Skriv din beskrivning här!

Bada badkar efter ett hårt träningspass


PÅSKLOOOOV.

 
Hej!!
Äntligen lov!!!! 
 
Ska göra massa roligheter. Ska fira lite födelsedagar, blandannat min egen!!!!! Sedan ska jag hänga med kompisar, träna, sova och lite sånt. Inget speciellt egentligen men så skönt! Fanny är påväg hem till mig nu så sitter och dör av hunger typ. Hon ska sova här så det blir jättemys! 
 
 
 

Go hard or go home.

 
Träningen gick superbra! Får så mycket effekt av celsiusen att det är sjukt! Det började pirra i benen och jag kunde typ inte sitta still så begav mig ut. Sprang 3 km på 17 min och sen körde jag backintervaller i lite mer än 10 min. När jag kom hem körde jag två benövningar och massa mage. Slog personrekord på plankan. 2.30 min stod jag!! Jättenöjd faktiskt. Efter träningen var jag trött men hade massa energi från celsiusen kvar så hjälpte till med maten och bäddade rent, så skönt! Har pluggat lite på kvällen och duschade både mig och Puma så nu ska vi sova. 
 
 
 
 
Jag dör så snygg!!!

Sugig tisdag.

Det ända bra med idag var att jag fick sluta halv tolv istället för två. Har alltså varit hemma ett tag. Mest degat men har gjort min redovisning inför imorgon också, man ska hålla ett informerande tal om en spökstad. Har matteprov imorgon också.... 
 
I alla fall så sög skoldagen annars! hehe, har varit så trött nu på eftermiddagen men fick ett sug efter att springa och med tanke på alla dagens känslor så kan jag tänka mig att det kan gå rätt bra. 
 
 
Vet inte vad som är fel på min webcam :( iaf så smakade den här bajs. Vilda bär var mycket godare!! 

.

Är så himla nere idag. Vet inte ens varför. Mitt liv bara rullar på som vanligt och inget händer. Allt går på rutin typ och inget är kul längre känns det som. Vet inte vad som är fel. Blir så trött på mig själv. Känner mig så himla oälskad eller något. Som om jag är världens sämsta.
 

Måndag.

Hej!
 
Igår jobbade jag som vanligt och sen var jag ute och sprang. Tror inte det hände så mycket mer.. 
 
Kom hem från skolan för ett tag sedan, de var rätt tråkigt typ hehe.. Blir så sur på mig själv!!! okej ingen fattar nått så aa. Ska gå ut med Puma och plugga härnäst så inga speciella planer direkt. Är jättetrött, trots att jag somnat 22.00 de senaste dagarna. 
 
Gulligt familjefoto. 

Älskar denna brud så mycket <33


Lördag.

Godkväll!
 
Har flängt runt hela dagen känns det som. Började dagen med morgonpromme och frukost, sen iväg till ishallen och kolla lite hockey. Därifrån åkte jag till jobbet och skrev på papper om min uppsägning(!!!!!!) Slutar den 21 april, känns SÅ skönt om man får säga så :$ Sedan vidare till Vby och kolla damlagsmatch med några knattar + martina såklart! Det var kul, fick skjuts hem så det var skönt. Har gjort min favoritmiddag som vi snart ska äta, kyckling + morötter, rödlök, potatis och sötpotatis i ugn. ÄLSKAR sötpotatis!!! Mums, ska träffa Fredzan sen. 
 

Torsdag

Som jag skrev i början av veckan har det varit mycket plugg och så.. So that's why ingen update. Har iaf inte hänt något särskilt. Tränat på som vanligt och gått i skolan. Och igår cochades småflickorna. Imorgon är min längsta dag suck :( Går 8-15.15, ska till Täby med min bästa Fannybus efter så har något att se fram emot. Helgen ser också bra ut! Najs. Har gymmat nu på kvällen med min andra bästa Fredrika, hihi. Vi körde steeeenhårt! Jag klarade mitt mål och sprang 3,8 km på 23 min, målet var 3,5 så det var ju bara najs! Är helt slut nu och ska alldeles strax sova, lite tumblr först bara.. Godnatt <3
 
 
Världens gosigaste????? 

