Skriv din beskrivning här!

Onsdag.

Hejsvejs!
 
 
Igår var jag och tränade på morgonen, sedan åkte jag och Fanny in till stan. Jag handlade lite nya grejer faktiskt.. Kan visa senare! Jag tog två hål i öronen också! Är skitnöjd. VI åkte hem till mig och käkade middag och gjorde oss iordning för att gå ut med Elin och Martina. Vi gick till en bar först och det var kul! Sedan gick vi till Solidaritet, helt okej ställe men fyfan vad mycket folk! Vi kunde knappt röra oss. Vi fick skjuts hem så vi somnade väl lite över 3 eller något, helt okej ändå! Körde nyktert igår och har inte gjort det på ett tag och det var lite skumt faktiskt hehe.. 
 
Idag har jag kört bil och lagat Chilli! Ska bli så gott! Ska gå och möta Fanny nu så ska vi handla godis och glass också. Kommer bli en bra kväll! 
 
 

Tisdag

Hejsvejs! 
 
Idag har jag haft en hektisk men rolig dag! Var uppe tidigt imorse för att befinna mig på gymmet i någorlunda bra tid. Körde lite mage idag, gick mycket bra! Sedan hem fort som fan för att duscha och käka (hehe käkade medans jag stod i duschen) för att sedan ha körlektion. Tror det gick ganska bra men aa. Sedan träffade jag en gammal kompis som jag inte träffat på huuur länge som helst så det var roligt! Vi tog en promenad här runt Ekerö i ca 2h, precis som förut! Nej men det var roligt. Sen dess att jag kom hem har jag inte gjort något vettigt, inte ens pluggat teori som jag bestämde sen innan.. Aja.. Nu tänkte jag snart gå och sova för jag lovade nämligen Fredrika att vara på gymmet vid 9 imorgonbitti.. 

Helgen + idag!

 Hejhej!
 
I fredags var sista dagen på praktiken! Sååå skönt hehe, fick ett jättefint ljus i form av en ros som tack, så gulligt! Tände det igår vid middagen med Fanny för första gången och då visade det sig att det byter färg! Vi båda blev så chockade haha.. I allafall, åkte och tränade i fredags på kvällen. Det gick bra! På lördagen promenerade jag med Puma, åt frukost och sen åkte jag till gymmet igen. När jag kommit hem, duschat och ätit var jag och körde bil med paps igen.. Sen fick jag så himla ont i huvudet så efter jag ätit middag och vart ute med Puma gick jag och la mig. Alltså ville bara gråta för att jag hade så ont. :( 
 
På söndagen vaknade jag vid halv sju, men låg kvar i sängen till halv nio. Gjorde samma morgonbestyr och sen följde jag med mamma och handlade mat. Hon släppte mig på gymmet och när jag var klar där gjorde jag mig i ordning och åkte till Odenplan för att fixa fransarna. När jag kom hem snabbstäda jag mitt rum lite och sen gick jag och mötte Fanny. Vi åt middag och fruktsallad, satt vid mitt matbord och pratade hela kvällen. Riktigt mysigt. Idag vaknade vi klockan 10 och åt frukost osv innan vi åkte till gymmet. Tog nästan 2h.. Så kom hem tio i fem typ. Åt lite kvarg och var ute en sväng med Puma. (Gud vad tråkigt det är att skriva det haha, ganska självklart att jag är ute och går med henne eftersom att hon är min hund så slutar skriva det nu.. haha) Kom i allafall precis hem och ska plugga lite innan jag ska äta middag. 
 
 
 
hahahahah

Looov

Sjukt gött med lov ändå, ska bara träna och hänga med kompisar. + köra lite bil.. Har haft en lugn och skön helg, ska strax ta och möta upp Fanny som ska sova hos mig! Var över en vecka sen vi sågs så har saknat henne! 
 
 

Looov

Sjukt gött med lov ändå, ska bara träna och hänga med kompisar. + köra lite bil.. Har haft en lugn och skön helg, ska strax ta och möta upp Fanny som ska sova över hos mig! Var över en vecka sen vi sågs så har saknat henne! 
 
