Skriv din beskrivning här!

:/

Hejsvejs!
 
Jag är hemma och är sjuk idag :/ 
 
Var uppe och åt frukost imorse men bestämde mig för att jag inte orkade åka till Stallet, hade både ont i huvudet och halsen.. Somnade i allafall om och sov till 12. Nu har jag i allafall ätit lunch och kollat ikapp Paradise Hotel så nu ska jag och Puma ut en sväng. Ikväll ska jag köra bil!
 

Avsluta meningen!

Det här året ser jag fram emot… Studenten! Körkort! Fylla år! Våren! Sommaren!! Sportlovet! Hösten! Att jag alldeles snart får bestämma helt själv vad jag ska göra med mitt liv. Jaa jag ser framemot det mesta haha.

Den filmen jag skulle kunna se om 1000 gånger är… Jag är verkligen ingen film person.. Kan knappt kolla på ett 40 minuters avsnitt av en serie i streck så passar den här frågan.

Jag har största crushen på… Ingen alls! 

Det finns en sak jag inte kan leva utan… Mina nära och kära. 

Jag skrattar alltid åt… Allt i princip.. haha. 

Det finns en låt som alltid gör mig på bra humör… Genom eld med linnros! Sjukt peppande.

Pinsammaste saken jag någonsin gjort… Kommer aldrig ihåg sånt här hehe.. Men det var ju hyffsat pinsamt när jag ramlade baklänges på ryggen som en invalid fågelunge på dansgolvet på Laroy i höstas.. 

Om jag var tvungen att leva på en maträtt resten av livet… Förmodligen tacos för där är allt gott med! BRÖD, köttfärs, gräddfil, ost<33

Om jag var tvungen att flytta till ett annat land skulle jag flytta… Kanske England för att det är nice där men kan även tänka mig Australien eller USA. 

Om du fick önska dig vad som helst, vad skulle det vara då… Då skulle jag önska mig ett flygplan så att jag kunde åka med Fanny överallt på hennes äventyr. Får ärligt talat panik när jag tänker på att det inte kommer vara som det är nu för alltid.


Älskade dator.

Äntligen är min älskling lagad! Paps lämnade in den i Apple butiken i Täby och så fick vi hämta den redan dagen efter, väldigt bra! Min helg var bra! Jag och Fanny var ute i fredags, det var roligt (som vanligt alltså) Träffade Emma N ute också, mycket trevligt! Jag och Fanny somnade väl klockan 5 eller något efter att ha käkat lite mat. Vi vaknade halv elva dagen efter och åt frukost i sängen, så mys! Hon åkte hem och jag gick en prommis med Puma i skogen. Låg i sängen och pluggade körkort i någon timme, sedan åkte vi till Täby och lämnade Gustav på match, hämtade ut min dator och åt froyo<333 Sedan åkte vi till hallen och kollade, tyvärr förlorade dem på straffar :/ Vi åkte hem och åt middag och sen gick jag och la mig tidigt. Var ju hyfsat sliten från natten innan... Första alarmet gick av klockan 5 för att jag skulle upp och jobba. Det gick bra i allafall, en patient var så söt och sa såhär när han fick sin frukost "Jag ska gifta mig med dig när jag blir stor" haha. Paps hämtade mig i allafall efteråt och så fick jag köra lite bil. Vi hann med en sväng i Täby Centrum igen haha, vi käkade lunch och kollade på tvapparater. 
 
Idag var det måndag igen då. Dagen har sett likadan ut som varje annan dag. Kommer till stallet vid 9 och antingen hjälper jag till att mocka det sista som idag och sen gör vi höpåsar, lite lunch, intag av hästar, sadling och klart för idag. Idag släppte vi dock lite ponnysar i ridhuset så dem fick springa av sig innan hopplektionen och det var kul! Sedan har jag fått i uppgift att skritta igång en valack som heter Alpin, gör det vid 16 lektionen. Han är ganska söt. 
 