Tsdag.

 

Lördag??

Glömde bort att jag ens äger en blogg igår!! Sorry!! Var faktiskt extra busy igår så.. Jobbade 10-16 sedan hem och lämna väskan + äta i fem minuter sen iväg till vby på coachmöte. Gick bra! Pappa hämtade mig, plockade upp brorsan i ishallen på vägen hem. Åt middag gick ut med Puma, duschade och somnade.. 
 
Idag hade jag verkligen ingen lust att gå upp, tänkte liksom men va varför ringer klockan? det är väl lördag?? Nepp måndaag! Fick knappt sova någonting i helgen kändes de som :( Gick upp och åkte till skolan, inget speciellt hände. Förutom att jag typ stressar sönder över hur mycket jag har den här veckan + nästa?? Helt galet är det och inte kul någonstans alla. Längtar bara till påsklov och sommarlov just nu!!!! Iaf ska ut och springa nu. 
 

A dream is a wish your heart makes.

God morgon!
 
Jag har varit uppe sen klockan sex-sju typ. Drömde en sååååå bra dröm! Hatar när man gör det för jag blir typ deppig när jag vaknar :(((( Var iallafall på miniiliga imorse, pappa var så snäll att han skjutsade mig wiii. Kom hem för en timme sen typ och åt en andra frukost. Har bytt om till ridkläder nu och ska iväg till Fannys stall och rida med henne. Myspys! Vi hörs senare. 
 
 

Fridaaaay

God förmiddag! 
 
Igår var typ stressigaste dagen på länge. Var i skolan 10-15, sällskapade hem med Freddan, åt mellis när jag kom hem och gick ut med Puma. Satte igång med middagen på en gång. Gick till Fredrika runt halv sju och sen åkte vi till gymmet. Körde mage och sen sprang vi båda två. Jag sprang 3.2 på 20 minuter så jag är nöjd! Var helt slut efter det men tog oss hem och gick ut med Puma på en gång, hoppade in i duschen och skulle plugga. Somnade kvart i tolv eller något och ja det är sent för mig en vardag. Vaknade imorse med huvudvärk men krigade mig till skolan med Fanny, helt onödigt då det inte gick över så jag åkte hem igen. Har vart hemma sen nio typ. Huvudet känns lite bättre.. Måste plugga lite och skriva på en uppgift och sen tänkte jag skriva klart min önskelista också hihi. På söndag är det tre veckor kvar, helt sjukt!!! 
 
 
Lite blandade vardagsbilder.

Onsdag.

Provet gick rätt bra hoppas jag, skönt att ha gjort det! Kom hem halv tolv och åt lite lunch. Nu ska jag klä på mig jeansen och åka till mammas jobb med Fanny, vi hörs senare!
 

Kvällen.

Slutade med att jag gick på pilatesen ensam.. Haha, Fredrika hade läxor och pallade inte och Sandra mådde dåligt. Men är glad att jag krigade mig iväg trots allt för det var ett skönt pass och det gick bättre idag än sist. Langade rushen i Bromma och busschauffören såg mig och skulle precis åka men han väntade åhhh. Blev glad!! Kom hem för en halvtimme sen och suttit och gjort lag inför miniligan i helgen, lite trixigt. Nu ska jag plugga en sista gång och sen sova. Sov så gott kära läsare!!
 

Tröttis.

Hej! 
Skoldagen var väl som vanligt.. Var supertrött imorse, åt inte lika mycket frukost som jag brukar så tänker att det kan bero på det. Slutade tidigt så har varit hemma i någon timme eller så. Imorgon har jag studiedag men ska till skolan och skriva ett prov sedan ska jag och Fanny till mammas jobb och fixa med vårat sommarjobb. 
 
Just nu ligger jag i sängen och försöker plugga, går sådär.. Ska ut med Puma snart, hon blev faktiskt 4 år igår! Ikväll ska jag på pilates med Fredrika och Sandra, kul!

Måndag.

