Skriv din beskrivning här!

38 dagar kvar.

Idag jobbade jag 11-19 så är helt slut nu. Blev kaooz sista timmen.. lite obehagligt med väktare och polis inblandat. Imorgon blir det tidig uppgång för att åka till Ikea alltså. Är jättetaggad!
På kvällen blir det biomys med mina björnisar. Vi ska se War horse så jag hoppas den är bra hihi. Men nu ska jag tumbla lite, tjadååå.

Helu

Igår jobbade jag 11-20. Det hade blivit något fel så mina tider vart ej registrerade så har inget mer jobb denna vecka men som alltid finns det ju massa sjukluckor så ska jobba imorgon ändå, happyface. Men idag vart jag ledig, tog en lång promenad med Puma, städade ungefär hela nedervåningen och chillat med Oc. På onsdag ska jag till Ikea och handla säng, garderob medmera. Sedan blir det kanske jobb, hoppas på det. Men nu ska jag bara chilla livet i min säng. Pusss.

härliga lördag.

Idag var jag i Vällingby med mamma och pappa. Tanken var att hitta ett par jeans till mig.. Inte det lättaste alltså. Efter att ha provat ut ungefär halva Jc:s lager hittade jag ett par som passade bra och var snygga. Efter det gick vi och fikade på Waynes coffee, det var helt okej dem var inte dem trevligaste direkt.. Sedan åkte vi vidare till Mio i Bromma där vi köpte en matta til mig. Den är sjuuuukt cool. Sedan har jag bara chillat hemma, nu väntar en Chocolate Fudge Brownie på mig. Pussohej!
En liten sneakpeak sådär..

FREDAG.

Idag hade jag då skola som varje vardag. Började med matte där alla bara klagade på min lärare. Omg, det var rätt hemskt. Sen rullade det bara på som vanligt. Kom hem till ön och mötte upp Fredrika på en gång, vi gick en prommis med Puma och sen gick vi och handlade middag och efterrätt. Hemlagad pizza och äppelPAJ till efterrätt. SÅ GOTT. Vi kollade film och lite sånt, typ bara chillade med livet.
Såhär glad blev Fredds när Pizzan var klar.
Ja vi är duktiga!
Lockade varandras hår gjorde vi också.. Jag tyckte inte att jag var så fin i det men Fredrika... OMG to die for.
Vi såg What's your number! Riktigt bra var den!!
Okej cp på att vissa bilder skulle vrida sig och andra inte.. Men orkade inte fixa med det :P

jag är jätteduktig på att uppdatera här.

Hejsan på er. Igår och idag har jag bara glidit runt i skolan typ. Började kvart över tolv idag så det var chill. Igår var det knatteträning. Det var roligt och så, dem var riktigt busiga. Det har alltså inte hänt något speciellt, inte alls nämnvärt här på bloggy iaf..
Snart är det LOV. Bara imorgon kvar, ser faktiskt inte fram emot det alls. Ska nämligen jobba 24/7 känns det som :|  jobbar söndag, måndag, tisdag, onsdag, lördag, söndag. Men det blir nirr med cash precis innan NY juuu.
Tog en långprommis med Puma och mig själv i det najsiga vädret i eftermiddags. Raybansen åkte ju såklart på (Y)

en sån här asrolig lista.

VEM

Vem är i rummet med dig? Pumisen.
Vem fick du senaste sms av? Martina.
Vem tänker du på nu? Hmm, ingen alls trololol
Vem pratade du senast i telefon med? En säljare. Lol
Vems hus var du senast i? Mitt eget.
Vem önskar du var med dig nu? Ingen ska precis sova så är ingen vacker syn..
Vem är din favoritsläkting? Har bara bra kontakt med mormor och morfar så det får bli dem..

VAR

Var är din mobiltelefon? På pallen bredvid sängen.
Var handlar du mest? Kläder? Typ Bikbok.
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Monki.
Var åkte du senast bil? I lördags när jag och pappa var och handlade grejer till nya rummet.

