkte jag hem och gjorde i ordning middag och umgicks lite med Gustav. Skulle ha träffat Fredrika nu på kvällen men hon hade läxor att göra så det blev inte så :/ Fastnade framför tv:n med mamma istället.
 
Nu är jag sådär förkylningstrött i huvudet så ska sova, god natt.

Bra svett.

Hej!
 
Hoppas ni haft en bra tisdag! Jag har i allafall haft det. Började skolan vid 10 och slutade lite innan 14 så det var chill. Var förbi gymmet efter också, hade tänkt pw:a och springa men hade asont i vaden så gick lite på trappmaskinen istället, alltså det är ett skämt vad svettig jag blir när jag använder den. Men det är ju nice det med. Hade som tur var med mig en annan tröja så jag slapp åka hem i den svettiga. Nu har jag precis käkat kvarg med bär, druckit ett stort glas vatten och grönt té så ska gå ut med Puma nu! 
 
 
 

Måndag.

Hej! 
 
 
Idag var alltså första dagen i skolan! Det var skönt faktiskt.. Slutade 11.10 vilket jag verkar göra varje måndag?? Jag åt lunch med Fanny och hennes kompisar och sedan åkte jag till gymmet och köpte gymkort + träna såklart. Ska mest fokusera på kondition dem första två veckorna tänkte jag för Fanny ska inte köpa förrens om två veckor då hon håller på med sitt gymnasiearbete nu som gör att hon inte får träna.. Aja, idag gick jag 3 km uppförsbacke, sedan lyfte jag lite vikter hehe och efter det sprang jag i 20 minuter. Superskönt! När jag kom hem klippte jag Pumas klor och käkade mellis, nu ska jag förbereda mat som jag själv inte ens ska äta.. Suck. Sen ska jag gå en promme med Puma i skogen <3. 

Helgen i bilder.

Shoppade lite i lördags m Fanny. Blev en mössa, en perfekt halsduk, jeans och lite smink + hårfärg!
Söndagsmys!
Följde med mamma och handlade igår, japp bara hon och jag. Hon har ju tagit körkort nu! Så kul.
Glada flickor innan utgång.
Nöjd med froyo!
Lördagsmiddag!
 
Hahaha..
 

She always has my back

<333

Lista.

Vad har du på dig?

Mina rosa mjuksibyxor och en tröja.

Hur mår du?

Jag är trött men mår bra.

Vad önskar du just nu?

En hemlig grej och att klockan ska bli fredag 18.30.

Vad ska du göra imorgon?

Vara på klinken hela långa dagen, gå hem, äta, duscha, packa, städa.

Och på fredag?
Äntligen åka hem! Mamma hämtar mig på Arlanda och sen tror jag vi skulle åka till Norrtälje för att hämta pappa som vart där med Gustav på hockey. 

Vad skrattade du senast åt?
Alltså sådär helhjärtat var igår när jag berättade en sjukt pinsam grej över telefonen för Fanny.

Vad grät du senast åt?
Jag grät för att jag ville komma hem tror jag vilket var förra söndagen, hade slarvat bort min bankdosa (men så var den bara hemma) så var stressad över det och så pratade jag med Fanny, saknade henne och så. 

Senaste köp?
Idag, mjölk, pepsi, bröd, godis (hehe).

Vem sov du senast med?
Sov över hos Jennifer i Luleå men i en egen säng men när jag var hemma sov jag med Fanny :) 

Vad läser du just nu?
Rör mig inte heter den, sjukt bra"

Senast sedda film?
Crazy stupid love, redan sett 2 ggr men lika bra den tredje.

Vem var den senaste som ringde dig?
Min pappa. 

Senast 3 inkomna sms?
Absolut, det är inbokat!
Jag vet inte haha
Ok då klarar du dig nog.

Vad stod det i ditt senaste skickade sms?
Okej toppen!

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Fanny, hon ville veta vad utmaningen var. 

Vart vill du åka just nu?
Jag vill åka hem till Stockholm!

Nästa planerade resa?
Kanada kring jul! 

Dagens bästa.
Kommer vara när jag pratar med Fanny <3


Onsdaaaaag.

Heej!! 
 
Äntligen onsdag! Wiiie, har inte lite hemlängtan nu alltså. Igår och idag har båda varit ganska sega.. Så har inget roligt att berätta direkt. Jag kom precis hem iallafall och ligger i min säng, ska kolla lite Modern Family innan jag ska äta middag och efter tänkte jag börja packa lite kanske städa lite också.. 
Kan berätta en rolig grej som jag och Fanny ska göra när jag kommer hem! Vi ska nämligen göra en liten utmaning, utmaningen går ut på att man ska vara så nyttig och må så bra som möjligt fram till Julafton. Fanny ska åka utomlands så hon vill vara fit inför det och jag vill bara vara fit for life hehe. Vi har väl inga speciella regler för det känns jobbigt men lite riktlinjer kan man väl säga: Dricka mycket vatten, sova ordentligt, dricka grönt té, träna mycket (3-5 ggr i veckan typ), äta bra och nyttig mat. Typ det. Jag tänker att jag ska skippa bröd och pasta och typ bli av med mitt jäkla pepsiberoende en gång för alla! Kul va? Jag är iallafall sjukt taggad och roligt att ha Fanny med mig så att man peppar varandra. Nästa vecka ska vi köpa gymkort på Åkeshov, vi kom fram till att det är de bästa i närheten av oss för där finns det simhall, gym och pass man kan gå på så man inte tröttnar. Ifall jag tycker jag gjort någon bra progress får ni se bilder!