Skriv din beskrivning här!

Freeeedag.

Hej på er! 
 
Igår var jag i skolan från typ 10 - 15. Vi hade en kille hos oss som pratade lite om studentskivan och flak och så.. Skolan gick bra i alla fall. Övningskörde igår på kvällen också, inne i stan denna gång, de gick riktigt bra faktiskt! Snart har jag nog de där förbannade körkortet i handen! 
 
Idag hade vi bara en lektion där vi såg på film. Lite segt menmen, sa hejdå till Fredrika också, hon åker ju till London på måndag den lycko osten. Vill också dit! Hehe. 
Ikväll kommer Fanny hit! Vi ska äta en av mina favoriträtter Kyckling och sötpotatis och sen ska vi äta ben & jerrys. Imorgon ska jag packa och handla lite grejer inför Gällivare. Har verkligen ingen lust att åka, de pendlar lite fram och tillbaks.. På kvällen ska jag i allafall hem till Fanny för att fira hennes födelsedag på måndag. Så jäkla segt att jag åker dagen innan hon fyller 18 :((( 
 
 
 
Sist jag var där uppe, galet fint är det i alla fall men nu är det ingen snö där som tur är. 
 

Onsdag.

Kom hem från skolan för ett tag sedan och nu har jag precis käkat lunch! Åt halloumi, ägg och grönsaker. Ska låta maten sjunka undan lite och sedan cykla till skogen och springa ett varv med Puma. Senare ikväll ska jag övningsköra igen. 
 
Skoldagen rullade på som vanligt typ. Inget speciellt eller så, hade svenska och djursjukvård sen slutade jag lite innan 12. 

Jakten på den perfekta halloumin.

Jag älskar verkligen halloumi! De är min favorit matost. Den har allt, sälta, konsistensen. Nu är det bara så att jag inte hittat något märker jag gillar än. Tror jag började med Icas men den var smaksatt med något som ibland kunde smaka typ mint = inte gott. Testade därför en ny förra veckan från Zeta som ska vara ett bra märke men den var alldeles för salt. Så idag testade jag Fontana som Fanny tipsade om, fick bara tag på en med peppar i sig men tänkte att jag nog testar den ändå. Den var inte heller god :( Så antingen går jag tillbaks till Icas eller fortsätter jakten. 
 

Tisdag.

Hej!
 
Skolan var aaaaas seg idag. Var där lagom till klockan 10 då första lektionen skulle äga rum men läraren var visst på en annan ort och hade undervisning med en annan klass så vi hade inte vår första lektion förrens klockan 12.10.. Sen rullade de på. Kom hem vid halv fyra och mötte Martina för att lämna tillbaks basketgrejer, har nämligen bestämt mig för att sluta coacha småtjejerna. Kommer sakna dem mega mycket men har inte riktigt tid. När hon gått åt jag mellis och tog en powernap. När jag vaknade gick jag ut med Puma och åt middag, har hängt lite i hängmattan och lyssnat på podcast. Kollade ett avsnitt av Suits och åt lite choklad också, hehe det får man på en tisdag faktiskt! Nu ska jag plugga lite tänkte jag.. I pausen på hollywoodfruar, hehe.. 
 

Shopping del 4.

 
Urban outiftters: Listography (bok där man skriver vad man vill göra i framtiden i listor), The Travelbook (är precis vad de låter som, alla världens länder samt vad man kan göra och se där) Koala örhängen.
 
The Body shop: Body butter som luktar periska.
 
Morrocan oil från en frisersalong.
 
Hand salt som gör händerna supermjuka och bodybutter från Camden. 
 
Urban Decay ögonskuggepalett.
 
Flowerbomb parfym som jag fick av mamma när vi var i Kroatien. ( Den fick hänga med här även om den inte köptes på London resan, den luktar dögott!)
 
Brandy&Melville: Bh med band där bak, infinity örhängen. 
 
Så det var allt förutom typ strumpor och en vanlig svart halsduk! 

Måndaaaag.

Alltså vet ej vad som har hänt men är fruktansvärt trött hela tiden?! Igår när jag sa att jag skulle ut och springa somnade jag i stället, samma sak nu dem senaste två timmarna, var mega trött så tänkte okej men jag ställer klockan på tjugo minuter så jag tar en liten powernap. Vaknade efter tjugo, stängde av alarmet och somnade om... Jaja, nu är jag inte trött längre i alla fall. Får se hur bra de går och sova ikväll.
 
