Skriv din beskrivning här!

Mon ami.

Åt sushi till middag och sen kom Olivia. Vi pluggade (hahah wtf liksom) hon mest dåra. Sedan gick vi en prommis och sen gick hon hem igen. Har bara tagit det chill hela kvällen, taggat till imorgon. Kommer vara satevild imorgon för då är det fan OSKAR LINNROS på kvällen och de är torsdag och efter det fredag! ÄLSKAR FREDAGAR, torsdagskvällar är också heliga. Och imorgon är de höst. Har faktiskt längtat. Gillar när de är kallt då är de inte så mycket lök ju. Hösten är ju faktiskt väldigt mysig också. Nu ska jag slaggish så vi hörs imorgon.

Never regret something that once made you smile.

Skoldagen var seg. Snart kommer Olivia hit. Har ej något mer att säga. heheh.
Jag var osminkad i skolan idag!!! Frivilligt!!! O.o

When sadness was the sea, you thought me how to swim.


Deppmode.

Har varit helt nere hela kvällen. I eftermiddags var jag och hälsade på Tappen igen hihi. Hälsade på Maria och Carina. De var väldigt härligt att se dem igen! Saknar dem som attans båda två. När jag kom hem gick jag en powerwalk med Puma. Sen blev jag helt deppish så tog de lungt framför tv:n och läste om 9/11 attackerna. De funkar att läsa om andras problem när jag själv mår sådär. Har ju glömt att berätta de bästa som hänt denna vecka. KULTINGAR PÅ SPÅNGA!!! Så gudomligt söta att man bara vill ta en under tröjan och sno med sig hem, ge dem piller så att dem stannar i växten och krama sönder dem. Sötaste jag någonsin skådat.

Tisdagslyx.


Svenska hollywood fruar i mitt hjärta.

Missade mitt favorit program när jag var ute och gick med Fredrika, mycket kloka ord fick jag ur henne och hon av mig hoppas jag. Så jag tänkte se de på webben innan jag somnar. Måste somna i tid! Kom försent i morse..... hehehe. Sov så gott!

I like my money where I can see them, in my closet.


Dem tre nedersta är från Accesorize och de två översta är ifrån Gina, köpte även ett par marinblå men har dem på mig så ej lägligt att fota.
Halsband också från Accesorize, svart nagellack från depend.
Favorittröjan från Ginatricot.
Också denna från Gina.
Och denna kreaktion från JC.
Det var allt som fick följa med hem i lördags. Funderar även på att köpa en poncho från JC men vi får se, behöver en ny väska också... Heheh.

Min älskade tupp-kanna.

Sitter och äter mellis med mig själv och min älskling (datorn hehehe :$). Har en kanelbulle som jag ska kalasa på till efterätt. Är ensam hemma så sitter i mina finaste trosor och skönaste pippitröjan. Nu ska jag se på gossip girl.
Kärlek till tuppen.

Den perfekta lördagen.

Dagen började med en promenad med min bebis. Åt sedan frukost utomhus med min familj, troligen den sista för i år.... Dammsög och duschade, klädde på mig, sedan mötte jag Olivia vid Tappström och åkte in till stan. Vi shoppade först där inne. Käkade lunch och när vi är redo att åka till Ropsten för att möta upp dem andra med båten får vi reda på att dem inte är där förns om en och en halv timme. Vi passade på att ta en snabbis till Kista eftersom att jag inte hittade en av tröjorna jag ville ha inne i stan men visste att den fanns i Kista. In på Gina och Accesorize och sedan mot t-centralen och sedan vidare mot Ropsten. De var ett jävla flängande. Väl i Ropsten gick vi ned mot vattnet och satte oss och väntade på dem andra. Hoppa på båten, jag och Olivia satt först längst bak men efter ett tag vågade vi oss fram. Det var med skräckblandad förtjusning som jag satt där. Det var asläskigt för de var skit höga vågor men de var ju kul samtidigt. Skulle inte bli förvånad om Olivia fått blåmärken av att jag höll i henne.. Vi åkte mot Grinda och efter en och en halv timme typ var vi framme. Lastade ur och satte oss på ett berg och väntade på maten. De var verkligen hur mysigt som helst. Åt upp och lastade in igen. Sedan skulle de badas, jag och Olivia avstod dock. När dem var torra satte vi oss i båten och mös innan vi for iväg hemmåt. Kom hem rätt så sent som sagt. Men gudars vad mysigt det var!! Super härlig dag!
Fett gulliga.
¨
Haha.
Kvaliten är halv kass för att dem är tagna med mobilen. Men de var superfint och så där ute!