Jag var fortfarande ledsen igår så hade ingen lust att blogga då så det var därför det sotd tomt här. Gjorde i alla fall inget speciellt. Jobbade 10-15 och sen åkte jag och handlade mat med mamma och pappa. 
Har varit i skolan idag som vanligt och har precis ätit mellis. Jag ska alldeles strax möta Fredrika och gå en promme. Mys! Hela kvällen ska ägnas åt plugg men tänkte klämma in en löprunda också.

Lördag.

Igår var det jätte trevligt hemma hos Fredrika! Hon fick massa fina presenter och av mig fick hon ett set med olika choklad grejer för kroppen från The Body Shop, tror hon blev glad! Fick reda på lite tråkiga nyheter under kvällen som utvecklat sig ännu mer på morgonen så jag gick hem rätt så tidigt. Är fortfarande lite ledsen, besviken, arg. Får se hur allting blir längre fram.. Har vart ute på en låååång pw med Puma, vi gick nästan milen! Ikväll ska jag hem till Fanny och titta mello, hon är bäst som har fixat massa gott till oss!!! <3 Nu ska jag äta lite och plugga..
 
Gustav och jag första morgonen på Seychellerna. 

FREDAG.

Så himla välförjänat med fredag och helg!! Skoldagen var bra och rätt så chill. Fredrika fyller 18 idag så var i skolan lite tidigare för att pynta hennes skåp och sjunga för henne med hennes klasskamrater, det var jättekul och blev nog uppskattat. Hahah, hela skolan hörde oss typ. Vi fick sluta en timme tidigare så det var najs. Nu har jag precis ätit mellis och ska gå ut och springa med Puma om ett tag. Ska vara hos Fredrika lite innan sju för en tjejmiddag. Jättekul ska det bli, dock har jag lite klädpanik..... 

.

Ska strax äta middag. Lax med broccolimos och tomater, mums! Sedan ska jag göra en inlämningsuppgift, kvällsrunda med Puma och sen tänker jag gosa ned mig i sängen och sova. + undvika att ge mamma massage... Hehe. Men blev väldigt trött faktiskt.. 

Torsdaaaag.

Hej!
 
Har som vanligt vart i skolan, hade en vädigt rolig och intressant histpria lektion i förmiddags och så avslutades dagen men en föreläsning om Aspergers Syndrom som också var intressant. Föreläsningen slutade halv fyra så jag kunde ha sällis med Fanny hem! Alltid trevligt, vi stannade och handlade i brommaplan också. Handlade lite överraskningar till Fredrika som fyller 18 imorgon + frukost hehe. Har precis ätit mellis och ska ut med Puma nu. 
 

Onsdag, snart helg.

Hej!
 
Jag sitter vid köksbordet och väntar på att telefonen ska laddas, intressant jag vet. Ska gå ut med Puma alldeles strax. Skoldagen var normal antar jag. Skrev prov imorse som jag hoppas blev bra, sen hade jag sällskapsdjur x2 och matte. Bjuder på en outfit.
 
 
 

Tisdag.

Hejsan!
 
Var ju somsagt på pilates ikväll. Det var skönt och avslappnande, kommer lätt fortsätta! Anledningen till att jag gick var för att vi skulle göra ett "studiebesök" och testa en ny sport. Och jag hade aldrig testat pilates förut, skrev uppgiften nu på en gång och skickade in, så skönt att ha den avklarad! Nu ska jag repetera det sista inför morgondagens prov och sen ska jag sova! 
 
Imorgon är det äntligen onsdag vilket betyder att jag får träffa småtjejerna!! Yeey. 
 
 
 

Sommaren börjar ta form

Min sommar kommer bli grym! Först ut är ledarresan med Martina och Malin den 17:e Juni. Hemma den 24 och sen ska jag och Fanny jobba i tre veckor hos min mamma. Hemma 1 vecka och sen blir det förmodligen Göteborg 1 vecka. Den 2:a augusti åker jag och Fanny till London, ensamma!!! Kommer hem på kvällen den 8:e och den 10:e åker jag till Kroatien med mami. Ska bli jättekuuuul! Är så himla bajstaggad!!! Nu gäller det bara att spara pengar.. 
 
 
 
 

Kvällen.

