Skriv din beskrivning här!

Wiiiie!

Hej på er!
 
 
Min dator fungerar igen, har inte ens gjort något men nu är den tydligen bra. Works with me! Hmm.. Kan berätta lite vad som hänt sen sist då.. Har tränat en del, slagit med springrekord!! Vart lite ledsen och haft galna humörsvängningar (även om de kanske inte märkts så mycket..) Vart på en kompis spelning och lyssnat på grym musik, undvikit plugg, kvällsfikat med Fanny. Det är väl typ det.. Ikväll ska jag ut med Fanny, Felicia och en klasskompis till Fille, jag är taggad så det blir nog kul. Imorgon ska jag och Fanny åka och handla julklappar, så himla mysigt!! Älskar julen! Sen på söndag ska jag jobba och julpynta hihi. Nästa lördag ska jag, Fanny och Fredrika julbaka hos mig! Wiiiie. 
Vi hörs! 

:(

Hej!! 
 
Min dator är fortfarande paj och det är så segt att skriva på ipaden/telefonen så det blir tomt Här. :(( jag hoppas att den fungerar snart!! Ha de bra så länge <3 

Tisdagmorgon.

Godmorgooon!
 
 
Min helg har vart fullspäckad och sen har min dator vart lite paj så har inte hunnit/kunnat blogga. I fredags var jag och Fanny och tränade i allafall. På kvällen gjorde jag abosolut ingenting, satt uppe och väntade på Modern Family typ. Älskar det programmet. På lördagen var jag i allafall själv på gymmet, sedan skyndade jag mig hem och duschade och sen åkte jag med Fredrika in till stan för att fixa present till Fille osm fyllde 18. Vi var alltså hemma hos henne ett antal tjejer och käkade jättegod middag osv. Vid 22 drog några av oss in till stan, vi hann med Nype och Victoria. Gillade inte Nype men Victoria var nice så dit går jag nog igen! På söndagen var jag inne i stan igen för att fixa en grej till mamma. Var så himlahimla trött sen natten innan då jag bara sovit 4h.. Igår var jag i skolan och sen läste jag i min bok som ska vara utläst tills på torsdag. På kvällen körde jag och Fanny bodystep. 
 
Nu sitter jag och äter frukost med Lana del Rey och tända ljus, myyyyys. 
 
 
Felicias ena present var en ölhatt xD (Lånade bilden Sanna, hoppas det var okej!! ;) ) 
 

Min dag idag.

Hej!
 
Har inte gjort något vettigt alls av min lediga dag haha.. Var ute en stund med Puma i skogen och sen försökte jag skriva på min engelska uppsats, de gick sådär.. Sedan satt jag typ bara och väntade på att klockan skulle bli tjugo i tre så jag kunde åka och gymma med Fanny. Vi körde armar och rygg idag. När jag kom hem kollade jag lite ahs och duschade innan jag lagade mat till mig och Gustav, vi är ensamma hemma så jag fick fixa med det. Jag käkade wok och han pasta med kyckling i tomatsås och mozzarella. Improviserade bara med hans mat och den fick en 8! Hur bra? Har inte gjort något speciellt resten av kvällen.. Ska upp tidigt imorgon så ska snart sova. Godnatt!! 
 
 

Sånt som fastnar ni vet..

 
 
"I told you. You don't love someone because of their looks or their clothes or their car. You love them because they sing a song only your heart can understand"
 
"You are not weak just because your heart feels so heavy"
 
"You can't just make me different, and then leave"
 
" I never change, I simply become more myself"
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Halva veckan.

Hej på er!
 
