Skriv din beskrivning här!

Valborg.

Hejsan!!
 
Förlåt för så himla dålig update men har inte haft tid!!! 
 
I fredags var jag hemma hos Fredrika, vi gjorde jättegod middag och bara chillade. På lördagen var jag uppe i tid och cyklade och sen gjorde jag mig iordning för att åka på miniligeavslutning i vby, det gick superbra och tjejerna var så duktiga!! Sedan åkte jag hem och gjorde mig iordning igen för att åka till mormor och morfar och fira hennes födelsedag, vi fick jättegod mat och efterrätt. På söndagen var det handledarkurs som sagt. På kvällen tränade jag också. Igår var jag i skolan som vanligt och när jag kom hem gick jag en låååång PW med Puma och körde styrka när jag kom hem. Nu har jag precis ätit mellis och ska gå en promenad men Puma sen ska jag duscha och fixa mig för att åka till Fanny och fira Valborg med henne och hennes familj, ska bli supermysigt! Hoppas ni får en bra kväll! 
 

ÅRETS FETASTE GOODIEBAG

Är med och tävlar om Årets Goodiebag hos http://dasha.devote.se/ Se bara vad man får i! Vill så gärna VINNA.
 

De senaste dagarna.

OMGGG HEEEJ!!!
 
Har haft fullt upp!!!!!! I måndags kommer jag inte riktigt ihåg vad jag gjorde... I söndags slutade jag iaf på donken! I am a free woman!!! SÅ SKÖNT!!! Måndagen var det skola och så stannade jag kvar länge juste! Var hemma halv sex typ. Dansade och gjorde klart en redovisning som skulle redovisas på tisdagen. I tisdags var jag på Justin Bieber med min kusin! Det var superkul även fast jag inte brukar lyssna på honom. Vi hade ståplatser men tyckte visåg bra ändå, det var häftigt att se en så stor kändis och han var duktig (och snygg) I går slutade jag halv tolv och åkte in till mammas jobb för att äta lunch med henne och fixa behörighetskort på jobbet och så. Åkte hem och gick en pw sen var jag och coachade, de var kuuul. Idag hade jag lång skoldag, som gick rätt segt faktiskt. Har precis sett på tonårsbossen hihi och nu ska jag chilla lite innan jag ska sova. Imorgon har jag också rätt lång skoldag och sen ska jag och Fredrika hitta på något, kanske bio. På lördag är de miniliga och så ska vi fira mormor som fyllde 68 i veckan! På söndag ska jag, mamma och pappa på handledarutbildning. Mamma har inte heller körkort så vi ska ta tillsammans, haha kommer nog gå jättebra. Hon måste ha till hösten så jag ska väl satsa på det med. Men nu ska jag fortsätta med mitt chillande. 
 
 
Shoutout till bästa Fredz, fick örngottet (som det står världens absolut bästa kompis på <333) av henne so much love.
 
Jag och Linnéa innan JBBBBB

Lördag.

Hej!
 
Var hemma i torsdags och kurerade mig. Igår var vi och körde fyrhjuling i Botkyrka, det ingår i en kurs i skolan så alla naturbrukare ska göra det i tvåan. Det var såååå kul!!! Vi fick göra lite olika övningar och körde med och utan släp. Vi körde i backar och lite olika banor osv. SÅ kul! Fick alla rätt på provet så nu har jag ett förarbevis i terränghjuling som det så fint kallas. Igår kväll var jag bara hemma, fixade lite med mina konton och gjorde ett nytt konto för sparande och så. Känns väldigt kul faktiskt! Beställde även hem ett nytt bankomatkort hihi. Hello vuxenlivet. Idag har jag ätit långfrukost med mamma, vi satt säkert i två timmar. Jättemysigt, och nu har jag precis tjatat med mig henne på en promenad. Hoppas ni får en fin lördag!
 
 

Onsdag.

Hej!
 
Var ju somsagt ledig idag. Var och gjorde syntest för körkort och handlade lite mitt på dagen. Var ute med Puma och hängt i solen. Supervarmt ute trots att det blåst! Nu ligger jag i min säng och dödar lite tid, funderar på om jag ska äta nu eller efter träningen.. Hmm. Min dumma förkylning vägrar iallafall att ge med sig, sjukt irriterande! Vill ju kunna träna.
 

Världens tråkigaste inlägg.

