Skriv din beskrivning här!

.


Asos.

Som ni ser under så tog jag hålen idag. Höll nästan på att banga men så gjorde jag det ändå. Känns skönt!! Tycker det blev rätt fint. Sitter hemma hos mormor och morfar nu och väntar på mat, gissa vad det blir? Köttförslimpa såklart!!! Väljer alltid det när jag får chans. Hehe, de är så gott!!! Annars sitter jag bara och surfar runt på Asos.com lite och funderar på ifall jag ska beställa något. Egentligen måste jag spara.... Men har hittat så fina grejer. 
 
Träningspasset gick bra, stod plankan 1 min och efteråt stod jag 1.40! Mitt nya rekord. Är verkligen supernöjd! 
 
 

Wiiiiiiiiii


Bananpannkakor

Gjorde dem berömda bananpannkakorna till lunch! Hoppas dem är goda!!


Torsdag

Godmorgon!
 
Jag har precis ätit upp min frukost och ska snart göra mig i ordning. Ska till gymmet med Fredrika, ska köra mage. Skönt! Halv tre hämtar mormor och morfar mig och Puma, vi ska sova över hos dem. Dem släpper mig i Kista centrum då ska jag ta hål i öronen. Lite nervööös nu alltså. 
 
 

Hemmafru.

Hej!
 
Har lekt hemmafru hela dagen. Har gjort i ordning frukost till mig och päronen, sedan städade jag, vart ute med Puma och nu ska jag baka kladdkaka till Gustav. Efter det ska jag ta mig till gymmet och köra ben. Tror jag skippar konditionen där och cyklar lite hemma. Har saknat det bajsmycket nu under vintern och det är ju så soligt idag! 
 
Hoppas ni har en bra dag! 

Slappar tisdag.

God morgon.
 
Fanny sov kvar här igår, jättemysigt. Vi kollade Oc eftersom hon inte sett det tidigare. Somande inte alltför sent, jag blir typ trött vid tolv så aa. Jag vaknade vid nio och Fanny en halvtimme senare typ. Jag gjorde pannkakor till oss som vi åt med hallon. Yummy. Kollade ett till avsnitt Oc innan vi gick till hennes buss. Jag tog Puma på en sväng samtidigt och nu ligger jag i min säng och bara chillar. Ska iväg till gymmet strax. 
 
 

Nytt


Måndag.

God morgon.
 
Jag vaknade kring åtta och var superpigg. Haha, alltid när man kan sova ut så gör jag inte det.. Menmen, ligger i alla fall kvar i sängen och har det mysigt med lilla Puma. 
Ska till gymmet idag och kötta ben och vid fem kommer Fanny hit. Ska bli jättemysigt! Är själv hela dagen nämligen, Gustav har hockey camp i Gnesta så mams och paps ska vara där och kolla hela dagen. Men det blir skönt att ha huset för mig själv lite. Nu ska jag läsa lite i min bok jag fick låna av en klasskompis. 
 

Har bestämt mig.

För att ta hål i öronen!!! Nu på torsdag faktiskt! Är riktigt taggad. Kan ni fatta att jag inte redan har hål? Helt sjukt egentligen, i princip alla har ju. Och nu ska jag också skaffa! Wiiiii. 

Bättre lördag

Hej hej hej!
 
Har haft en fin lördag med Fanny. Vi åkte till Täby vid elva och var där strax efter tolv. Vi shoppade och åt. Mycket trevligt, ska visa vad jag köpte senare när det är bättre ljus. Kom hem för någon timme sedan och bara suttit vid datorn. Är ensam hemma någon timme till tror jag.. Lite skönt ändå. Ska gå ut med Puma och sedan äta middag typ. Imorgon är det jobb.. 
 

