Skriv din beskrivning här!

Just nu.

Kalasar på kakor och cola. De är ju ändå fredag. Detta plus Gossip girl är givet. Sedan bli det en sväng med Pumis och ikväll kommer Elin hit. Vi ska antingen se någon skräckfilm eller Idol. De lutar mot skräckis. Vi hörs senare!


when I saw you I fell in love and you smiled because you knew.

Thursday random.

She's all laid up in bed with a broken heart.

Idag hade jag lång dag i skolan, men de är rätt chill ändå. Är bara SÅ trött på mornarna. Sedan träffade jag Emma N en snabbis i brommaplan. Köpte mellis och sedan skiljdes vi åt. Mötte upp Fredrika och tog oss till Åkeshov. Idag simmade vi bara 35 minuter tillskillnad från igår då vi körde 45-50. Är så himla trött nu. Ska bara ladda mobilen och sedan blir det promenad med Puma. Ska se Idol från igår också, och jag har glass kvar. Så det lär bli en skön kväll. Hörs senare!
Bjuuuuder..

what I did to you was hurtful.

Är helt slut nu så ska alldeles strax sova. Har lång dag i morgon :| och efter de ska jag simma med Fredrika igen. Hurtiga. Godnatt!

Simma

Sitter på bussen med Elsa och Fredrika. Ska simma i Vällingby. Apropå ingenting så släpps iPhone 5 på tisdag i USA. Så jävla najs!!! Så sjukt taggad!! Men nu ska jag vara social. Puuuuss


Note to self:


Lights will guide you home.

Skolan idag då, helt normal typ förutom att min skjorta gick sönder. Översta knappen som jag hade knäppt lossnade så flashade hela Bh:n typ. Åkte hem och nu ligger jag i sängen. Ska strax ta tag i läxorna men först en runda med Pumi. Ikväll ska jag åka och simma med Fredrika och Elsa. 

Machines have less problems. I'd like to be a machine, wouldn't you?

Hade två och en halv lektion idag, sedan skolfoto och sedan var det sluut. Slutade 11.30 sen käkade jag i skolan och efter de åkte jag till Olivia. Var där i ungefär två timmar. Vi spelade kort och snackade, mysigt. Ikväll är jag helt ensam, blir nog en PW med Pumis och sedan pannkakor ikväll.

Skolfoto.

Detta tänkte jag ha på mig imorgon, på skolfotot. Tröjan är mycket mera knallig än vad bilden ger rättvisa till. Nu ska jag måla naglarna och se på modelljakten.

Details of today.

Här får ni se vad jag hade på mig idag. Hade en del av grejerna jag köpte i lördags.
+ en höstbild<3


.

Äntligen är jag hemma. Kom hem för en halv timme sedan typ. Jag var asflummig på matten så jag och några tjejer i klassen gjorde ord lekar typ: Isac my brother. Run car snow pen. Buy sea share ten. Om ni säger dem högt så förstår ni ;) skitkul! Jag tror inte att de var någon som fick något gjort. Hehehe:$ Men nu är jag hemma. Ska äta lite mat och sen plugga spanska -.- Sen blir det Idol!! Ni får se lite bilder senare orkar ej ladda upp några nu.

Nu äre fest!

Jobb, träffa bästis, hem, käka middag, ut med Puma, plugg, dusch, sängen med gossip girl. Så har min dag sett ut! Nu ska jag ta de lite lungt sista halvtimmen med en kanelbulle och pepsi innan jag ska sova. Godnatt på er! Har min längsta dag i morgon så blir dåligt uppat då med.

Alltid förberedd för storm.

Sitter och skriver på min historia uppsats om människans och jordbrukets uppkomst. Riktigt intressant faktiskt. Uppar mer snart!!

Söndag.

Ska ut med Puma en snabbis och sen drar jag mig mot jobbet. Ska bli rätt kul att jobba idag faktiskt! Efter de ska jag träffa Olivia, har saknat henne bajsmycket! har mycket plugg att göra så vi hörs förmodligen sent ikväll. Pussi.

Förlåt för råkassa bilder.