Hej förresten!
 
Idag hade jag bara en lektion i skolan, religionskunskap. Jag tycker att religion är intressant så det ska blir roligt!   Vi slutade kring 11 och då följde jag med Jennifer och Theresé till matsalen, träffade Fanny en liten stund där och sen satte jag mig med dem. Efter dem var färdiga åkte jag till Kista till mormor och morfar för att mormor skulle hjälpa mig med att lägga upp jeansen jag köpte i London. Jag åt lunch med dem och sen så skjutsade dem hem mig. 
 
Gick en liten promenad med Puma och sen dess har jag alltså sovit.. Ska gå en sväng med henne igen och sen typ skriva en packlista till Gällivare. Ska vara borta så länge ju så vill inte glömma något viktigt hemma! Hade megaångest över att åka upp dit men det kan nog bli mysigt.. De är ju höst där uppe. Hihi, älskar hösten mer än allt! Men jag får komma hem en helg i alla fall, och sen kanske mormor och morfar kommer upp en helg och sen ska jag till Luleå och träffa Jennifer en helg och sen får vi se om Fanny kommer upp något också. 
 
Ikväll ska jag övningsköra med paps, var huuur länge sen som helst så det blir roligt. 
 
 

Shopping del 3.

 
 
 
 
 
 
Detta inlägg blir lite rörigt men ni får hänga med så gott de går helt enkelt. 
 
Jack Wills: Vinröd blus, blå och vitrandig skjorta.
 
Zara: Blå blus med hål i ryggen, likadan i beiget, svart linne med tunna axelband, svart klänning med spetsdetaljer, utsvängda jeans (ska lägga upp dem så att dem inte är sådär långa..)
 
Topshop: Mönstrad byxdress, vit jacka, grått linne med upprullade ärmar, grönt linne.
 
Primark: Vit och grårandig kavaji mjukis material eller vad man ska säga. 

Shopping del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Okej.
 
Next: Kostymbyxor med vidare ben och slag framtill, vit skjorta med dragkedjor. 
 
Marc Jacobs: T-shirt, nyckelring, ring med texten Veritas Inlustrat = truth enlightens
 
Nike: Skor, tröja.
 
Vita converse. 
 

Söndaaaag.

Igår måste varit den tråkigaste dagen i världshistorien. Jag gjorde i princip ingenting. Tvättade mina lakan och bäddade rent och så tvättade jag överkastet på en gång. De var typ det.. Hehe.
 
Idag ska jag i allafall gå en sväng med Puma och sedan köra lite styrketräning och efter det tänkte jag cykla upp till skogen och löpa lite. Ikväll ska jag följa med till Södertälje och titta på hockey. Först ska jag vila, blev så himla mätt efter frukosten.. 

Shopping del 1

 
 
 
Okej första laddningen då.
 
Från Victoria´s Secret: 3 lotions och en bodysplash, yoga pants, pyjamas, sovshorts, (grym) push-up bh, 5 par trosor (ett par saknas) 
 
Mango: Väska, bra och rymlig, lite dålig kvalité kanske men funkar.
 
Abercrombie & Fitch: Väääärldens skönaste hoodie från killavdelingen lol. Hittade ingen jag gillade på tjejsidan men killarna hade asmånga fina hehe. 

Lista

vilket är ditt bästa sommarprat?
Har inte lyssnat på något sådant. 

vilken är den bästa kombinationen av två saker du vet?
Hmm, haha nyduschad och rena lakan. 

vad gjorde du för exakt fem månader sedan?
Den 24 mars var en söndag så jag jobbade och sen tränade jag (tittade tillbaks i arkivet, aldrig att jag kommit ihåg annars..)

när var du avundsjuk på någon senast?
Jag blev avundsjuk på en tjej jag råkade tjuvlyssna på i torsdags. 

har du något onödigt du gör?

Jag gillar att sova på eftermiddagarna. 

kan du visa en bild på något jättebra?

 
 
 
Londonshoppingen.
 

vad är det sämsta med denna vecka?

Hemlis.

 

vad ska du göra resterande dagar av denna vecka?

Jag ska mysa hemma ikväll och imorgon ska jag nog kolla hockey. 

 

när hade du hjärtklappning senast?

I onsdags. 

 

vad ska du göra i höst?