LOV

Äntligen LOV!!!!! Så himlahimla skönt och välförtjänat. Okej går ju värsta lallarlinjen med sovmorgon varannan dag typ men ändå haha! Idag hade vi iaf argumenterande tal och ett kunskapstest (riktig lol på den, kalla det prov förfan) Talet var jag super nära på att få ett C på hade behövt ha ett bättre avslut men jag är nöjd med ett D. Är inte så jätte duktig eller satsig i Svenska.. Skönt att ha det avklarat i alla fall. Provet gick nog också rätt så bra. Min lärare är lite skum bara. Åkte till gymmet en sväng och körde mage, dock körde jag ingen kondition som jag brukar för jag ville åka med mams och paps hem. Har precis käkat middag med dem. Tacos, var inte lika gott som det brukar vara :( 
 
Ska träffa Fredrika om ett tag tror jag. Hon slutar jobbet om en kvart så får se vad vi hittar på. Jag vill nog hänga här för då kan jag ha min Onepiece. hehe. Aja, imorgon ska jag till Täby med Fannybus. Myyyysig start på lovet. Och det bästa av allt, ska endast jobba mina ordinarie tider dvs söndagarna 10-15. Riktigt länge sen jag var ledig så mycket på ett lov (förutom jullovet då men det räknas inte för då var jag inte hemma) Så ska passa på att njuta ordentligt och bara göra roliga saker! 
 
 
Riktigt gammal bild på mig och Fredz, över två år tror jag?? 

KLAR

Äntligen klar med helvets plugget. Okej det var väl inte så jobbigt.. Har argumenterande tal på morgonen och ett läxförhör sista lektionen i mellan har jag 2 och en halv timme hål. Så segt! Hoppas talet går bra nu bara!! 
 
Tog outfit bilder imorse.
 
 
 
 
 
Bytte dock ut conversen mot mina svarta. 

Bajs.

Sitter och hetspluggar just nu, tog bara en bloggpaus sen ska jag fortsätta. Åhh hatar att plugga. 
 
Dagen har varit bra! Har vart glad. Hade sällis med Freddan hem och de är alltid najs. Mamma ringde nyss med lite tråkiga nyheter. Hatar när saker inte blir som man planerat! Hatar!!! Okej nu måste jag fortsätta med de här bajstråkiga ämnet, har jättemycket kvar eftersom att jag intet gjorde något igår.... 
 

Onsdag.

Skönt att det snart är helg!! Inte för att min vecka varit superjobbig men ändå. Får ju lov på fredag också. 
 
Åkte som sagt till vby och hämtade grejer. Efter det åkte jag till skolan och hängde lite. Hade ju utv samtal också, det gick bra. Min mentor hade inte så mycket att säga direkt så det var skönt. Efter det åkte jag till gymmet och köttade ben, det gick bra. Körde trappmaskinen i slutet och jag blir så svettig att det är ett skämt!!! Haha! Men den är bra för rumpan sååå.. ;) Nu har jag ätit lite mellis och ska ta ut Pumisen på en promme. Vid sju är det basket! Weeey
 
 

God natt.

Ska alldeles strax sova. Har inte hänt något speciellt idag.. Var på gymmet som jag sa och det gick bra och så. Kom hem och duschade, sov lite och åt middag. Mamma är på konferens så det är bara jag och boysen hemma och det är alltid lite flummigt då haha! Så jaa, förutom att Gustav är sjuk så var det kul. Har gjort klart en uppgift tills fredag också och skickat in så nu behöver jag inte tänka på den! Skönt. Har argumenterande tal och ett läxförhör på fredag men annars är det chill. Imorgon har jag Utveckligssamtal vid 13, ska till vby innan och hämta basket kläder och så till en flicka. Sedan ska jag äta med Fanny och spana lite hihi. Och efteråt ska jag till gymmet! Yeey, får se hur bra det går dock har sjukt mycket träningsvärk sen igår.
 
Har börjat fila lite på min önskelista också! Hihi jag är ju snart vuxen!!!! Så sjukt. 
 
 

Godmorgon!

Godmorgon på er!
 
 
Jag står i köket och gör nyttiga vaniljpannkakor, dem luktar gudomligt och kommer förmodligen smaka så också haha killen som får mig på fall behöver inte oroa sig över att gå hungrig iaf. Haha lol. Skämtar ju bara ;) 
 
Ska äta upp min frukost när den är klar och sedan ska jag gå en pw med Puma och efter det ska jag till gymmet, idag ska jag köra mage vilket jag gillar. Sedan vet jag inte vad jag hittar på. Måste plugga..... 