 

Jag kramade åt hans hand som låg där som en kall död fisk. Allt var kallt. Parkbänken vi satt på var kall. Mina fötter var kalla för jag var strumplös i Converse. Men mitt hjärta var kallast av dem alla.

 

Onsdag.

Tjatja.
 
Var hemma idag också hehe.. Planen är i allafall att gå imorgon! Bara två dagar kvar nu sen är det sportlov! Egentligen hade det inte gjort något om skolan började på måndag för fyfaaaan vad jag saknar skolan hehe.. Jaja, inte helt fel med lov heller ju! Jag har faktiskt inga planer förutom en utgång. Sedan ska jag väl kanske jobba lite och träna hade jag tänkt. 
 
Idag sov jag till kvart i tolv och sen åt jag lite "brunch" Kollade på the carrie diaries och pluggade körteori. Vid 17 var jag på körlektion och nu har jag precis ätit middag. 
 
 
 

Sjukis.

Idag är jag hemma och är sjuk. Är inte dödssjuk men tillräckligt för att inte orka slita i ett stall hela dagen.. Lite segt att jag lämnade bort Puma till mormor och morfar den här veckan för det är lite tråkigt och konstigt att vara hemma utan henne /: Sen hade ju jag tänkt att passa på att träna massor den här veckan eftersom att jag inte behöver ta hand om henne men nu går ju inte det heller.. Aja.. Har ätit frukost och nu ligger jag i soffan med täcke och kudde. Ska kolla någon film och passa på att plugga körteori. 
 
 
 
Åt god frukost i allafall :)) Gör alltid smoothie när jag är sjuk för det är så gott när man har ont i halsen hehe.. 

Min helg!

Hej!
 
 
I fredags gick jag ner till Ica efter praktiken och mötte Elin och Martina. Vi handlade massa godis och sen gick vi hem till mig. Jag duschade och efter ett tag anslöt även Fanny. Vi 4 umgicks ju alltid i ettan så det var kul att ses igen! Nu är det ju bara Elin och Martina i samma klass (det var så vi lärde känna varandra från början, att vi gick i samma klass men sen så bytte jag, Elin och Martina och efter ett tag bytte dem två igen men jag gick kvar, men dem två kom tillbaks till Spånga efter ett tag så de var kul, hehe lite rörigt men aa) I alla fall så åt vi tacos och godis och satt och pratade hela kvällen. Mysigt! 
 
På lördagen hade jag först körlektion vid 12 i ca 3h och efter det åkte jag och tränade. Var hemma vid halv sju och åt väääärldens godaste middag. Somnade innan 12. 
 
Idag var jag uppe vid halv nio och var ute och gick med Puma. Åt lite frukost och fixade mig för att åka på Brunch hos min gamla klasskompis Emma. Det var såååå gott och jättemysigt. SÅ kul att träffa henne också. Var där i ca 2 h sen åkte jag vidare till Täby Centrum för att träffa min kompis Sandra (har två Sandror i mitt liv haha, henne lärde jag känna i Kanada då våra brorsor spelar i samma lag.) Har inte träffat henne sen vi var i Kanada men pratat massa i telefon så det var kul att ses igen! Vi gick runt lite i centrumet och åt lite mat. Jag köpte lite nya örhängen också, massa ringar i olika storlekar. Kom hem vid kvart i sju typ och åt middag nästan på en gång. Avslutade söndagen med ett telefonsamtal med Fanny och lite te. Har haft en så himla bra helg<33. 
 
 
 
 
 
 

vill vill vill.

 

Helg.

Haft en megabra helg! Berättar mer senare för nu väntas middag, puss. 
 
 
 
 

Vilka är finast???

 
 

Idag.

Hej! 