Annie Hall.

Idag då, jobbade ju i princip hela dagen. Hann i alla fall träffa Gabbi, Elsa och Fredrika när jag kom hem ett litet tag. Nu sitter jag på mitt rum och ska precis måla naglarna och blogga typ. Vi hörs in a bit!
Random.

En dag värd att minnas!

Nu har jag kommit hem. Är helt slut så ni får update imorgon efter jobbet. I morgon jobbar jag mer än dubbelt så länge. 10-19. HUR SKA JAG ORKA? Men de går säkert bra. Ska sova nu, vi hörs imorgon gullisar. <3
Imorse.

Stan sedan båt.

Nu blir det stan med den bästa! Ska packa och klä på mig först bara för efter de ska vi ut med Helenas pojkväns båt och hela tjocka släkten känns de som :$ Myyyyys. Hörs ikväll alltså lovers!

Tröttis.

Tittar på Gossip Girl i min OnePiece i sängen. Äntligen laddade de färdigt!! Ska sova alldeles strax, är sjukt trött.
Nya håret!!

Fade into darkness.

Nu är jag hemma igen efter en dag ute på vift. Hade mattelektion som gick rätt så bra. Vi gick igenom lite kriterier och betygssytemet och så. Slutade kvart i elva. Käkade lunch med mina fina klasskamrater innan jag åkte till Kista. Kollade på lite kläder innan jag begav mig mot frisören. Slingade de som sagt och klippte topparna. Blev supernöjd! Ni får se lite bilder senare. Nu ska jag städa rummet.

Outfit denna fredag.


La gente esta muy loca.

Idag ska vi ha våran första mattelektion. Hoppas han inte kör igång med oss direkt. Vi har bara den lektionen så vi slutar 11.00, ännu tidigare kanske för det känns inte som om vi börjar på allvar idag direkt då han har lagt en mattediagnos på måndag 08.10. (Döda mig nu) Efter de ska jag till Kista och klippa mig och slinga håret ljusare. Men först är det skolan. Ha en bra dag vänner!

Just nu:

The last song + Äppelbitar, minimorötter och bubbligt vatten. Bra torsdag!
IMORGON ÄR DET FREDAG!!

Anledning till att jag älskar livet den 25:e varje månad:

Woopwoop!!

If a hug represented how much I love you, I would hold you in my arms forever.

Igår vid fem typ så träffade jag Emma N vi gick hem till mig och satt och snackade lite och så. Superkul att träffa henne igen!! Åt middag med mamma och pappa efter det, efter de gick jag ut med Fredzan och Puma i två timmar. Hade sällskap med Lova till kyrkan också. Jättekul att träffa henne också! Väl vid kyrkan träffade vi Emma N igen och då även Hanna W. Idag till skolan hade vi sällis med Elin och sedan även Lotta. Vi hade guidning av djurhuset idag det var verkligen superstort och ascoolt! Tog även något sorts foto också. Nu ska jag äta mellis och sedan ut med Puma tänkte sätta upp lite lappar om hundrastare. Får se om jag får något svar.

Om personen du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i ena örat. - Nalle Puh.

Och med detta säger jag God natt. Imorgon har jag sovmorgon till halvtio asnajs. Höörs.

Helbra dag.

Dagen idag var riktigt rolig! Vi gick igenom vårat schema, hade orientering i skolan, åt lunch, lekte lekar och sedan slutade vi. jag svängde förbi Syv:en på skolan för att se om de blir Italienska eller Spanska för mig och de blir Spanska, tjänar mer merit poäng på det. Segt hatar det. Får helt enkelt försöka stå ut. Hade sällskap med Lotta en bit och Elin hela vägen båda är verkligen skitsnälla. Alla är det, trivs så himla bra. Nu ligger jag i sängen och myser med Puma, ska snart iväg på en prommis. Ikväll träffar jag nog Fredzan.  Och juste träffade på Emma H i brommaplan också. Vi tog en spontantripp in till Tappen också, hälsade bland annat på Maria och Ann. Saknar Maria skitmycket!!! :(
Hahah Puma är en tröttis..

