Skriv din beskrivning här!

Lediiiig

Har precis tränat färdigt, sprungit och kört mage. Wiie, ska äta frukost strax och sen typ städa, duscha, övningsköra och vid tre ska jag träffa Fanny! MYYYS. Hon ska sova här sen också. Hörs senare!! 
 

Middaaaag


Tisdaaaaag.

Haft kjol både igår och idag! Riktiga sommarkänslor alltså! Hade prov imorse som gick rätt bra tror jag.. Sedan rullade dagen bara på som vanligt typ, satt med mina klassisar i matsalen i en och en halvtimme och bara pratade typ. Imorgon vankas de prov igen så jag ska sätta igång med pluggandet! 
 
Fin tröja RIGHT??? 

Mååååndag.

Hej.
 
Skola idag som vanligt dåååå. Min dansgrupp redovisade vår dans på idrotten och jag tyckte att det gick jättebra! Var iaf sjukt kul. Slutade vid två och jag och Fanny fick skjuts av hennes pappa så var hemma halv tre, asnajs! Kom hem åt mellis, gick en sväng och tränade lite. Sedan åt vi middag och jag har pluggat lite. Har prov imorgon och på onsdag.. Sedan är vi ju lediga och jag ska hitta på massa skojiga saker, wiii. Har pratat med mamma också, hon var förkyld men hade det bra typ. Blev helt euforisk när hon ringde och ba "MIN MAMMA RINGER OCH HON ÄR JU I DUBAI" Haha mina klassisar ba men svara da. hahaha. Nu ska jag duscha och sen läsa lite Historia, SEN ska jag sova. 
 
 

Träningskläder är fan bättre än vanliga.

Har haft en rätt skön helg. Igår var jag ju i skolan, det var faktiskt helt okej! Roligare än i höstas i alla fall. Pappa hämtade mig och så åkte vi och handla mat. De gick bra förutom att vi glömde lite grejer så fick handla idag också.. Gjorde inget speciellt på kvällen kollade Oc och bara chillade. Vaknade nio imorse och åt frukost sedan åkte jag och pappa till Bromma Blocks för att handla lite nya träningskläder till mig. Sen vi kom hem har jag solat och nu håller jag på med middagen, vi äter så tidigt eftersom att Gustav ska på träning. Vi ska iaf GRILLA!! MUMS. Ska plugga lite medans sötpotatisen är i ugnen nu tänkte jag. Hejsvejs. 
 
Capribyxor och t-shirt från Craft.
Vindjacka från Helly Hansen
 
Och ett par Nike Lunarlon löparpjucks. 

Just nu.

Sitter och chillar med Puma, så himla mysigt! Imorgon är de expo som vi tvåor måste hjälpa till på. Rätt segt på en lördag men men. Ska iaf vara där 9-16 så de blir ju typ hela dagen. Mamma åkte till Dubai igår så nu är det jag som styr här hemma! Haha nä men ska laga lite mat och så i veckan eftersom att pappa inte är en stjärna på det.. Lol, vi ska i alla fall handla mat efter expot men jag tycker bara att det är mysigt. Har inga specialla planer för helgen annars, rätt skönt. Har tränat och städat Pärlan efter världens segaste och ovärdaste skoldag. Men skönt att ha bilen städad, den är jättefin nu! Har jag sagt att jag döpt den till Pärlan?? Gulligt va? 
 
 
PÄÄÄÄÄÄRLAN

PW med bästa hunden.


Torsdag.

Hade en jättemysig Valborg med Fanny och hennes familj. Vi åt grillat och kollade på en majbrasa och sen åt vi lite tårta. Jag och Fanny gick upp vid tio tror jag och åt frukost och så hämtade pappa mig där ute. Vi åkte till Täby för att kolla på en bil till mig! Vi har bara en som är automatväxlad så vi var tvungna att köpa en manuell till mig hehi. Så vi testkörde och hämtade ut pengar i täby centrum där jag käkade lunch också och sen åkte jag och pappa hem med min lilla Pärla och morfar som vi hämtat upp på vägen tog våran bil. Den är inte så fin än haha då den är begagnad och så, lite rost och så men morfar ska fixa den så att den blir fin. Fatta att jag har en "egen" bil!!!!! SÅ himla lycklig!!!!!! Wiii. I alla fall så kom vi hem fyra halv fem någon gång och då läste jag lite i körkortsboken innan vi åt middag. Sen gick jag ut på en PW och körde styrka, ingen nådig träningsvärk idag alltså. Har haft en rätt seg skoldag. Första lektionen var inställd så kunde lika gärna sovit och efter det hade vi samhälle där jag fick reda på att jag fick C+ på provet vi hade för ett par veckor sen, wiii! Är fett glad haha. Sen åt vi lunch och efter det hjälpte vi till inför expot som är i helgen... Jag och Theresé fick torva ett par lampor, det gick bra förutom att jag fick färg på mina byxor som inte går bort och så somnade min fot så jag höll på att ramla haha. Sen följde jag henne till stationen och gick tillbaks till skolan för att ha matte, riktigt segt! Åkte hem och gick en promme med Fredrika och nu har jag precis ätit middag! 
 
 
Lockade mitt hår lite också.. :P