Jag ligger i min nybäddade säng. Har precis duschat och smort in mig, bästa! Hann med mycket ikväll. Var ute och sprang, dock sprang jag själv för Puma den trögskallen ville inte följa med. Men det gick bra, sprang 2,7 km på 15 min och mitt mål denna vecka var 2,5 km på 15 min så jag är nöjd. Det är de min idrottsuppgift går ut på. Den jag gjorde i lördags, man ska vara sin egen PT i en månad, jag valde som mål att kunna springa 5 km på 30 min och detta är första veckan så jag började lite smått. Känns bra! Sedan kom jag hem och gick en runda med Puma, bäddade dammsög och städade i mitt rum. Åt lite mellis och duschade. Har pluggat pyttelite men får göra mer imorgon helt enkelt. Sedan var jag och hämtade grejerna hos Fanny som sagt. Men nu ska jag chilla lite tills halv och sen sova! God natt.
 
 
Mys!

Monday

Hej på er! 
 
Har haft en helt vanlig dag i skolan. Simmade på gympan, det var kuligt! Kom hem vid 3 och åt lite mellis och nu har jag ätit middag.. Hehe. Vi åt så tidigt för att Gustav hade träning, kommer nog behöva äta ett kvällsmål senare.. 
Hade tänkt plugga lite nu och sen ska jag hämta mina grejer hemma hos Fanny. Efter det ska jag ut och springa med Puma. I morgon ska jag och Fredrika gå på Pilates, spännande! Så nu måste jag sätta igång! 
 
 

Helg

Hej bloggy!
 
Igår hade jag det jätte kul! Var ju hos Fanny först och red med henne. Det var sååå kul! Jag fick rida Gina som är jätte snäll. Det var så kul att galoppera där på åkern med sin bästa vän. Sedan tog vi bussen hem till henne och åt alla mackor hon hade. hehe. Vi var hungriga. Sedan sov jag en stund medans hos duschade och efter det lockade hon mitt hår och så fixade vi oss lite, åkte till jakan där de var kalas för en kille i Fannys klass och min gamla dåra. Han hade både familj och vänner där så det var roligt haha. Kan berätta lite grann, Fanny och jag blev limmade på av en kille i 23 års åldern, mest Fanny hahah. Sedan ropade vi på vår gode vän Olof som fick hjälpa oss lite så han satte sig i mellan Fanny och den här Micke haha. Olof är räddaren i nöden. Vi var inte där så jätte länge men det var trevligt! Tog en cheese på donken i bromma eftersom vi inte ätit någon middag. Gott! Idag har jag jobbat och bara chillat. Kollat lite på insduteringsfrågorna till mitt historia prov på onsdag.. Historia är nog ett av mina favoritämnen så de ska nog gå bra. Ska snart duscha mig och Puma och efter det ska jag packa min väska inför imorgon och sen sova! Har haft ett väldigt bra sportlov. 
 
På skylten står det "Ridning ej tillåtning på åkern" We got a badass over here.
Hungriga kompisar.
Mitt hår var så himla fiiiint tack vare Fanny, hon är bäst!!
 
Och så här fint var det idag på jobbet, hihi. 

Fredag!

Vaknade kvart över nio idag. Helt sjuk att det typ är det senaste jag vaknat på det här lovet?? Sov nog ungefär så länge när Fanny som hos mig också men annars har jag typ vaknat runt åtta? I och försig har jag somnat kring tolv varenda dag. Men det är skönt. Åt i alla fall frulle och sen gick vi en promenad. Chillade lite med min bok och åt ärtsoppa efter ett tag. Det var väldigt gott faktiskt! Har precis duschat i deras mega najsiga dusch, man kan lyssna på radio och ha ånga och allt, vattenfalls dusch och allt möjligt! Så nu ska jag klä på mig och göra mig iordning och så. Ska möta mamma uppe i centrum kvart i fyra. Sen ska vi åka och möta grabbarna i Fridhemsplan och åka till Heron City. Vi ska se på bio och äta middag. Mycket mysigt! Imorgon ska jag träffa Fanny runt tolv-ett. Vi ska rida ut på hennes hästar, hihi. Sedan ska vi hem till henne och fixa oss + äta middag tror jag och sen ska vi till Jakobsberg på 18 års kalas, hoppas det blir kul! Oh well. Vi hörs senare!