Skriv din beskrivning här!

JAG KLARADE DET

Jag har tagit körkort!!!! Känns så himla skönt! Inte kunnat tänka på något annat de senaste veckorna. Nu ska jag köra och hämta Fanny i skolan och sen ville Gustav åka och handla ett spel hehe.. Jag har ju en egen bil så det är galet soft!
 
 

HEJ

Heeeeej!!
 
Så himla ledsen över att det står tomt här :((( I allafall!
 
 
Har som vanligt gått i skolan senaste tiden har väl inte direkt hänt något superspännande tror jag.. Var och käkade middag med ett par kompisar ikväll. Det var jätteroligt faktiskt! Imorgon ska jag träffa Fanny vid 10, vi ska åka in till stan och fixa lite inför alla kommande skivor :) 
 
Kan ju passa på att berätta hur körkortet har gått också... Hehe. Klarade teorin förra måndagen så det var galet gött, sen hade jag uppkörning förra torsdagen men kuggade då. Så nu är nästa uppkörning på måndag. Känner mig inte lika nervös så jag hoppas såklart att det går bra. Det är lite träligt och segt att sitta och åka med någon hela tiden, vill ju åka själv NU! Blev förövrigt så himla ledsen över att jag inte klarade de på första försöket för alla hade ju peppat en och bara du kommer klara det, de klart att det går bra. Så då ställer man sig ju såklart in på det.. Jag som inte ens tycker om att gråta eller vara ledsen bland folk grät så mycket i bilen påvägen hem med min körskolelärare.. Det är en ganska sjuk grej med mig, jag tycker verkligen inte om att vara ledsen så försöker bara skaka av mig dem känslorna och vara glad istället, ibland funkar det och ibland inte! 
 
Jo juste vi har fått våra mössor!!! SÅ himla fina är alla i dem!! LÄNGTAR!
 
Och så har jag och Fanny äntligen fixat jobb till sommaren, eller okej mamma fixade men det känns gött. Det är samma sjukhus som vi jobbar på nu, alltså St.göran dock lär det nog bli olika avdelningar osv men vi vet ju hur det funkar osv så det känns nice, vi får jobba hela sommaren så vi har kommer ha råd att göra det vi vill i höst!!! 
 
Lite rörigt inlägg men nu vet ni läget! 
 

ååååh

Fyller snart år ;)))) hehe 

Onsdag.

Hejhej!
 
 
Förlåt för kass bloggning men gör inte mycket annat än går i skolan, äter, kör bil och pluggar teori.. Hade dock gymnasiearbete nu måndag och tisdag där vi ska visa att vi klarar av att ta hand om djuren. Man blir tilldelad en viss avdelning och så ska man göra alla rutiner osv. Var lite nervös men som tur var fick jag godkänt! Var hos tandläkaren igår och hade inga hål, weey! Dock ska jag till tandhygienisten imorgon för att ta bort lite skräp och sånt. Det var typ det jag hade att meddela hehe. Ska återgå till pluggandet nu. 
 
 
 
Hur söta är vi? 

Onsdag.

Tjatja!
 
 
Haha vilken ful hälsningsfras..  I allafall. Dem senaste dagarna har inte varit speciella alls. Har vart i skolan (<3333) tränat, kört bil och pluggat körteori, det börjar närma sig iiiiih... 
 
Hade även körlektion idag och nu tänkte jag plugga lite till. Min körlärare tyckte det såg bra ut i allafall! 
 
 
Lite böcker jag köpte på bokrean
 
 
 
Tänkte ha dem här i hålen jag gjorde i förra veckan.
 
 
Och ett hårspänne!
 
Detta fick jag med mig från min och Fannys shoppingrunda förra veckan, mycket nöjd med allt! Speciellt skjortan! 
Beställde min studdeklänning igår också, så nu är det bara att kirra ett par skor så är jag klaaar!

Framtiden.

Jag längtar såååå mycket till framtiden! Om ett par veckor har jag förhopnningsvis körkort vilket jag tror kommer bli galet gött. Ett nytt litet liv öppnar sig då. Ett friare liv. Jag tar studenten i sommar och har hela livet framför fötterna. Bara tanken av att jag kan välja exakt vad jag vill göra gör mig helt pirrig. Jag tror och hoppas att jag inte är kvar i Sverige i höst faktiskt och det längtar jag nog mest till. Bara åka iväg och uppleva något annat. Men först blir det skolan med start imorgon, har ju faktiskt inte varit där på 6 veckor så det känns ändå bra! Har saknat skolan lite.. Imorgon slutar jag innan lunch så tänkte ta mig till gymmet och köra något kul. Inte bestämt vad än men det är nästan roligare att lyssna på kroppen vad den är sugen på.. 
 
Nu ska jag gå och sova så att de kan bli imorgon och sommar ännu snabbare. Puss då!