Först ska jag vara uppe i Gällivare i 5 veckor sen ska jag vara hemma, fokusera på skolan och så ska jag och Fanny dansa dansen på krogen hehe. 

har du några planer inför slutet av sommaren?

Nej, är somsagt bara hemma ca en vecka till sen far jag upp till norrland.

 

vad är det konstigaste du gjort för kärlekens skull?
Har nog inte gjort något alls. 

 

vad borde du göra men orkar bara inte?

Jag borde på och plocka ur diskmaskinen..

 

vad har du i ditt kylskåp?
Ingen aning.. Mina grejer är typ pepsi max, äppelmos, grönsaker, kvarg och kaviar typ.. 

 

kan du bjuda på någon teaser inför kommande blogginlägg?
Bilder på en del av det jag köpte i London. 

 


Lördag

Godmoooorgon.
 
 
Igår var jag ju ledig vilket var suuuuper skönt. Gick en pw i skogen med Puma och sen cyklade jag fram och tillbaks till Nockeby. Var ju lagom trött efter det. Åt lite lunch och duschade och sen kom Fanny, vi gjorde inget speciellt till en början men framåt kvällen åt vi tacos och satt ute och pratade i två timmar, sen gick vi in och kollade på The adjustment bureau och åt mörk choklad. Filmen var sååååå bra! Kan verkligen rekomendera den. Följde henne till bussen vid tolv och mötte Fredrika och hennes kompisar av slump. Somnade ganska sent igår så tog en lååång sovmorgon idag. 
 
Idag är jag ensam hemma så vet inte riktigt vad jag ska göra.. Hade tänkt fota lite av Londonshoppingen och lägga upp här. Sen tänkte jag nog också köra lite styrketräning då jag inte gjort det något den här veckan utan bara fokuserat på konditionen. 
 
Lite tråkigt att vara ensam, har varit det varenda kväll den här veckan förutom i tisdags och igår då. Ibland tycker jag att det är skönt men det är lite jobbigt när det är hela dagen så här.. Menmen, inte så mycket att göra åt det. 
 
 

Fredaaaaag.

God morgon!
 
Jag vaknade vid åtta ungefär, väldigt utvilad så det var skönt. Idag är jag ledig, som kompensation för igår. Ska gå upp och äta frukost och gå en promenad och sen ska jag väl träna lite idag. Ikväll kommer Fanny hit och myser! 
 
Mitt schema har kommit upp nu och det känns helt okej, älskar fredagar.
 
 

Trött och ledsen.

Hej!
 
Var ju på Parken Zoo i Eskilstuna idag, det var jättekul och lärde känna massa nya människor så det var mysigt. Var så himla trött bara... 
 
Nu ska jag ut med Puma en sväng och sen gå och sova typ.. God natt!
 
 

Idag är en bra dag.

Första dagen i skolan och inte alls så jobbigt! Jag gillar rutiner och tycker de ska bli skönt att komma igång med allt igen efter sommarens lata dagar. Dock åker jag ju iväg till Gällivare snart igen men ändå.. 
 
Skoldagen var ganska oklar om jag säger så.. Schemat var inte klart, vi fick inga skåp, lediga på fredag osv. Imorgon ska vi till Parken Zoo i Eskilstuna så jag måste åka hemifrån klockan 5, alltså med första bussen som går... Känns mindre kul men tror att det blir en rolig dag. Måste gå och lägga mig nio idag för att försöka sova, som om! 
 
Annars hände det inget speciellt, eller jo. En gammal kompis som jag umgicks en del med när jag var mindre har börjat i min skola, han hade blivit så lång och är snäll så det är kul! 
 
 
 

Bildregn från London del 3

 
 
Så nu har ni fått se i princip alla bilder jag vill visa, förutom shoppingen men den kommer kanske senare.. 

Ny design

Godmorgon!
 
Jag har precis ätit frukost, åt havregrynsgröt med äpplen och jordnötssmör hehe jättegott, sen åt jag ett ägg och grapfrukt och ett stort glas vatten. 
 
Vad tycker ni om nya designen?? Jag hittade en gratis som redan var färdig så att det bara var att kopiera in den, väldigt enkelt! Eftersom att det är en tagen får man inte byta bilderna där uppe vilket är lite synd.. Menmen, den är ju såååå mycket bättre än den förra. Har inga direkta planer nu på dagen.. Ska väl promenera med Puma och lite så.. Kanske går en pw och kör lite styrka sedan, de jobbiga är ju att duscha sen bara hehe.. 
 