God natt.

Ska alldeles strax släcka lampan och sova, tänkte bara berätta lite vad som hänt dem senaste timmarna. Gick ut med Puma som jag sa efter de begav jag mig mot Kommunhuset och mötte upp Olivia vi cyklade till tunneln typ innan vi vände. Riktigt mysigt var det men jobbigt. Blev genomsvettig typ. Har sjukt dålig kondition men de ska ändras. Kom hem, badade i poolen. Åt sedan middag och lite sånt, tittade även på true talent men de verkade ju rätt värdelöst så lekte med Mac:en istället. Men nu ska jag sova. Pussssisar.

Fashiontoast I'm in love.


najs osv.

Vi kom fyra. Men de positiva är att jag har lärt känna många fler i min klass. Riktigt roligt faktiskt!! Alla verkar så himla sköna och killarna är ashärliga dem med. Och våra mentorer verkar jättebra också! Valde verkligen rätt skola.
Ligger i min säng nu och myser med Puma men vi ska alldeles strax bege oss ut på en promenad. Ikväll tror jag att jag ska cykla med Olivia. Hahah. Hurtiga!!

Hej, hejdå.

Drakbåtstävliiiing!!!!

Skolish and stuff.

Spånga verkar superbra! Tror jag kommer trivas mycket bra med klassen och skolan. Var bara där i en timme typ, upprop, massa papper+info, rundtur. Imorgon ska vi ha drakbåtstävling i Kungsängen (hahah). Åkte in till stan när skolan var slut. Inhandlade det jag skulle och hittade några fler saker som jag tänkte köpa i helgen.. Heh. När jag kom hem träffade jag Gabbi, Fredrika och Elsa i centrum. Satt och snackade lite och efter ett tag kom Olivia. Jag gjorde mat tills ikväll medans vi stod och snackade om allt som hänt. Var super kul att träffas igen! Nu ska jag göra det sista med maten och efter det blir chill.

Dag 1.

Drar mig mot Fredrika om några minuter sedan blir det skolan. Är inte så nervös men det kommer väl. Ha det bra!!

Tagga gymnasiet!!

Nu har jag ångestat färdigt. Är nog ändå rätt taggad på gymnasiet. Ska bli skönt att börja om med nya människor. Schemat ser ändå helt okej, trodde att det skulle vara värre. Nu ska jag läsa lite i Solo och äta godis för sista gången på ett år. Sedan ska jag nog sova. Tänkte gå upp halv åtta imorgon för att slippa stressa och så. Hinna med allt jag vill hinna med.

Lycka.

Hittade två (!!!!!!) par jeans som passade idag!! Yaay. Köpte dock bara dem ena idag, ska köpa dem svarta imorgon. Tröjan som jag har på bilderna köper jag nog i helgen.
Ignorera mitt ansikte....
Jeansen är snortajta med dragkedjor längst ned. Älskar dem!!!

Grekland del 1.

Innan en kväll nere i hamnen.
I väntan på bussen till flygplatsen.
Drinkzzzz.
Utsikten från våran balkong.
Där det även spelandes en del skip-bo.

Hemfärd i morgon.

Flyger hem på kvällen och landar någon gång vid tolv. Söndagen består av jobb och sedan ska jag nog träffa både Fredrika och Olivia if I'm lucky. Så på söndag blir det normal updatering och likaså därefter för sedan börjar ju som sagt skolan. Smell you later.

Ångest.

Hejjjj. Dagen har spenderats i solstolen eller i poolen. Har varit extremt rastlös i princip hela tiden så mamma har fått krupp.. Hehe. Har galet mycket ångest inför måndagen då jag börjar gymnasiet. Vill verkligen inte!!! Sedan måste jag köpa jeans. Har sett att Ginatricot har fått in ett par schyssta så det blir till att springa förbi där efter söndagens pass på donken. Nu ska jag se Gossip Girl. Puss på er!!