 
 

 

Idag var jag först i stallet som vanligt. Har fått en ny uppgift och det är att promenera med en häst som heter Harley, ärligt älskar hans namn! Sedan fixade jag lite strö i spiltorna och efter det satte vi igång med att väga höpåsar. När det var klart la jag betfor överallt och sen tog jag lunch. Efter det var det intag och sen sadlade jag lite ponnysar. Skrittade även Alpin som vanligt i slutet. När jag var klar där åkte jag in till Odenplan för att fixa mina fransar. Så nu är dem fina igen. Fanny kom ju hem i natt så vi skulle ha träffats nu men hon ville inte det, haha nej men hon var trött, inte så konstigt kanske. Det får bli imorgon i stället men vi pratade i telefon på vägen hem i allafall. Alltså hon och jag umgås ju ganska mycket och grejen är den att det är så fruktansvärt tråkigt att vara hemma när hon är borta. Jag gissar på att hon har lika tråkigt när jag är borta men aa. Så det är obeskrivligt skönt att ha henne hemma hehe.
Köpte med mig sushi till middag som jag precis ätit, så gott! Nu ska jag ut med Puma och sen duscha!

 

 
 

Äntligen!!




Sugig helg.

Helger ska ju liksom vara höjdpunkten på veckan men min helg har faktiskt inte vart så himla bra.. Tror det vart en kombo av lite olika saker. Dels tränade jag hårt i veckan + jobbade på i stallet så var ovanligt trött. Sedan har jag haft sjukt jobbig pms och så har inte Fanny vart hemma :/ Var ensam hemma i fredags kväll, låg mest i min säng och typ dog för att jag var så trött. På lördagen sov jag ut och gick en promme med Pumis, sen var jag och mamma på bio. Sjukt irriterande för vi blir väldigt lätt sura och arga på varandra då och då och så blev det såklart den här gången.. Menmen. Idag jobbade jag och sedan följde jag med mamma och handlade, blev lika irriterad på henne då så det var inte roligt. Jag brukar annars tycka det är ganska kul att handla mat. Var sjukt trött så somnade i bilen och sen åt jag middag ensam för orkade inte med mina föräldrar hehe.. Har bakat bröd och vart ute och sprungit på kvällen. Var så himla trött i vaderna eller något så det gick inte alls bra. 
 
Det har helt enkelt inte varit min helg. Får hoppas på att nästa blir bättre! Imorgon börjar näst sista veckan på praktiken. Så snart är det sportlov. Ska bli galet gött, och sjukt skönt att komma tillbaks till skolan. Längtar faktiskt! Slutspurt fram till studenten. Dock har jag massa plugg att fixa men det ska väl gå an. 
 
Puss puss så hörs vi förhoppningsvis när jag är på bättre humör nästa gång <3 
 
 
 
 
 
2 pics från Seychellerna.

Min födelsedag.

Jag vet inte vad det är men jag har en grej för att planera saker.. Älskar det! 
 
Just nu sitter jag och finurlar på min födelsedag. Det är nämligen så att jag vill slå på stort i år, haha nä kanske inte riktigt men jag vill i allafall äta middag på en restaurang på min födelsedag för jag tycker att det är väldigt trevligt och mysigt. Men jag är även väldigt förtjust i brunch/afternoontea, dock fyller jag år på en måndag men tänker att man kan käka brunch eller vad det nu blir dagen innan hehe.. Det lite roliga är att det typ är samma personer jag vill fira med båda dagarna men aa. Haha. Har även börjat fundera lite på vad jag önskar mig.. Funderar på en bikini, ett par skor och lite böcker just nu i allafall. 
Cirka 2 månader kvar, kollade datumet och det är ju på pricken! 
 
 
Styrde egen "brunch" själv förra året. Den bestod mest av godis, kakor, pannkakor, tårta (gillar inte ens det haha) bröd, slängde med lite frukt också haha.. 
 

Är så himla överlycklig idag för att:

- Lana Del Rey kommer till Sverige i sommar. 
 
 
 
I april förra året när jag såg henne för första gången.
 
- Jag fick hem både min jacka och mitt armband idag. 
 
 
 
Nu ska jag åka och träna, tjingeling! 
 

Ja/nej HÖRRNI??