Allt är nämligen taget med mobilen.. Utom första bilden. I alla fall, detta var vad jag fick med mig hem från stan. En kofta och ett rosa skärp, Bikbok. Rosa stickad tröja, Zara. Bh och trosor i rosa siden och spets, Twilfit. Två earcuffs, Glitter. Hallon parfym, Yves Rocher. Strumpbyxor, H&M. Är apnöjd med allt. Efter jag vart i stan åkte jag till Kista och mötte upp min familj för shopping åt brorsan, sedan käkade vi middag där också.

Bra dag för shopping.

Återkommer om 5 min.

Coach.

Nu drar jag iväg på Coachutbildning med Martina! Ska bli mega kul! Efter de möter jag upp Fredrika för en runda i stan. Träffar Saga (Fredrikas kompis) på en fika också. PUSS och ha en JÄTTE bra dag!!

I die.

Ge mig!!! Så dödligt snygga.

Mysisar.

Fredrika kom typ tio minuter innan det började, så vi tog en vända runt kvarteret med Pumis och sedan satt vi bänkade. Satt mest och snackade. De viktigaste var att Emil gick vidare, och Amanda!! Blev fett lycklig. I morgon ska jag upp tidigt så ska snart ta och sova. Ska bara se lite Gossip girl först. Helt lycklig över att Chuck och Blair är tillsammans igen <3


Fredag in my heart<3

Världens roligaste grej hände imorse men orkar inte dra allt men Odd är förjävla rolig när han överreagerar på allting. Hahah. Kommer till skolan och får reda på att Nick inte ska sluta utan att han bara drev med alla weho!! Och jag och Fredrika var inte arga på varandra länge efter att jag postat inlägget igårkväll. Meganajs. Vi hade som sagt svenska diagnos idag och jag hoppas att det gick bra. Åkte hem och sov, åkte till Brommaplan och köpte Sushi och Pepsi Max. Snart kommer de lite människor över och ska kolla på vårt gamla matbord och bäddsoffan som jag lagt ut på blocket, så jag hoppas att de blir lite klirr i kassan! Efter de blir de väl middag, Freddan kommer hit och så ska vi se Idol tillsammans, myyys. Ska upp tidigt i morgon för att gå coachutbildning i Vällingby och efter de åker jag till stan och kollar in utbudet av kläder. Möter troligtvis upp Fredrika och kanske Sagis en stund. Är lite depp dock över att utbildnigen är 900-1100 :( ingen sovis..

FREDAG.

Har lite tid över så varför inte blogga? Ska snart bege mig mot Fredzorr för att bussa vidare till skolan. Väl där ska jag ha matte och sedan svenska diagnos i 2h och 20 minuter... Får se om det blir maggio ikväll eller inte. Det ska bli skönt med helg, riktigt skönt. Veckan har gått galet fort.

Nighty night.

Nu ska jag och min gosebjörn sova. Ska läsa lite engelska först bara.

Jag kämpar, sliter, svettas.

Hallå där bloggen. Har astråk med mina läxor och har världens piss kväll. Bråkade med Fredrika (hatar att bråka med människor jag tycker så mycket om), en kille som är superschysst ska sluta i min klass och sen massa andra skitproblem. Ringde Olivia så nu känns de lite bättre. Saknar dig!! Ska fortsätta med pluggish nu, imorgon har jag sovis så det blir najs.

Käk @ grillen.

Skoldagen idag var normal. Hände inget speciellt tror jag. Imorgon blir det Veronica Maggio på kvällen men måste åka dit på dirr efter skolan eller något. Segt. Mamma och pappa är borta på föräldramöte ikväll så jag, Gustav och hans kompis Simon ska käka på grillen. Najs!!
Schysta tänder jag fick till...

Mitt hjärta är söndersmusslat till tusen bitar.

Malin kom hit och stannade i cirkus två timmar. Pratade om allt och inget men mest de jobbiga. Ska chilla lite i soffan och ladda ned lite musik till mobilen. Den återuppstod!!!!!! Sedan ska jag sova. Har en mördardag framför mig i morgon. Börjar med extramatte -.- sedan spanska -.-, kemi lunch (Y) biologi, gympa(fast imorgon har vi håltimme) och sist matte. Sedan tänkte jag ta mig igenom lite läxor så jag kan göra andra saker i helgen.

I love you to the moon and back♥

Avslutade nyss ett telefon samtal med Olivia. Älskar dig så obeskrivbart mycket!!!
Dagen var helt chill. Hade som sagt exkursion imorse. Fick ingen salamander men annars var det kul. Sen hade vi bara vanliga lektioner, efter skolan var Fredrika här. Vi gjorde inget speciellt, pratade och så. Ska kanske träffa Malin ikväll men får se hur det blir. Min telefon fungerar fortfarande inte, depp.