Ska se på bio med Fanny ikväll i alla fall. Vi ska se The heat, den verkar rolig så de blir nog bra. Vill ni se allt jag shoppade i London eller är det tråkigt?? 
 
 

Bildregn från London del 2

 
 

Mysdag

Heej!
 
Fanny var här tidigare idag som sagt, jättemysigt att träffa henne igen! Fick alla bilderna av henne också som ni ser här under.. Vi pratade i allafall om allt vi missat nu under veckan och kollade igenom alla bilderna.. Sen åt vi lite lunch och var ute en prommis med Puma. 
 
Jag går på detox den här veckan och äter inga mjölkprodukter eller kött/fisk/fågel. Alltså endast grönsaker, frukt, ägg, ost i form av feta och halloumi. Gott och skönt med bra mat igen men har nu blivit hungrig igen och vet inte om jag ska ta mig ut för en löptur först och sen käka eller äta först.. hmm.. Tror jag springer först annars blir det så sent. Oh well. Hejsvejs så länge. 
 
 
(Nu får blogg.se skärpa sig med bilderna!! ) 
 
 

Bildregn från London.

 
 
Som ni ser hade vi det SÅ JÄVLA BRA. 

Hemma på riktigt!

Nu är jag hemma från Kroatien. Äntligen lite peace and quite. Nej men de har varit superkul att vara ute och resa men skönt att vara hemma också.. 
 
Kroatien var i allafall supernice. Vi bodde på ett fint hotell och tog massage och ansiktsbehandling. Annars log vi bara vid stranden och solade hela dagarna. En dag åkte vi med en båt ut till två öar och så såg vi delfiner! De var superkul! Blev kär i en kille också hehe... 
 
Idag har jag promenerat med Puma, kollat hockeymatch och handlat mat. Riktigt skön söndag helt enkelt. Börjar inte skolan förrens på onsdag så har lite sommarlov kvar att njuta av. Imorgon ska jag träffa Fanny och på tisdag vet jag inte.. Vill jättegärna se på bio så ska höra om hon vill göra det tror jag nog.. hihi. Ska visa er bilder från London så fort jag får dem också! 
 
 
 
 
 

Hemma....

HEJ!!!
 
Är nu hemma från London. Vi har verkligen haft det sååååå bra! Varit supermysigt och allt har varit jättebra. Enda minus var att jag blev sjuk och orkade inte riktigt som vanligt sista dagarna. Vi har shoppat massor, turistat, fotat, skrattat, internskämtat, hängt på Starbucks, hängt i parker, vart på marknad i Camden. Lite allt möjligt helt enkelt. Har inga bra bider just nu då vi bara hade med Fannys systers systemis och våra mobiler och vill ju bara visa er dem bästa bilderna så väntar tills jag fixat dem av Fanny. Känns lite tråkigt att vara hemma, kände mig klar med London men hade ju inte haft något emot att stanna ett par dagar till med min favo. 
 
Idag har jag inte gjort mycket, packade upp i natt när jag kom hem så de är klart, har tvättat lite och gått en promenad där jag träffade Emma helt random, det var kul! Har inte sett henne på länge. Är fortfarande sjuk så har bara tagit det lugnt. Imorgon åker jag och mami till Kroatien i en vecka men de har jag ju redan berättat. 
 
Puss så länge!
 
 

Snart London!

Idag har jag umgåtts med Fanny och firat lilla mami, hon fyller år imorgon men mormor och morfar var här idag eftersom att jag ska sova hos Fanny imorgon och bara tänkte äta middag hemma. De var som vanligt trevligt att ha mormor och morfar här. När dem åkte hem packade jag lite och nu har jag koll på allt tror jag..  
Imorgon ska jag träffa Fredrika vid 11 och sen har jag körlektion vid 15, äter lite middag efter det och sen åker jag till Fanny! Wiiiie, jag är så taggade och det ska bli så kul!!!!!! Kan inte fatta att vi åker imorgon, känns som de bara var någon vecka sedan vi bokade flygbiljetter trots att det var i mars.. Tiden går så fort. Jag är i alla fall övertygad om att vi kommer ha the time of our life, annat går ju inte med min lilla sparv <3 Första resan utan föräldrar/någon man känner i andra landet för oss. Kommer ta massa bilder så de blir nog lite update när jag kommer hem hihi. 
<3