Bästa är att börja helgen med att äta middag med denne!
 
 
Har man tråkigt på jobby kan man ta selfies.
 
MMMM
 
 
En häst och jag!
 

Praktik

Torsdag då! Äntligeeeen, har praktiserat hela veckan som sagt. Det har vart helt okej! Fyller höpåsar hela förmiddagen, tar in hästarna och sen sadlar och fixar. Det är ganska kul faktiskt men kan inte låta bli att längta till skolan lite. Hehe. Såklart skönt att slippa läxor dock. Ska bli jäkligt gött med helg i morgon i allafall. Inte träffat en ända kompis på hela veckan :( 
Redo för stallet i måndags men ser ut såhär varje dag. De är också en sak som är tråkig, kan inte använda mina vanliga kläder. En annan är att jag är ju ute hela dagarna så jag fryser. Nu ska jag duscha för att få bort hästlukten! 

Min helg!

Hej på er! Måndag idag vilket betyder att jag har min första dag på praktiken. Börjar inte förräns klockan 14 idag så sitter och tar de lugnt just nu. 

Hade en väldigt bra helg faktiskt. I fredags hade jag bara en lektion där jag framförde ett hyllningstal till Fanny. Var pissnervös för jag har märkt att jag inte tycker om att prata om känslor.. Men de gick helt okej i allafall! Sedan åkte jag och fixade mina fransar, alltid lika skönt för jag tappar dem allt eftersom så sista veckan ser de alltid för jävligt ut hehe. Sprang in på Hemmakväll och köpte lite godis på hemvägen. När jag kom hem var jag ute på promme med Puma och sen tog jag en powernap. Åt middag och fixade mig medans jag väntade på att Fanny skulle komma till mig. Vi skulle nämligen ut och dansa! Vi åkte väl in strax efter halv elva och kom hem halv fyra typ. Vi var på Victoria, inte så mycket folk men vi hade kul ändå. På lördagen åt vi frukost, var ute med Puma och sen åkte vi till stallet och red. Förutom att det var galet kallt var de väldigt mysigt! Jag kom hem lite över sex och var ensam hemma fram till 22 typ. Åt middag och sedan sov jag lite i allafall. Igår så jobbade jag och Fanny och sen var vi och gymmade. Mormor och morfar var på middag hos oss sen, jag var lite tjurig så satt inte med dem så länge hehe. Somnade innan 22 igår, så det var skönt. Var på gymmet i förmiddags men gjorde mig illa i framsida lår muskeln :( halkade till i lördags när vi var ute och gick med Puma så idag när jag skulle göra utgallssteg sträckte jag till de igen, gjorde väldigt ont så åkte hem :( 

Ikväll ska jag förmodligen övningsköra! 




Trivdes verkligen i mitt smink i fredags! 

Nattmat när de är som bäst! 



Sömnlös :(

God kväll! Jag kan inte sova så tänkte uppdatera er litegrann! Helgen var fin den, hade myskväll hemma hos mig med Fanny i fredags som tidigare nämnt. Vi åt tacos deluxe (det är när man orkar göra guacamole till) och satt och pratade i ca 2 h. Sedan gjorde jag min berömda efterrätt (krossade digestivekex, vaniljkesella och hallon i ett glas) den åt vi medans vi kollade på halva filmen Warrior. Den var bra så långt vi hann se. Det blir nämligen alltid så att vi äter middag väldigt sent och när man sitter i 2 timmar så hinner man inte med så mycket. Men vi somnade i allafall lite innan två. Dagen efter var det ju tänkt att vi skulle åka till stan men vi vaknade kvart i ett och jag skulle jobba klockan 4 och Fanny skulle rida och ha intag så vi skippade det. Som sagt så jobbade jag på kvällen, kom hem och åt middag. Sov två timmar natten till söndag, förmodligen för att jag sov 11 h natten innan. Jobbade igår också. Det gick bra. Sedan åkte jag och Fanny in till city och kollade läget. Jag köpte ett par jeans, ett par byxor och en tröja. + tre smågrejer. Sen åt vi froyo, muuums, det var så länge sen! Var väl hemma någon gång efter fem och sov lite då. Sov väldigt bra i natt så det är nog därför jag har svårt att somna nu, hatar att ha svårt att sova, det är jobbigt och alla tankar kommer smygandes :( 