Och där la telefonen av....

Tappade den i asfalten i fredags som sagt och den fick flertalet spricor över hela skärmen.. Nu får jag inte ens igång den. Gaah!! Är faktiskt galet beroende av min telefon. Vi får hoppas att det löser sig. Nu ska jag ta och göra mig i ordning. Bussen går 08.50 så de är najs men ändå. Puss på er.

Jag vägrar att känna mig dum så jag väljer att stänga min mun.

Det har varit en vanlig kväll hos familjen Söderkvist. Jag lagade mat, sedan prommis med Puma. Och efter de Idol, nu ska jag äta resten av min glass från igår och se på Ensam mamma söker. Sen blir de slagg. Har sovis imorgon och börjar med exkursion. Tagga!! Är fett taggad, ja, påriktigt.. hehe. Sov gott gullisar.

En dagens.

Dagens längtan: 5 Oktober, då släpps Whitney Ports kollektion på Bikbok och helgen. Såklart.
Dagens klädsel: Blåa jeans och pippitröja.
Dagens smink: Det vanliga, puder, rouge, mascara, ögonbrynsfärg.
Dagens frisyr: Utsläppt och ofixat.
Dagens köp: Har inte köpt något.
Dagens saknad: Saknar ingenting.
Dagens planer: Ska alldeles strax göra Lasagne, ikväll ska jag äta glass och se Ensam mamma söker. Planerar att somna tidigt.
Dagens favorit: Puma<3
Dagens godis: De blir nog min glass som planeras att ätas upp ikväll.
Dagens dryck: Flädersaft.
Dagens läxa: Har lite Engelska men de är chill.
Dagens humör: Trött.
Dagens ord: Hahaha, som vanligt ;)
Dagens ont: Ingestans.

Äggmacka.

Sitter och ska äta mellis, äggmacka med kaviar och te. Mums! Skolan idag var chill slutade halv två idag så det var asskönt! Hade Spanska,(gick faktiskt rätt bra med tanke på omständigheterna.. höhö...) matte, biologi och sen kemi. Lekte maffia med tjejerna i klassen och sen gameade jag lite med pojkarna på lunchrasten. Mycket kul. Nu ska jag se Gossip Girl. FAN VAD SKÖNT ATT VA TILLBAKS.

Saknar bloggis!

Kommer tillbaks snart! Hur bra?!?!

Ni finner mig på twitter.

Twittrar härifrån: twitter.com/emmasoderkvist.

Bloggpaus.

Tar en bloggpaus nu. Måste fokusera på skolan och Puma och så ska kompisar och träning få plats där i mellan. Vi hörs när vi hörs.
I'm out.

Väskor.

Mormor hade ett par väskor i sin klädkammare som skulle slängas, så jag tog mig en titt för att se om något föll mig i smaken och detta norpade jag åt mig! Fett glad.
En ryggsäck, en portfölj och en miniväska.

Älska mig som mest när jag förtjänar det som minst.


Bebsiboo <3

Älskooo

Shopaholic.

Transparent tröja med brun mockaimitation på axlarna och mellan ryggen. 199:- Bikbok.

"Du är en överlantis Emma."

Hade en asbra morgon. Bussresan gjorde mig så glad :DDDD. Hehe :$ Hade till en början matematik hände inget speciellt. Jag, Martina coh Fanny satt och snackade om Mcdonalds mat hela lektionen typ hehe. Så vi drog till Vällingby på lunchrasten med några tjejer. Asgott. Efter de hade vi svenska också rätt så chill satt bara och lyssna på redovisningar och fick sluta tidigare. Efter de åkte jag till Vällingby igen och bytte jackan till en annan storlek. Sandrish lurade med mig på hennes buss så de tog typ en halvtimme extra för mig att ta mig till Kista... När jag väl kom dit gick jag först lite i centrum. Köpte en tröja och lite snodds. Sedan gick jag ner till mormor och morfar och nu sitter jag bara i deras ubersköna soffa och chillar och väntar på mat. TACOS!!!!!!
Jag och Ida hittade Obamamints inne på Lagerhaus.
Luuuuunch!!

.