Hejhej, 
 
var i skolan idag, inget intressant hände typ. Sällskapade med Fanny hem, de var mysigt. Gjorde värsta melliset och sen däckade jag i sängen i en timme. Åt mat igen och sen var jag ute på promme med Puma, duschade och sen har jag kollat OC och Pitch Perfect. Japp där har vi min tråkiga dag. Behöver ett liv, vet ni vart man kan köpa ett? Imorgon är jag ledig, ska sova nu. Hejdå. 

Bloggen fyller 2!!!

Såg av en ren slump precis att bloggen skapades 15 April 2011, vilket betyder att bloggen fyller 2 idag! Weho.
 
Idag är jag hemma från skolan, min röst är typ ett skämt haha låter som en kråka. Har inte jätteont i halsen men känner mig febrig och hängig. Imorgon måste jag i alla fall till skolan har en viktig förläsning jag inte kan missa så hoppas jag är bättre! 
 
Har inte gjort speciellt mycket idag, ätit mega god frukost och kollat på OC. Har sovit en timme också. Ska nog gå en lugn sväng med Puma och sen äta lite lunch. 
 
Hörs sen! 
 

Helg.

Igår var en riktig sportdag! Först var det miniliga 10.30-12.30 i vby. Tjejerna var superduktiga så det var jättekul! Sedan hem och direkt iväg till skärholmen och lämna Gustav i hockeyhallen. Jag, mams och paps käkade på Espresso House och gick runt i Skärholmens centrum. Hittade inget speciellt utan fördrev tiden bara, åkte tillbaka till hallen för att kolla hocket vid fyra. Det blev 2-2 men tyckte han var duktig ändå. Sedan åkte vi hem och åt, jag åt sötpotatis och kyckling, muuums. Mamma och pappa åkte tillbaks till hallen och kollade sista matchen, det har varit cup den här helgen, medans jag tränade själv. Cyklade och körde mage, hade fortfarande träningsvärk sen i onsdags så det gick inte superbra men funkade! Mös med mörk choklad, vindruvor + chokladdoppade gojibär på kvällen med lite böcker! Idag jobbade jag 10-15. Nästa gång är sista! Det gick helt okej idag, känner mig sjuk igen så det var lite jobbigt faktiskt! Mötte Fanny direkt när jag kom hem, vi skulle kollat spring breakers men versionen jag laddat ned var så dålig kvalle så vi chillade lite istället. Det vill säga jag sov och hon hängde på tumblr, haha. Nej men vi bokade hotell i London också så det kändes skönt! 
Har inte gjort något speciellt nu på kvällen, ätit middag, promenerat med Puma och duschat typ. 
 
Nu ska jag skriva en shoppinglista till mamma som åker till Dubai 2 Maj, hihii! 
 
Sötpotatis och kyckling.
 
Gotttt!
 
Duktiga brorsan!
 

Lax med quinoasallad. 
 
 
Lite lunch på jobbet.

Torsdag

Har vart i skolan som vanligt, det var tråkigt. lol. Nej men snart är det över och imorgon är det fredag!!! Jag ska först på teater och sen ska jag och Fredrika gå ut och dansa, tjuhu! Blir nog kul. 
 
Idag har jag tränat hihi, gick en powerwalk och tränade armar och ben. De gick bra! Har pluggat lite nu på kvällen och pratat med Fanny en stund i telefon, kommit fram till att jag måste hitta tillbaks till mitt glada jag igen. Såhär kan jag inte fortsätta. Så sjukt ändå att hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv. 
 
Igår beställde jag två böcker och idag en t-shirt från favoritmärket Wildfox. Visar allt när det kommer! Nu ska jag läsa lite. Puss. 
 
 
Från igår. 

Träning.

Har precis tränat färdigt. Cyklade till Lovö Edeby och köttat mage. Så himla skönt! Älskar fan att träna, har tränat rätt så flitigt i nästan ett år nu och det är inte längre något jobbigt jag undviker utan jag längtar efter det när jag är i skolan, bara få komma hem äta mellis i lugn och ro och sedan ut och cykla/springa/powerwalka. Det har blivit min vardag liksom. Och jag tycker att det är så KUL! Ser jättemycket skillnad på kroppen också, framförallt känns det jättebra i kroppen. Äter ju rätt så nyttigt också och det känns jättebra det med, tycker det är kul med mat. Och det känns bra att äta rätt. Längtar redan efter imorgon då jag får träna igen haha. En dag ska jag visa progress bilder så ni får se vlken skillnad det faktiskt är! 
 