Måndagslista.

if you could choose your own super power, what would it be?
Hmm.. Flyga.

if you had 100 000 dollars to spend in one day, what would you spend it on?
Jag skulle nog åka till NY eller London och köpa allt jag vill ha. Massa dyra väskor, skjortor, jeans, skor, klänningar. Allt. 

if you could live in any decade, which would you choose?
Det här tror jag? 

what does your dream apartment look like?
En mysig soffa, fint kök med köksö, massa missoni överallt - filt i soffan, handdukar i badrummet, lakan i sängen, allt ska vara missoni. Annars vill jag nog ha rätt så vitt.. Inte så mycket grejer överallt. Städat!!! 

what made you scared as a child?
Jag var jätterädd för pedofiler och Michael Jackson.. haha! Var jätte mörkrädd också men det är jag ju nu också.. 

are there any movie characters you see yourself in?
Jo men kanske lite Shoshanna i Girls, lite Summer i 500 days of summer, lite Jess i New girl. Men alltså finns ingen som är på pricken som jag. 

if you could make your own fantasy family, who would it include?
Jag och Ryan Gosling skulle ha fyra barn och en massa hundar. 

three things you want to do before it’s too late?
Hmm.. Jag vet inte riktigt. Kommer inte på något som är försent att göra någonsin liksom.

how do you think your summer will be?
Jag tror att den blir bra. Jag ska besöka Barcelona första veckan, sedan ska jag jobba 4 veckor. Åka utomlands med Mami i slutet också. Sedan kanske jag åker utomlands med Fanny, kommer i alla fall umgås med henne en del tror jag, och Freddan såklart, mina  bästa <3. Blir säkert 1 vecka på semester i Sverige också med hela familjen. Blir väl en del poolhäng också. 

who do you tell your secrets to?
Fredrika, Fanny och mamma får väl veta en del också..


Måndag.

Hej på er!
 
Förlåt för dålig update men har vart äckligt trött under helgen. I toradags hängde jag och Fanny hemma hos mig. Vi åt jättegod sallad, sedan åt vi choklad och gelehjärtan och kollade på the notebook. Hon sov såklart kvar och det var apmysigt. På fredagen var jag i skolan som vanligt och sen åkte jag till gymmet och sprang lite. Lördag och söndag hade jag helgjour, det var helt ok. I lördags tränade jag efter och igår var jag och handla mat med mams och paps. På kvällen slingade mamma mitt hår också. Det blev mycket bra, man ser inte så mycket skillnand egentligen och det är bra tycker jag. De är samma färg liksom. 
Idag har jag såklart varit i skolan, slutade tidigt och åkte till gymmet. Vi körde basket på idrotten och jag kickade ass. Haha. Dock sträckte jag rumpan... Haha. Men det var superkul i alla fall! På gymmet gick det också bra. Körde ben, lite hatkärlek. Men det är skönt ändå såklart! Träffade Fannybus i Bromma och sällskapade hem. Imorgon och på onsdag är jag ledig för att jag har utv. samtal. Awesooome. Ska passa på att sooooova. 
 

Hänger utanför plugget bara.


Torsdag!

Äntligen torsdag, snart helg! har inte gjort något speciellt senaste tiden faktiskt. Pluggat, ätit, sovit. Började kolla på en ny serie igår! Girls, rätt bra ändå. Haha. Coachade igår och det var askul. Haha. Det är alltid kul men igår var det extra kul! Nu sitter jag och äter lite frukost. Och idag är det ju alla <3 dag! Så hoppas ni får en bra dag. Vi får hjärtformade plättar i skolan, så himla gulligt. Ska vara med Fanny ikväll. Vet dock inte vad vi ska göra, hon har fått bestämma för en gång skull ;) Har ni hört Rihannas Stay förresten? Så galet bra! Okej nu ska jag äta frulle, ha en bra dag! 
 
 

Istället för att plugga kan man...

Ta egobilder:
 
 
 
Hahaha, lol. Ska plugga lite till sen blir det hundprommepaus. 