 
Igår vart det tydligen ingen update här.. Jag var i allafall på talangjakt efter skolan och kollade på när min mega duktiga kompis Jennifer sjöng. När det var slut åkte vi in till stan och såg världens skummaste teater. Förstod 0. Idag var jag i skolan, vi hade mössprovning idag och det var sååå kul tyckte jag hihi! Min blir nog jättefin! Morfar kom och hämtade mig efter skolan och så övningskörde jag en omväg hem haha. Sedan dess har jag bara kollat American Horror Story och käkat middag.. Japp. Spännande. Imorgon är jag leeeedig! Mega skönt! Ska träna i allafall och hänga med Fanny till stallet! 
 
 
 
 

Måndaaag.

Hej på er!
 
Är svintrött idag :( En sjuk grej är att de tre senaste nätterna har jag vaknat exakt samma tid mitt i natten jättepigg och inte kunnat somna om! Sedan somnade jag ganska sent igår också :( 
 
Idag var jag i skolan like always, det gick bra haha. Slutade 11.10 och skyndade mig till Odenplan för att fylla på fransarna som jag sa igår. Det blev väldigt bra och jag är så nöjd. Var så trött att jag somnade när hon höll på och fixa.. Åkte i allafall hem och sällskapade med Emma N hela vägen, inte sett henne på länge så det var kul! När jag kom hem åt jag gröt och gick ut med Puma. Nu ligger jag i sängen och ska strax fixa middag och sen åka och gymma med Fanny. Idag ska vi köra Bodystep så jag hoppas att det är svettigt! 
 
 

Sundaaay.

Har haft en klassisk söndag enligt mig idag. Jobbat, gymmat och handlat mat. Jobbet gick bra och likaså gymmandet. Var pmsig och skittrött när vi handlade mat så det var inget kul :( Störde mig på allt och alla haha.. Kan ju ha att göra med att jag inte ätit ordentlig mat sedan i torsdags. Med ordentlig mat menar jag kyckling, lax, sötpotatis, ris etc.. Har ätit sallad, kvarg och gröt bara.. oops. Inte kul nu alltså. Strax blir det middag i allafall! Imorgon börjar skolan igen men jag har faktiskt ingen ångest, inte för att jag brukar ha det men aa. Går till 11.10 imorgon och klockan 12 ska jag fylla på fransarna igen. Tycker inte att det behövs för dem är fortfarande asfina men får se vad hon säger! På kvällen blir det nog träning med Fanny igen! 
 
 
 
I torsdags innan jag for på halloweenfesten. 
 

Lördag.

Hej på er!
 
Blev lite ändrade planer igår. Jag och mamma åkte från stan direkt ut till Täby för att kolla match, det gick bra och brorsans lag vann, förutom att en kille från Täby gjorde illa sig och fick åka ambulans :( Vi åkte hem och hämtade Fanny på vägen och så sov hon hos mig. Mysssssiii. Hade dock jättesvårt att sova. Somnade kanske kvart i två och sen vaknade jag typ en timme senare och var vaken i en timme eller så :( Jag och Fanny var uppe vid åtta idag för att åka och träna. Det gick svinbra och är lagom trött nu.. Nu vet jag inte vad jag ska göra resten av dagen.. Gå ut med Puma är ju givet. Sedan ska jag nog kolla lite American Horror Story hihi, ikväll är det match igen så kanske följer med dit och kollar. Ska ändå inte göra något speciellt ikväll då jag jobbar imorgon. 
 
 
ALLTSÅ ÅÅÅÅÅÅH.
 

Fredaaag.

Hej!
 
Igår drog jag, Fredrika och Felicia lite spontant på Halloweenfest! Det var kul för jag gör aldrig något spontant haha.. Jag var en prinsessa! Jag och fille var kvar till lite över ett typ så är inte så trött idag vilket är skönt, drack ingen alko heller, yey me! Idag ska jag och mamma shoppa kläder till mig hehe.. Sen ska jag nog ut ikväll med Fannybanny, wiiie. Har inte sett henne sen i tisdags så saknar henne lite :/ Hejsvejs. 
 
 
Vet inte vad som är fel på min dator men kan inte ladda upp bilder jag tar i photo booth :( så ni får en från London istället :))))