I morgon är det FREDAG.

OCH JAG HAR BARA EN LEKTION!!! Hur najs?! Eller förmodligen bara en lektion aschill. Åker direkt till Kista efter de. Ska sova hos mormor och morfar, fett mys. Uppar mer i morgon kväll alltså.
Fick dit en header också, eller Sanna fick ;) besök hennes och Helenas blogg! www.helenaosanna.blogg.se Grym blogg. Och tack ännu än gång för hjälpen Sanna!

Till anonym: Du är också söt.

Hade som sagt sovmorgon imorse. Asskönt var det. Sedan har dagen bestått av Spanska, kemi, biologi och gympa då vi lekte killerboll. Sprang runt och skrattade konstant. Heheh så himla kul. Nicko, Sandra och Severina hade galet kul åt mig höhö. Efter det åkte jag och Fredrika till Åkeshov och simmade i en halvtimme typ. Är sjukt trött nu.. Hehe. Ska dricka te och se på resten av Ensam mamma söker. Åh vilken skön kväll, har inga läxor.  Puss på er!!
min fina new york kopp<3

Ensam mamma söker♥

Blir helt lycklig av det programmet alltså. Ska titta några minuter till innan jag måste läsa lite till i Bioloiboken och sedan blir de sooooova.

Look for the girl with the broken smile.

Har gjort lite biologi och lite spanska. Skönt att ha de avklarat. I morgon har jag sovmorgon!!! Efterlängtat. Börjar 9.40 men slutar 15.50 :| Ska simma i Åkeshov med Fredrika. Fett hurtiga!! Träffar kanske Olivia för en prommis efter de också men de är lite osäkert än så länge..

Tröttttt.

Kom hem runt tre, har inte gjort speciellt mycket sedan dess. Ätit typ :3. Ska göra lite läxor nu tänkte jag. Eller gå ut med Puma först I believe.


Header.

Har försökt fixa in en header men de funkar ju inte att.. Blir lack. Vi hörs efter skolan hörni.

I run away from you sometimes just to see if you would follow.


when I saw you I fell in love and you smiled because you knew.

Puss!

Tisdagslyx.

Beställt, wihoo!!

The ultimate fall jacket.

Älskar fårullen i luvan!

Älskade tisdag.

Var så sjukt trött och otaggad på spanska imorse alltså. Sedan får vi reda på att vi varken har någon biologi eller matte så vi har alltså 3 timmar hål. Yeeey. Blev överlycklig. Först spelade jag, Ida, Lotta, Elin och Nick Skip-bo nere i grottan och efter de åkte vi alla, minus Nicko, till Vällingby. Letade efter den gråa tröjan men hittade den inte :| men jag köpte jackan. Weeey. Visar bild in a minute. Sedan tillbaks till skolan och käka + kemilektion. Lite segt men efter de slutade vi och nu är jag hemma. Ska byta om och sedan bege mig ut på en powerwalk med Pumis.

.



Somliga ljus brinner aldrig ut.

Skolan varade väääääldigt länge, gick 0825-1550. Sjukt jobbigt. Var helt flummig på matten som låg på eftermiddagen. Heheh. När jag kom hem pratade jag lite med mormor och morfar som var här och rastade Puma, tacktacktack<3, dem har vart på vift nere i Skåne och Öland så ville prata med dem och se hur dem haft det. Har ju släkt där nere och allt verkade bra. När dem åkte gick jag och Olivia en prommis, mycket trevligt och mysigt. Lite mindre mys när vi stöter på en pekfingerlångs stor syrsa. Wääh. Efter de har jag bara myst i soffan med mamma och Puma. Nu tänkte jag snart sova, är ju fortfarande lite sjuk så måste passa på nu när man inte har så mycket läxor. Är feta sugen på jackan, den gråa tröjan och pälskragen också. Har lite cash över så kanske köper mig det i helgen eller så.

Fyfan vad fittigt.

Du äcklar mig.

Bredvid ditt namn står ett namn till.

Min dag har faktiskt vart helt okej. Det kom en tjej och kollade på Puma för att se om hon passade som dagmatte så de är ordnat nu. Skönt. Vid tre tiden kom Elin hem till mig, hade ju glömt historieboken i skolan så hon kom hem till mig så gjorde vi den tillsammans. Vi blev typ klara på en halvtimme men hon stannade kvar tills klockan sex typ så vi satt och snackade och lite så. Mys. Efter de har jag bara chillat. Såg på Idol och är kär som alla andra tjejer i Sverige, heheh :$. Nu är de snart Jersey Shore och sen ska jag soooova.