I allafall som vanligt på måndagar har jag bara två lektioner, riktigt skönt är de! Jag, Sandra och Jennifer åt lunch och sen drog jag och Sandra till gymmet och körde ben! Det gick bra för att ha vart över en månad sedan jag körde det sist så jag är nöjd. Har även fixat en praktikplats idag, ska ut nästa vecka i 5v och inte haft någon då jag vägrar åka till Gotland men det löste sig ju nu så det var skönt! Ska vara på en ridskola här ute på Ekerö, där jag själv faktiskt ridit när jag var yngre :) Skrev även klart mitt hyllningstal jag ska hålla i slutet av veckan så det var skönt, jag bestämde mig för att hylla Fanny så det var en rolig och inte alls svår uppgift. 

Imorgon slutar jag 11.30 och det gör även Sandra såklart och även Fanny så vi ska till gymmet och köra mage imorgon! Klockan 14.30 ska jag förbi praktikplatsen och klockan 19 har jag min första körlektion sen i somras... Hehe dags att ta tag i det nu! 




Vill väldigt gärna ha dem här :((( 

Heeeelg

Mega skönt att det redan är helg!! Hade en lektion imorse där jag inte gjorde ett dugg så det var ju rätt onödigt.. Skulle gått på pass med Sandra efteråt men hon mådde inte så bra så vi struntade i det. Jag åkte hem och sov en stund istället. När jag vaknade åt jag lite lunch och efter de var jag och mamma och storhandlade. Vi kom nyss hem och nu ligger jag i sängen och väntar på att Fanny kommer hit! Vi ska köra en original fredag kväll med middag, film och efterrätt hihi. Blir en ganska lugn helg, ska in till stan imorgon med henne, jobbar 16-20 imorgon och 7.30-14 på söndag. Ska träna på söndagen också :)) 

Skönt, behöver en lugn helg. 

Var inte på så bra humör imorse haha. 

Busfia som mamma sa

En grej jag helt glömt att berätta (men som säkert ingen missat) är att jag har tatuerat mig!! 
Så ser den ut och sitter på vänster axel. En liten rolig grej är att jag inte berättade något för någon i min familj hehe. Dem fick se den när den var färdig! Gustavs reaktion var helt klart bäst "är den riktig?!" Haha! Gjorde den den 16 december och ja det gjorde ont. 

Ett bra tag sen

Hej kompisar! 

Usch och fy vad slarvig jag har varit! Min dpare är fortfarande trasig så beror mest på det, men sen har jag ju faktiskt varit utomlands också, i Kanada närmare bestämt. Vi var där hela familjen av anledningen att Gustav var där med sitt hockeylag för att spela en turnering, en riktig upplevelse för grabbarna. Vi var i Toronto och Ottawa. Vi såg Niagarafallen, var uppe i CN tower som är ca 550 meter högt, åt på Wayne Gretzkys restaurang, var på Hockey Hall of Fame, var på NHL match (och fick äntligen se Erik Karlsson!!) sedan kollade vi ju självklart alla Gustavs matcher osv så mycket hockey. Jag hann även klämma in lite shopping hihi. En bra resa faktiskt! Kom hem i lördags och har bara chillat sen dess. Hängt med lite kompisar och tränat. 

Idag drog i allafall skolan igång igen. Känns skönt men lite jobbigt också.. Har iallafall praktik snart och då slipper man ju läxor så alltid ett plus. Sista terminen nu alltså. Sen är livet mitt. 

Väntar på att klockan ska bli halv fem, ska träffa Sandra och träna då! 









Lite blandade bilder från resan!