Skriv din beskrivning här!

Heje

Blev visst inga New York bilder igårkväl var så himla trött att jag somnade typ.. Hah. Inte har det vart bättre idag alltså. Vi hade håltimme så jag la mig i soffan mellan Martina och Elin och somnade, vaknade av att jag snarkade.. heheh. Igår efter skolan träffade jag Olivia igen! De var jättekul att se henne! Hade saknat henne för mycket!! Vi catchade och gav varann presenter. Fick ett JÄTTEFINT halsband. Taaack <3
Idag slutade jag vid två och åkte hem till Freddan vi gick hem till mig och sen gick vi en sväng med Puma, sen gick vi till centrum och jag handlade godis som jag ska mumsa på lite senare. Sedan hem till mig igen och ge varann försenade födelsedagspresenter. Av henne fick jag en jättefin box, en skyddsängel och ett nagellack. Kan visa er bilder på allt lite senare. Sedan visade jag henne världens roligaste video!!! Asså omg så jävla rolig. Vi kollade lite kadidje hahah noobs och vid sju gick hon hem typ då åt jag middag och sen har jag inte hittat på så mycket, har precis börjat packa, ja ni hörde rätt. Ska iväg ett par dagar, igen! Ska åka till Riga.. Gustavs hockeylag ska på cup och jag ska hela vår familj ska såklart ner och kolla! Ska bli rätt kul faktiskt. Åker imorgon och kommer hem på måndag mitt på dagen eller så. Så nu kanske det blir glest ett par dar igen sorry babeeees! <333
Lite kul att dem båda hade köpt ängel saker, hihih.

New york, lördag-måndag.

På lördagen fyllde jag ju år, då gick vi på stan och shoppade lite, åt afternoon tea på the plaza och sen var det hockey på kvällen i Madison Square Garden.
Det var klarblå himmel och sooool den dagen!
På the Plaza bjöds vi på snittar och mackor, scones och små efterrätter! Mums.
Jättegott med macaroons och scones!!
Gustav är redo för matchen! Ser ni hur långt ned de är till marken!???! Vi bodde högst upp :)
Empire State Buliding var fint upplyst på kvällen.
På söndagen var alla affärer stängda eftersom att dem firade påsk då så vi bestämde oss för att åka till Woodbury Common Outlet och shoppa lite där. Finns jättebra affärer där och allt är lite billigare än inne i stan! De tog en timme med buss.
Laddade upp med cola och glass!
På måndagen gick vi ned till Soho mitt favoritställe! Då var vi inne på Marc Jacobs där jag köpte plånboken och fick väskan. Var även inne på Victoria's secret och så var vi vid Carries trappa! Riktigt coolt.
Så nu får det räcka för nu, måste iväg till skolan! Kommer nog mer ikväll.

Lördag.

Somnade inte förrens halv fyra natten till idag så vaknade såklart sent.. Gick upp halv två. Åt frukost och kollade på big bang theory. Sedan sov jag lite till i soffan. Ryckte upp mig och gick ut och sprang med lillen, de gick riktigt bra idag och så, kom hem och körde lite styrka. Sedan åt jag middag och har läst lite hunderspelen + kollat engelska versionen av halv åtta hos mig, haha inget liv men är sjukt tröttis. Imorgon ska jag jobba och sen tänkte jag nog träna och visa er lite bilder från NY.

Nytt/New York.

Lite gym och löparkläder. Allt från Nike förutom kepsen. 
Rosa peplum tröja från H&M, guldig halsring från forever21, smala silverringar från H&M, ett grått linne med urringad rygg från Zara, rödrosa ärmlös skjorta med lite små detaljer på kragen också från Zara, en prickig skjortklänning från H&M, svarta låga converse.
Linne med rymden och en katt från forever21, linne med spets på från Levis, beige cardigan från H&M, två par jeans från Levis, bombshell parfym från Victoria's secret, massa trosor och tre BH:ar också från Victoria's secret.
Jeffrey Campbell klackisar. Tröja från tommy hilfiger, prickiga shorts också från Tommy Hilfiger, plånbok från Marc by Marc Jacobs, armyjacka med skinnarmar från Zara och gråa höga converse.
Det var allt jag köpte i New York, galet nöjd med allt!