Tipstipstips.

Vill ha!!!

Har galet tråkigt okej?

Hatar att vara sjuk... Hittade en lista så nu kör vi.
Höger- eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Rastlös och trött.
Favoritgodis: choklad
Nått du absolut inte äter: Torr kyckling hehe.
Kläder just nu: Onepiece.
Musik just nu: Oskar Linnros.
Vad sa du senast: Skrek till, tjejen i filmen skar sig själv i magen.
Fisk eller badkruka: SÄÄÄÄL
Saft eller alkohol: Saftsaftsaft.
Hur många kuddar sover du med: 6 :$$$
Favoritväder: sol men kallt.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: dator med internet, choklad och Puma.
Spelar du nåt instrument: Naje.
Morgon- eller nattmänniska: Natt.
Sparare eller slösare: Slösare..
Bästa film: The last song.
Tror på liv på andra planeter: Nej.
Kommer du ihåg din första kärlek: Jaa.
Älskar du henne/honom fortfarande: nej haha!
Har du några homosexuella vänner: Inte vad jag vet :P
Tror du på mirakel: Jaaa.
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Japp.
Ser du dig själv som tolerant mot andra: Jadå 
Ser du på kärleken som ett misstag: Absolut inte.
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Typ 2/3
Bio eller promenad: båda!
Är du kittlig: aaaaaa
Snarkar du? Ja
Stjärntecken? Vädur.
Rädd för insekter? Stora spindlar är rätt äckliga
Äckligaste insekten: fästingar.
Största svaghet: Dålig på att avlsuta saker..
Det här är jag bra på: Öhm, snäll och omtänksam kanske?
Bästa bok? Gillar Sofi Fahrmans böcker.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja?
Läsa andras tankar eller flyga.
Vad vill du jobba som? Veterinär.
Chips, morötter eller godis? GODIS.
Pizza eller hamburgare? Hamburgare.
Skriver du dagbok? Nej. 
har du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Nej men ska tatuera mig när jag blir 18.
Stökigt eller välstädat? just nu halvstökigt, annars gillar jag det städat.
Gungar du på stolen? kan hända.
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? never in my life 
Vilken hand håller du gaffeln i ? höger
Är du rädd för blod? Nej
Saltar du på maten? sometimes
Gillar du att sjunga? aa fast kan inte påstå att det låter vackert
Anser du att du är stark? Nej.
Brukar du sola? yes, vem gör inte?
Vad gör du om du får hicka? får daaamp
Röker du? Nej
Snusar du? Nej
Använder du knark? Nej
Kaffe, te eller inget? Båda.
Har du en besatthet? Nej de har jag inte.

:(

Somnade klockan nio igår och vaknade vid åtta idag. Halsen är lite bättre men nu är jag snorig och har huvudvärk istället. Detta suger ju. Men kanske kan äta lite idag. Har inte ätit sedan lunchen igår.

Skitfredag.

Fredagar som är min absoluta favorit dag, denna har än så länge varit skit. För det första så är jag sjuk, skolan var seg, de funkade inte med Puma och Hundpatrullen måste alltså fortsätta leta efter dagmatte, bråkade med mamma. Vi hörs när jag är på bättre humör.

Magisk torsdagskväll.

Skolan var rätt chill. Hände massa gulliga saker hela dagen typ, wiho. Åkte hem och gjorde mat åt mig och brorsan. Sedan bar det av mot Gröna Lund med Fredrika. Vi hade sällis med Maria till Fridhemsplan också :D. Oskar var fan helt fantastisk!! Fick höra alla låtar som jag ville höra så var helnöjd! På hemvägen hände de massa tråkigheter men kan berätta en grej. Jag och Fredrika står och snackar om kärlek och killar och så och hon  försöker förklara att jag kanske inte kommer glömma honom så enkelt som jag trodde och lalalala. Mitt under detta djupa samtal utbrister jag: Har jag kolasås i mitt hår?! Hahah hade ätit en sundae på donken innan så hehehe. Fredrika blev lite irri. Men nu ska jag sova. Imorgon ryktas det om nollning..... wää.