Måndag.

Har varit i skolan som vanligt hela dagen. Hade håltimme andra lektionen också, lite segt. Fixade med lite papper från praktiken i alla fall. Slutade lite innan två och åkte hem. Har gjort jordnötssmörspannkakor som blev hur goda som helst! Gjorde såna i onsdags också men då blev dem knas. Nu ska jag gå ut med Puma och sen måste jag plugga... Ska inte lägga mig i sängen för en powernap som jag egentligen vill... hehe.. 
 
 
Ser ni vad gott det ser ut??
 

Hejhopp.

Hej på er! 
 
Förlåt för den mega sega updateringen! I fredags simmade jag med Fredrika efter skolan, sedan träffade jag Fanny. Vi åt pizza och världens bästa efterrätt. Igår var det miniliga i vby, tjejerna var så duktiga. Sedan var jag och kollade hockey i Spånga på kvällen. Åkte hem till Fredrika och kollade mello, myspys. Idag jobbade jag 10-15. Extremt lite folk och jag fick stå i pompan mest, så det var najs, tycker inte om att stå i kassan så mycket.. Kom hem här vid fyra och har inte gjort ett piss sen dess. Nu ska jag äta middag typ, dem andra är på hockey igen så jag ska äta ensam. Lite skönt ändå.. Ska byta om till myskläder och sätta påp mina högtalare. Måste plugga lite också och duscha. Haha har inte duscha sen i torsdags.... Mitt nya torrbalsam har räddat mig. Har gått och blivit förkyld också, så nu pausar jag från träningen ett par dagar tills jag blivit lite bätte. Min helg har varit helt okej i alla fall. Nästa helg hasr jag helgjour i skolan så då blir det inte mycket vila.. 
 
 
Hur god?

Ändå favoritkillarna


Torsdag.

Hej!
 
Har precis ätit asgott mellis. Haha, mellanmål is the shit. Idag åt jag keso med hallon + sötningsmedel (smakar typ som en efterrätt) två knäckemackor med avocado, keso och citronpeppar och ett ägg! Yummie!! Ska gå ut med Pumisen nu och sedan sticker jag till gymmet vid sju med Freddan. Har bara tränat en gång den här veckan...... Idag ska jag köra mage tror jag så det blir kul. Snart är det helg hörni! Megaskönt. 
 

Den som väntar på något gott.

 
 
 
Här är mina nya älskling från Zara. Är super nöjd! 

Nu gick denna dag från sugig till awesome!!

 

Gissa vad det är??


:(

Vårt internet har vart nere hela dagen så har inte kunnat blogga!
 
Har haft en rätt sugig dag annars. Ni vet när man bara vill komma hem och få va lite ensam och kanske fälla en tår eller två? Så har det känts hela dagen.. Men när jag väl kom hem kändes det bra. Har iaf inte gjort något speciellt. Skulle åkt och tränat men så kände jag att nej idag orkar jag faktiskt inte. Så jag stannade hemma. Gjorde några tafatta situps i alla fall.. Nu ska jag sova och hoppas att imorgon blir bättre. Då ska jag äntligen coacha igen efter ett par veckor.. Ska bli kul! 
 
 
 

Måndag igen...

Åhh vad seg denna måndag har varit!! Hände inget speciellt i skolan, åkte till gymmet efter och körde ben. Är helt slut nu och tanken är att jag ska gå en pw med puma.. hehe.
Har precis ätit ett brutalt gott mellis, flingor med vaniljyoghurt och ägg. Failade totalt när jag skulle koka äggen, först kokade jag två st, sedan gick det ena sönder så att äggvitan började åka ut, så då stoppade jag ned ett till ägg men då gick ju såklart det också sönder. Kunde dock äta dem ändå men då hade jag helt plötsligt tre ägg.. Stoppade dem trasiga på två knäckemackor och åt ett för sig själv. Sedan åkte såklart ägget av och ned i flingorna.. Åhh orkar inte, haha! Nu ska jag gå ut i alla fall. 
 
Lite måndagspepp..

Sundayfunday.

Hejhejhej.
 