Tagga lite träning


De senaste dagarna.

Hade en väldigt bra födelsedag. Blev firad av familjen på morgonen och så, sedan kom Fanny och åt frukost med mig. Hon hjälpte till med alla förberedelser inför brunchen som jag hade. Det var mycket trevligt och blev jätteglad för alla presenter. På kvällen kom som sagt mormor och morfar, vi gjorde egentligen inget speciellt men det var mys ändå. Det är SÅ skönt att vara 18. Handlade på Ica nu på eftermiddagen och tänkte flera gånger: Jag får köpa öl och cigg om jag vill! Det är en sån häftig känsla! Även fast jag inte vill ha något av det så är det jävligt coolt! Eller att tänka, jag kan flytta hemifrån nu om jag vill. Haha! 
 
I alla fall, igår var jag och Felicia på Lana Del Rey på Annexet! Alltså FYFAN vad bra hon var!!!!! Helt sjukt, kan inte ens beskriva med ord hur bra hon var. 
 
Nu ska jag ut på en Powerwalk med Puma och sen köra styrka här hemma, sen måste jag plugga. 
 
 

Sista inlägget som barn!!!


18 imorgon!

Hej!
 
Var hos Tess igår och firade henne lite, de var trevligt! Kände mig bättre sen så det var ju skönt! Idag har jag städat och bakat och fixat en massa inför imorgon! Då är det äntligen min tur att fylla 18!!!!! Ska ha brunch vid halv ett så det kommer lite folk hit och så, treeeevligt! Vid sex kommer mormor och morfar och firar mig. Ska bli kul ändå att fylla år samtidigt lite läskigt att fylla 18 ju! Vuxen och allt. Haha! 
 

Sjuk.

Jag har varit sjuk de senaste dagarna så sov inte hos Fanny i tisdags och har inte gjort någonting, så himla tråkigt att vara sjuk på lov! Hatar att vara sjuk. Igår var jag i kista med mamma på eftermiddagen/kvällen. Köpte ett par jeans, två tröjor och ett halsband. Är fortfarande lite dålig idag, Fanny kommer hit strax i alla fall. Ska egentligen bort på 18 års kalas ikväll men vet inte om jag orkar.. Får se hur det blir.
 

De senaste dagarna.

Hej! 
 
Hoppas ni haft en bra påsk! Jag försökte ladda upp en bild på vår påskmiddag men de funkade tydligen inte. I alla fall, har haft en jättemysig påsk. Fanny var ju här i torsdags, vi åt pizza och chokladkladdkaka som blev perfekt hihi. Sedan kollade vi på the perks of being a wallflower. Den var bra, lite sorglig. Hon sov kvar och till frukost åt vi typ dem bästa pannkakorna jag gjort i världshistorien, hemligheten är att ha i massa vaniljsocker hehi. Sedan vilade vi lite innan vi gick ut och sprang och körde styrka, jätteduktiga. Hon åkte hem vid tre och då gick jag i skogen med Puma. Badade när jag kom hem, de var så sköööönt. I lördags gjorde jag inget speciellt, åt påskmiddag med min familj bara. Igår fyllde Gustav 15 år!! Stor kille nu. Vi sjöng för honom på morgonen och han fick paket och så. Han fick en parfym av mig så jag hoppas han blev glad! Sedan for jag iväg och jobbade, fick sluta en timme tidigare så det var nice. Sprang en runda innan mormor och morfar kom hit för att fira honom och så. Kollade lite film med mina föräldrar på kvällen hehi, gjorde det i lördags också, måste ju passa på nu innan jag kan gå ut hihihi. Haha nä kommer hänga med dem ändå såklart. Idag var vi inne i stan en snabbis. Fick med mig ett par örhängen och en bikini. 
Nu sitter jag och väntar på att mitt bröd jag bakat ska bli klart i ungnen. Imorgon ska jag sova hos Fannybus, myyyyyyys. 
 
 
 
Örhängena och bikinin. 
Pannkakor och en glad lillebror. 
Bebisar<3<3<3
Påskmiddag.
Bröööööd.
 
Typ bästa efterrätten någonsin??