Update från Grekland.

Hej alla glada!! Livet rullar på bra här nere vid medelhavet. Vi solar och badar på dagarna. Och på kvällarna drar vi oss in mot staden för mat och så. Igår tog vi dessutom varsin drink. Jag har även shoppat två supersöta plagg. En klänning och ett linne. Nu ska jag bege mig ned mot poolen där mamma väntar. Puss på er!




I Greklaaand.

Har det asnajs här. Har stekt vid poolen och badat massvis. Jag och mamma vandrade in till staden för att käka middag. Handlade lite dricka påvägen hem och nu sitter jag här. Det är 30 grader varmt dygnet runt typ. Och sol hela tiden. Nu ska vi se Bad teacher och sedan sova. Puss!!

Grekland nuuuuu!!!

Grekland förra året.
Hoppas att allt löser sig här hemma, älskar dig Olivia!! <3

Just nu!

Chillkväll med donken mat och gossig girl. Yeeeah.

2 dagar kvar.

Jobbet idag då, gick bra. Jobb är ju jobb liksom. Träffade upp mamma på hennes arbetsplats och hade sällis hem. Vi köpte med oss färdgodis från pressbyrån. Gullig jag är så bjöd jag henne på en påse. I morgon är det jobb igen 11-19 och efter det får vi se vad som händer. Tröstar min jul längtan med en f.d klasskompis grymma spotify lista fylld med juliga låtar. Längtar efter Jul i Augusti, jag sa aldrig att jag var normal. Nu ska jag sussa. Och om exakt 27 timmar sitter jag på planet till Grekland!!

Shopping.

Bikbok, Scorett.

Bloggpaus.

Sorry för bad update. Tog en bloggpause och försvann till mormor och morfar i ett dygn. Vi tog det lungt, degade i soffan, tittade på djur program och åt god mat, bland annat mormors köttfärslimpa. En favorit. Sov över där också och idag kom jag hem vid halv sex ungefär. Har inte hänt mycket hemma heller och i morgon ska jag jobba. 12-16, efter de ska jag packa men skulle vilja hinna träffa Olivia om hon är hemma (är du det?!?!) Åker nämligen till Grekland på lördag och på fredag är det jobb 11-19 och efter de planer med Fredrika så måste träffa Olivis imorgon.
Köpte även en tröja. Visar den och skorna i ett eget inlägg. Nu är det duschen sedan ta bort nagellack och efter de chill i sängen. PUSS.

Grönan.

Grönan var verkligen super kul!! Nu är jag hemma sen en halv timme tillbaks, mamma blev så jävla pissed på att jag kom hem så sent utan att jag hört av mig. Telefonen dog nämligen och jag glömde ringa på någon annans. Well well. Uppar mer imorgon är dödstrött. Pussis.

Grönishhhh!

Olivia kommer om tjugo minuter och då drar vi oss mot Gröna Luuuund. Vid tre någon gång kommer Fredrika och Elsa också! Hoppas på en grym dag!

Inspo.

Vill verkligen ha alltihop och längtar som satan till hösten nu typ. (Även om sista bilden är en sommaroutfit)
Source; Bikbok, lisaplace.

Trött.

Kom precis hem från min och mina föräldrars tripp till Barkarby. Fick hem mig massa fina saker. Hittade även en säng och en garderob som jag båda totalälskar. Ni får se alla grejer när allting är färdigt! Vet inte om jag har nämnt det här i bloggen men jag ska faktiskt byta rum. Nu bor jag på övervåningen men jag ska flytta ned. Ska bo i arbetsrummet mellan köket och vardagsrummet. Tror det kommer bli perfekt, ska ha New York på ena väggen och rosa på dem andra. Men som sagt så får ni se allt när det är färdigt. Efter Barkarby åkte vi till Kista och käkade. Jag kollade på lite kläder men köpte inget. De ska jag göra nästa månad när jag får min feta lön. Najs. Nu blir de Gossip Girl.
Och godis. <3

IKEA

Åker till Ikea/Barkarby för att shoppa inredning till mitt nya rum!!! Taggad.

just nu:

Älskvärt!!