Idag jobbade jag 10-15 som vanligt.. Skyndade till spånga efter för att kolla hockey. Åkte hem och gick en sväng med Puma. Sedan åt jag middag tralala. Papi hjälpte mig med lite matte och nu har jag pluggat lite mer.. Fett duktig! Ska bädda ned mig i sängen och kolla på The girl next door. Låter jätte porrigt så trodde först att det var de, speciellt med tanke på början haha. Men det ska nog vara lugnt hehe. 
 
Min sovtröja är från Seychellerna!
 
 
Fick gratis morötter idag, hihi. 

God förmiddag.

Hej på er! 
 
Igårkväll var mysigt, vi åt tacos, kollade på clueless och åt massa gott! Idag vaknade jag tjogu i elva. Riktigt skönt att sova ut! Har precis vart ute med Puma på en timmes powerwalk i det fina vädret. Så skönt att vara ute! Jag har absolut inga planer för idag så ska iväg till gymmet strax tänkte jag. Idag ska jag köra mage så är riktigt taggad. Vi hörs sen!
 
 
 
 

Frågor.

1. Hur gammal är du? 17 år och 10 månader ungefär.

2. Hur gammal känner du dig? Ibland som 12 och ibland 16, inte alls snart vuxen i alla fall.

3. Vad har du gjort i dag? Vart i skolan och hängt med min bästa Fannybus.

4. Vilken film såg du senast? Clueless.

5. Vem ringde du senast? Mamma!

6. är du besatt av någonting? Vaniljkesella!

7. Är du rädd för blod? Nä!

8. Beskriv platsen du befinner dig på just nu? Just nu ligger jag i min säng som är bäddad av mormor, så fint att komma hem till det. Puma ligger vid mina fötter och livet är rätt bra ändå.

9. Kan du nämna fem statsministrar under 1900-talet i Sverige? Vet endast Olof Palme..

10. Googlade du för att få fram svaret på föregående fråga? Nä.

11. Vilken färg är dominerande i din garderob? Det är nog vitt, är inte ens ett stort fan av vitt.

12. När vaknade du i dag? Idag började jag tidigt så gick upp lite över sex.

13. Vilken är din favorithögtid? Julen!

14. Vart i världen skulle du vilja befinna dig just nu? Här, fast vår, älskar våren.

15. Nämn en plats i världen du besökt som du aldrig vill återvända till? Jag kommer ihåg ett hotell vi bodde på i Usa när vi var i Californien, som var hemskt! Det enda jag kommer ihåg dock är att frukosten var sämst. Fanns typ några ostbitar.. Haha.

16. Hur vill du tillbringa din pension?  
Med någon som får mig att skratta under alla våra promenader, och så vill jag umgås med mina barn och barnbarn och hundar. 

17. Vad lyssnar du på just nu? Lana Del Rey – Dark Paradise

18. Har du någon gång brutit ett ben? Nej!

19. Vilka fem saker vill du inte vara utan i ditt skafferi/kyl?  Sötningsmedel, vaniljkesella, pistachnötter, minitomater, sötpotatis! (älskarälskarälskar sötpotatis)

20. Vem är din favoritkändis? Lana del Rey och Ryan Gosling!

21. Vad är du på för humör just nu? Jag är nog nervös, orolig, nyfiken, glad, ledsen. Haha lite av allt. 

22. Vilka världsdelar har du varit i? Europa, Amerika, Afrika, Asien. 

23. Snarkar du? Jag tror det, var länge sen jag sov med någon.

24. Vilka yrken har du provat på? Reklamutdelare, barnvakt, kassan på donken.

25. Hur går du helst klädd? I klänning eller jeans och tröja, eller kavaj.

26. Vilket stjärntecken är du född i? Det bästa, vädur.

27. Vilket är ditt favoritgodis? Dödskallar, ferraribilar, sura nappar.Och marabou apelsin krokant!

28. Vad sa du senast? Godnatt, sov gott. Till mamma.

29. Vilket var ditt bästa ämne i skolan? Hmm, kanske Engelska? 

30. Vad har du på dig just nu?

 

En julklapp från FinaFanny!!! 