B-day presents.

Väska från Marc by Marc Jacobs, iPad+skal,hungerspelsböckerna, pengar, foto på Puma, iPhoneskal och ett smyckesträd.
Och sen detta fina halsband med ett önskeben.

Hemma.

Nu är jag hemma på lilla Ekerö. Flygresan gick jättebra och så, var sjukt trött bara så sov hela tiden och fick jätteont i nacken :(
Sjukaste saken hände på flygplatsen i New York, träffade på min gamla lärare Elisabeth där med sin familj. Hahah. asskumt.. men aah. Har vart hemma sen två någon gång typ och packat upp alla kläder och fotat som jag ska lägga upp här. Först kommer mina födelsedagspresenter och sedan tänkte jag visa alla kläder :))

Hej från New York

Ligger i min hotellsäng och chillar innan frukost. Åker hem ikvällnvis åtta och är framme imorgon vid ett någon gång.. Tänkte bara säga de så vi hörs snart igen!! Hejsvejs

Nu åker vi!!!!!!

Hejdåå Sverige!! Hej NEW FUCKING YOOOOOOORK

imorgon.

Okeeei. Igår var jag i skolan ett par timmar hade bara två lektioner så det var chill. Hängde kvar med Fredrika och Fanny och så. På kvällen tränade jag och Martina småfolket, de gick bra och så typ, kom hem och åkte till kista för att växla pengar. Idag var jag i skolan och blev lite firad med ballonger, seprentiner och muffin hihih fina vänner<333. Sedan åkte jag hem och chilla ett tag.. Vid fem åkte vi till mormor och morfar där jag blev lite firad igen. Fick ett smyckesträd, en bild inramad på Puma, tre iPhoneskal och lite pengar. Åt jättegod mat och så. Skulle träffat Olivis också men hann inte de :(( känns tråkigt men vi ska ses på lördagen när jag kommit hem.
Åker alltså till bästa älskade New York imorgon. ÅHHHHHHH. Planet lyfter 14.10 så ska åka hemifrån halv elva eller nåt så hinner kanske slänga in ett inlägg. Kommer hem fredag den 13. Men har iaf bestämt mig för att inte ta med mig datorn.. Så att jag verkligen kan slappna av och så, vi har internet på hotellet men känns ovärt att släpa.. Kanske uppar via instagram och twitter lite om hur jag har det och så.. Heter soderkvist på instagram och emmasoderkvist på twitter så ni kan ju kika in där ifall ni har lust :)
IMORGON ÅKER JAG TILL NEW YORK. Kan fortfarande inte fatta det.
Vi hörs imorgon iaf pusssssss.

hihi.

Igår var jag i skolan och sen tränade jag helt lonely!! Idag har jag också vart i skolan daah. Och sedan tränade jag på kvällen igen.. hihi. Det var fett köttigt. Men nu har jag tränat färdigt inför NY. Rätt så skönt, börjar bli lite trött på det... Skulle ju träffat lilla olivis idag också men hade lite läxor att ta hand om så var tvungen att fixa de så ska träffa henne på torsdag istället.
Så det var väl allt jag hade att säga.
(allt jag kan tänka är: jagåkersnartjagåkersnartjagåkersnart)

olycklig


det kommer aldrig bli du och jag om man ska tro på allt som din mamma sa.

Maskinen är livet<333
Igår fyllde Gustav år så vi firade honom lite. Mormor och morfar kom över på kvällen och vi åt god mat och så. På dagen gjorde jag inte så mycket... Låg i sängen och var ute jättelänge med Puma typ.
Idag har jag jobbat, pluggat och försökt att träna men blev sjukt illamånede och yrslig så gick hem när jag sprungit en bit..
Min vecka är helt fullproppad med grejer: Imorgon går jag till fyra i skolan sedan ska jag träna direkt efter. På tisdag ska jag köra box mellan fem och sex sedan hem, käka och sedan träffa Olivis. På onsdag är det knatteträning, på torsdag är det skola sedan ska jag växla pengar och sedan fira mig och morfar hemma hos mormor och morfar.
OCH PÅ FREDAG FLYGER JAG TILL NEW YORK. Och på lördag fyller jag 17!! 
hihi mys i sängen