Pride.

Åkte till Prideparaden med Gabzan, hann inte updatera innan jag åkte sorry mates. Är ensam hemma nu. Chillkväll ska bli najs.

Lyckad kväll.

Kvällen var mycket lyckad och trevlig. Maten var supergod och min efterrätt uppskattades. Har laddat ned Gossip Girl 1,2 och 3. Det är ju riktigt underhållande, har sett två avsnitt och det blir nog ett till innan jag somnar. Imorgon blir det Pride paraden med Fredrika och Gabriela kanske att någon mer hänkar. Hööööörs.

Känner mig som en kvinna.

Har haft en hetsig morgon. Gick upp lite innan nio och sjöng för mamma på hennes låtsats födelsedag. Hon fyllde ju år i måndags men vi ska fira henne idag. Efter de gjorde jag scrambled eggs och åt till frukost. Sedan gick jag, brorsan och mamma och handlade. Kom hem och gjorde snickers kaka till ikväll. Efter det var jag snäll nog och strök en duk som ligger på köksbordet. Nu ska jag bara smälta chokladen och hälla på kakan sen är den färdig och jag kan chilla vid poolen. Härligt!!

Gillar rubriker.

Kom precis hem från promenaden med Fredrika. Vi gick och gick och gick i tre timmar!! Men jävlar vad kul vi hade under tiden. Träffade på Gabbi mot slutet också. Mycket trevligt. Nu ska jag chilla med mina tomater och se slutet av Remember me.

Men säg varför rodnar Cecilia Lind?

Det gick jättebra att fixa passet, nästan ingen kö alls. Blev ändå helt okej på fotot om man tänker på omständigheterna. Killen som skulle hjälpa oss med passet var skitsnygg. Efteråt gick jag och mamma och tog en fika på Thelins. Sedan vandrade vi vidare till Solna Centrum. Det var tänkt att vi skulle kolla på kökslampor men utbudet var dåligt så vi fick tag på varsitt par skor istället. Är jättenöjd med mina. Visar senare. Nu blir det prommis med Fredrika.

Familjen Norberg.

Var ute med Fredrikas familj på deras båt fram tills nu. Har precis duschat, ska gå mot bussen om tjugo minuter för att fixa pass. Sedan träffar jag nog Fredrika igen. Hörs senare.

When they stop talking to you, they start talking about you.

Shit vad tiden rinner i väg. Hade tänkt se färdigt Remember me men tror jag struntar i det nu. Ska försöka mig upp någorlunda i tid i morgon. Har date med Fredzi bebis. Saknat henne galet. Det var länge sen vi sågs nu. Vi skulle höras så fort vi vaknar så måste nog sova nu.
Pusssssssss.

Dalarna 2011

Vi har haft det sjukt bra. Åkt fyrhjulig och badat varje dag typ. Orkar inte skriva ned allt så ni får se bilder.
Vi två på fyrhjulingen!! Jävlar i havet vad kul de var!
Osminkade och slitna begav vi oss ut på sjön en kväll.
Olivia är redo för kvällens mygg!
Det blev en del badande också såklart.
Fin bästavän och fin kväll.
Istället för att duscha som vanligt i duschen kan man ju faktiskt bli duscha i vattnet. Sagt och gjort. Det var härligt.
Nästa: Nattdopp.
Spelade en hel del skip-bo. Se så många skip-bo kort!!!

Hemma.

Kom hem runt fyra halvfem någon gång. Gick ut med mamma och Puma och nu har jag precis tagit ett dopp i poolen med min nya bikini. Strax blir det middag så ni får bilder lite senare.
Så ser bikinin ut på iaf :)

Hejdåååå.

Ollibollie och jag har städat stugan nu. Ska bara packa ned datorn och sen är vi redo att åka. Har haft det galet bra här uppe, men de ska bli skönt att komma hem. Saknar Puma olagligt mycket.

P.S har det grymt bra i Dalarna. Hörs på onsdag.

Skulle bara säga grattis på födelsedagen världens bästa mamma. 
Älskar dig!!!