VAD

Vad åt du senast? Två äpplen.
Vad drack du senast? Pepsi.
Vad är det för färg på dina byxor? Vita och svarta.
Vad är den närmaste saken som är blå? Mitt påslakan är amerikanska flaggan så det får bli den.
Vad har du på fötterna? Ingenting.
Vad är din favorit färg? Typ svart, vitt, grått, rosa.
Vilken film såg du senast? Idag såg jag The woman, helt ok.
Vad hör du just nu? Min fläkt. (ja, jag sover med fläkt på..)

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? Japp.
Hånglat på en bio? Nej.
Hånglat i skogen? Nope
Tyckt att din kusin är het? Haha, hon är fem år yngre än mig. Så nej.
Sovit naken? Det händer väl.
Kört över hastighetengränsen? Nej, har inte ens börjat övningsköra.
Målat om ditt rum? Nej inte jag, men det nya rummet är ju faktiskt nymålat men morfar målade..
Dansat framför en spegel? Alldeles för många gånger.
Fått hicka? Senast var igår, det var jättekul.
Dumpat någon? Nja, nej inte direkt.
Stulit pengar från en kompis? Nej



before i die.


Sjukling.

Tjolahopp. Idag är jag hemma från skolan, har fortfarande inte blivit helt frisk från förrförra veckans sjukdom så när jag tränade igår blev jag sämre. Ska alltså bara ta det lugnt idag.
Har suttit och kollat på utbildning i Usa efter gymnasiet, helst skulle jag vilja jobba som Au pair men det är lite struligt med visum och så, så jag får se hur det blir. Men till Usa ska jag i varje fall. Det är ju inte alls långt kvar tills jag åker till New York. Så jävla härliiiiigt. Typ sex veckor eller nåt!! Weho. Har skrivit upp allt jag ska shoppa :$ haha.
Nu ska jag och Puma ta en promenad i allafall.

de senaste dagarna.

I fredags var jag bara hemma och chillade. Asnajs. Igår tränade jag med Felz, vart step/core, riktigt skönt. Sedan åkte jag och Pappa och handlade lite grejer till rummet. SNART KLART!! Wehi. Sedan åt jag middag, duschade och drog på myskläder och skuttade iväg till Olivia. Vi såg Top Gun och bara mööös. Gick hem rätt så tidigt eftersom att jag skulle jobba idag. Sagt och gjort, jobbade 11-15 och träffade Fredrika på vägen hem eftersom att hon behövde låna min mattebok. Hann catcha och sånt..
Nu ligger jag i min säng och bara chillar med livet. Musik&tumblr♥

kan ni göra mig en tjänst?

Och snälla snälla snälla börja titta på Dubbelliv på Svtplay??? Serien är svensk och helt okej, lite seg i början. Men det viktigaste är att Charlie Gustafsson är med och han är typ helt dögullig. Asså avsnitt sex när dem sitter på klippan...... Dog typ.
Nu ska jag titta på I taket lyser stjärnorna där han också är med hehei.

torsdag 16/2

Hejhopp!
Idag var jag i skolan som vanligt, suupriseee. Rullade på som vanligt typ, fick sluta en timme tidigare och åkte hem och åt och sov, åkte och tränade med Felicia vid halv fem. Bodyattack som vanligt, var skönt eftersom att jag inte tränat på två veckor pga att jag vart sjuk :/ men nu är jag igång igen. Kom hem åt igen, gick ut med voffi, duschade kolla Sveriges Mästerkock. aaah ni vet. Imorgon är det fredag och jag ska äta semla och ha på mig min paljett tröja. Weey. Nu blire Oc iaf, pussiss

tipsar om mig själv. hehe.

Jag twittrar rätt så flititgt och är rätt så personlig där. Såå följ miiiig emmasoderkvist !!! Här får ni ett smakprov:


onsdag.

