Skriv din beskrivning här!

Hejhej.

Hej på er! Ni är ändå några som fortfarande tittar in här! Trevligt! Är hemma från veckan i Göteborg nu, kom hem i lördags och har inte gjort mycket sen dess. Veckan i Götet var bra i alla fall, vi åt god mat, fikade lite, badade, solade, blev lite bruna osv. En vanlig semester helt enkelt! I söndags var jag nog bara hemma tror jag.. Går på detox nu den här veckan och de tar på krafterna eller jag har inga rättare sagt men bestämde mig för att äta vanlig mat imorgon och torsdag så att magen inte kaosar när vi är i London hehe, har ganska känslig mage så måste vara försiktig.. Igår träffade jag Fanny igen efter lite mer än en vecka ifrån varandra! Det var väldigt härligt att träffa henne igen! Hade saknat henne.. Idag klippte mamma mig, ganska kort men trivs bra i det! Tycker bättre om kort hår en långt tror jag..  Och sen har jag bara kollat Grey's anatomy. Såna dagar behövs också.. Imorgon kommer Fanny hem till mig vid tio någon gång. Vi ska planera de sista innan resan och så. På fredag drar vi så ska sova hos henne eftersom att planet går halv åtta och en av hennes föräldrar skjutsar, så snälla! ÄR SÅ TAGGAD! Men de vet ni ju redan.. Har två riktiga glidar veckor framför mig.. Först London med världens bästa, sen hem och tvätta lite sen drar jag och mamma till Kroatien. Hihi. Men har slitit hårt den här sommaren, både med jobb och sommarskola så jag förtjänar det. Nu ska jag kolla Grey's :) 
 
 
 tänkte ladda upp en bild på mig och Fanny från förra hösten men det ska självklart strula :@

Snart semester.

Hej på er! 
 
Har precis ätit upp en god middag framför Grey's anatomy. Så bra! Har äntligen haft lite ledigt nu sen sist. I måndags var jag och min familj på grönan och körde 7-kamp. De var riktigt roligt! Åt jättegod lunch på Kryddhyllan också, jag tog tacos gjorda på högrev med guacamole och rödkål, delicious! Igår var jag på Utö med mamma, pappa och mormor och morfar, de var väldigt mysigt vi var bara där ett par timmar och åt lunch och tittade lite i bodarna och bageriet. Vi köpte Utö limpa och jag köpte en supermysig tröja. Hehe, ska ju egentligen spara till London men tyckte jag var värd den! Fick reda på mitt betyg i Biologin också, de blev ett D så är nöjd. Idag har jag övningskört, promenerat och jobbat. Imorgon ska jag och Fanny rida och sen ska vi jobba. På fredag ska jag packa och jobba och sen har jag semester ända fram tills skolan börjar! Väldigt najs! Åker till Göteborg med familjen på lördag morgon och är där en vecka framåt. Gustav ska vara på hockeyläger så kommer umgås med mamma och pappa mycket men de är bara mysigt. Kommer alltså hem lördagen efter och nästkommande fredag åker jag och Fanny till London!!! Vi längtar så mycket!!!! Ska bli galet kul, vårt allra första äventyr fyllt med shopping, parkhäng, starbuckshäng och mat. Hihi, kan inte bli bättre. 
 
 
 
 
Fick hem dem här två fina armbanden idag, älskar dem redan! 
 

JULI

Hej på er!
 
Sjukt länge sen jag skrev!!! Har i allafall fått sommarlov och haft det i snart en månad, det har gått väldigt snabbt! Just nu går jag i sommarskola och jobbar på St:göran. Står i köket på en av avdelningarna, riktigt nice. Skolan slutar på fredag och sen jobbar jag helgen + tre dagar veckan efter sen åker jag till Bästkusten med familjen, ska bli så hääääääärligt! Mer i sommar ska jag till London med Fanny och Kroatien med mamma. 
 
Idag har jag gått i skolan som jag gjort varje dag. 2h om dagen 5 dar i veckan men på fredag är det somsagt slut! Sjukt skönt! Sedan kom jag hem och käkade lunch och efter det körde jag till stallet och red med Fanny, de var supermys som vanligt. Sedan körde jag hem (övningskörde såklart, inget körkort än...) Sitter och väntar på middag och sen ska jag plugga.. Nu ska jag jobba i fem dagar framöver. 16-20 på vardagarna och sen 7.30-14 på helgen. Fanny jobbar samma tider fast på en annan avdelning så det är nice. 
 
 
Badade när jag kom hem första gången de här sommarlovet typ.. hehe, busy woman.