31. Vilken är din favoritaffär? Topshop, Bikbok, Zara typ.. 

32. Vad har du för storlek i kläder? M-L lite olika. 

33. Vad har du i dina fickor? Läppsyl, nycklar, mobil.

34. Vad köpte du senast? Lite mat och så till idag. 

35. Hur många gånger har du flyttat? 1 gång, bodde i Kista tills jag var 3/4 sedan flyttade jag hit till Ekerö.

36. Om du var fast ensam på en öde ö, vilka tre saker skulle du ta med? Hm, kniv, bok, och ett bra sällskap. 

37. Är du morgon- eller kvällsmänniska? Jag är nog varken eller. Älskar inte att vara vaken på morgonen men är aldrig uppe jätte sent och blir ofta rätt så trött fort.. 

38. Senaste filmen du såg på bio? Det var nog Savages med Fanny om jag kommer ihåg rätt..

39. Har du blivit sydd någon gång? Nej. 

40. Har du någon gång badat naken utomhus? Jag tror inte det..

41. Vad åt du till frukost?  Kesella med jordgubbsfunligt och sötningsmedel, toppad med cashewnötter. Två knäckemackor med avocado, keso och citronpeppar. + Ett stort glas vatten.

42. Hur såg ditt liv ut för tio år sedan? Då var jag bara sju år och längtade efter att bli 17 eftersom att det kändes så bra att säga. Nu sitter jag här och det är inget speciellt allt. När jag var sju gick jag i skolan som en vanlig unge och hade precis börjat rida. 

43. Har du någon gång åkt dit för fortkörning? Har inget körkort.

44. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig? Hmm, tyckte det var fint att Fanny gav mig en så fin julklapp! Fredrika var fin också som ringde mig när jag slutat för att se om jag slutat, sånt blir man glad av. 

45. Vart lägger du din mobiltelefon när du sover? På min lilla inbyggda hylla i sängen uppepå datorn.

46. Vad var det sista du åt? Morot och gurka.

47. Vem är världens vackraste kvinna?  Lana del Rey.

48. Är du blyg? Nej men kan vara det ibland ändå.

49. Vilken var den sista konserten du var på? Var på Rix Fm i somras om det gills? Annars ska jag på två konserter i vår! 

50. Vad heter du i andra namn? Lovisa

51. Har du varit med om en bilolycka? Nej.

52. Har du något bevarat inom dig som ingen annan vet? Jag tror inte det?

53. Vilken är den roligaste träningsformen? Jag tycker om att gå powerwalks med Puma, sedan tycker jag det är askul att åka skridskor. Skidor är också kul men kan få lite ont ibland :( 

54. Har du några husdjur? Ja, lilla Puma.

55. Vill du gifta dig? ja! hemskt gärna.

56. Var växte dina föräldrar upp? Mamma i Stockholm och Pappa med sedan. 

57. Har du någon gång ringt polisen? Nej.

58. Har du svenskt ursprung? Japp och finskt. Har dock ingen släkt där (vad jag vet) eller kan finska, lite tråkigt. Hade ju vart kul att kunna. 

59. Har du, eller har haft, något smeknamn? Typ Emmis och Söderkvist ibland. Haha har fått höra Emma Sö i klassen bara för att vi är två Emma S. 

60. Vilka är dina största svagheter? Att jag gärna bestämmer vill ha saker på mitt sätt osv, rätt osäker när det kommer till vissa saker, finns nog mer men aa. 


Äntligen helg!

Skolan har varit helt okej. Hade två timmarshål som inte var så kul men funkade ändå. Hade sällis med Freddan hem, älskar när vi har sån flax och slutar samtidigt. Vi handlade lite på hemvägen, så mysigt att göra det tillsammans på någotvis. Jag handlade lite inför ikväll då Fanny kommer hit. Jag tror att hon kommer om en tjugo minuter eller något sådant. Ska bli skitkul! Man hinner ju inte prata om allt i skolan. 
 
Vi hörs senare helt enkelt, ha en bra fredagskväll!!
 
Känner nog ingen som äter så ofta som Fanny, haha!
 
Outfit idag.