Hej sötisar. Idag dåå, hade skola som vanligt med matteprov, hoppas det gick bra är fett nervig. Hade sällis med Fanny hem och fick se hur rummet såg ut nu när det är målat. Jetefint. Ska målas en gång till på fredag och så typ inreda på sportlovet.. inte för att jag kommer vara så mycket ledig men tagga New York. Är totalt ledig 3 dagar.... Men cashflow!! woppie. Sen var det ju basketträning med småtjejerna idag. Dem var så jävla hyperaktiva idag att det inte var sant, kaoz helt enkelt. En var så himla gullig och när hon pratade om sin pojkvän "Ska jag berätta hur vi blev kära??" Och en annan när jag sa att jag inte hade någon pojkvän "Du är min drömprins!!" och pussa mig på kinden. Så himla gulllliga.
Ja jag vet fett het.

alla<3dag

Jag är en stor hejjare för alla<3dag. Tycker det är så fint, kärlekens dag. I princip alla mina vänner kallar detta foreveralone-dagen men där har ni fel. Man behöver inte vara i ett förhållande för att ha en lyckad alla<3dag eller lyckad vardag för den delen. Så ett tips är att bara rycka upp er och njuta av livet som helt fri för vi kommer väl alla gifta oss(?) eller iaf leva livet med en partner..
Iallafall så har jag spenderat dagen med massa härliga människor. I skolan hade vi kramrutor och hjärtformade plättar. Mysis. När jag kom hem fixade jag mig iordning lite och åkte sedan in till stan med Elsa och Fredrika och käkade på Kinamuren, mycket gott!! Åkte sen hem och mötte Felicia och Gabriela, kollade A cinderella story hos mig och chillade, dem drog väl vid tio eller nått. Jag och Puma följde Felicia hem till dörren och pratade, mycket fint och bra avslut på kvällen. När jag kom hem pluggade jag en snabbis och nu ska jag sova.
sötiiiisar.

Godnatt då homie.

Nu har jag äntligen pluggat färdigt. Så skönt. Har gjort massa matte och djursjukvårdsordm läxförhör imorgon. Okej tråååkigt. Ska iaf sovish nu, blir väl lite Oc som alltid.

last couple of days.

Hej bloggisar. Helgen var helt okej. I fredags var jag hemma, skulle upp tidigt på lördagen och coacha små tjejerna i basket. Efter det åkte jag, mormor och morfar till Ikea. Kollade ut garderob och säng och lite sådant. Det kommer bli så jääääävla snyggt mitt nya rum. Är helt euforisk. hihi. Det ska målas på onsdag och sedan är det bara och inreda med pengar som inte finns än men det löser sig. heh.
Skulle träffat Olivia på lördagskvällen men det blev inte så utan vi träffades på söndagen efter att jag jobbat. Vi gick en prommis och spelade lite biljard.
Idag fick jag reda på att jag har matteprov på onsdag.... tack för den liksom. Måste sitta hela kvällen nu eftersom att jag har planer imorgon, hihihi. Okej inte riktigt som det låter med tanke på att det är alla <3 dag hoho, men det tar vi imorgon. Nu måste  jag alltså sätta igång med pluggandet.

LYCKA.

Läste precis på Kenzas blogg som befinner sig i New York att Jeffrey Campbell skorna finns överallt och MYCKET billigare!!! YES, fan vad braaaaaaa!!!

en sån här kväll.

Där allt man kan tänka på är kärlek.

Hej från en sjukling.

Har vart hemma idag, inte hänt så mycket alltså. Mår pissigt, var i alla fall på träningen med småflickorna vilket jag ångrar lite nu.. Väntar på att resten av familjen ska komma hem så att det blir mat någon gång och sen ska jag väl bara gå och sova typ.. Får se om det blir skola imorgon..

Bjuder inte på någon bild tyvärr...

fint ska det va.

Hej önskelistan!

hej igen.

Nu är jag tillbaks efter en liten paus. Har inte hänt så mycket egentligen.. Bytt klass och tränat mycket. Börjat fixa med nya rummet, det går framåt men det tar sin lilla tid. Ska alldeles strax sova börjar 8.oo imorgon .__.