Skriv din beskrivning här!

Update från Seychellerna.

Hej på er!! Tänkte bara säga att jag har det superbra här nere i värmen. Sitter på en restaurang och väntar på lite middag. Just nu är vi på en liten ö som heter La Digue. Stannar här tills på lördag då vi åker vidare till Praslin. Där stannar vi tills vi åker hem den 4 januari.

Hittills har jag hunnit sola och bada såklart, dricka färsk kokosnötsmjölk, klappa sköldpaddor.


Påväääääg

Heeeej!!! Dagen har vart rätt så stressig iallafall slutet av den när alla kom hem och yrade runt som höns. Men nu sitter vi i bilen och är påväg! Jättekuuuul!!

Dock har jag inte tidsinställt några inlägg så det blir rätt tomt här ett tag. Kommer hem den 3 Jan. Så ni får ha det superbra här hemma med en mysig jul och en glittrande nyårsafton!!! Ät mycket julmat! Uppdaterar ifall jag hittar internet såklart! Puss på er <3

Huvudstaden, där vi ska tillbringa de första dagarna


HEMMA.

Nu är jag hemma. Kom hem halv nio ungefär. Mams och Paps hämtade mig och sen åkte vi och handla godis till mammas jobb. Kom hem och åt middag sedan gick jag och Puma en prommis med Fredzan. Nu på kvällen har jag packat och lite så. Har bara två problems, hittar inte böckerna jag köpte för någon vecka sedan? Helt spårlöst försvunna. Sedan är ett grått linne borta också menmen, och min NY keps också kom jag på! Menmen har lite tid imorgon också. Vi ska åka hemifrån halv fem på eftermiddagen och planet lyfter klockan åtta. Ska till skolan innan och äta tomtegröt med Fanny och lämna in ledighetslappen till expeditionen. Nu ska jag fixa med min iPad och få lite serier och så till den. Sov så gott!! 
 
 

Idag.

Idag var en spännande dag på praktiken. Kan ju inte berätta något pga tystnadsplikt men aaaa. På kvällen var jag hemma hos en arbetskamrat med en annan arbetskamrat lol och pratade lite och fikade och så. Vi pratade även om vad vi ska göra när jag kommer hit efter nyår. Ska bli så kuuul!! Hihihi. Sedan kom jag hem och pratade med Fanny i telefon. Sedan duschade jag och packade. Imorgon åker jag hem men inte förrens 16.00 så taxin hämtar mig klockan 15.00 borta på praktiken. Landar 18.30 i kära Sthlm. Nej men trivs faktiskt väldigt bra här. Det är ingen som har bråttom någonstans och det är ingen som suckar om man ska betala i småmynt till exemel. Sedan känner alla varnadra här. Man småpratar alltid lite med grannen istället för att bara hälsa och sådant. Väldigt mysigt. Men samtidigt lite klaustrofobi känsla eftersom att alla vet allt om alla och det kanske man inte vill alla gånger ifall ni förstår mig.. Jaja, väldigt mysig stad i varje fall! Nu ska jag bara slappa innan jag ska sova. Godnatt. 
 

Gud så mysigt.


Freakin paradise.

 
 
 
 
Hit ska jag på torsdag. Seychellerna som ligger en bit utanför Afrikas östra kust alltså mellan Afrika och Indien. Jag ska åka med mams, paps, och brorsan för att fira pappas 50 års dag på lördag och att päronen vart gifta i 20 år. Dock var bröllopsdagen i somras menmen.. Vi stannar i tre freakin veckor och ska åka runt på tre olika öar. Varav en har top 10 vackraste stränderna i världen. Tror i och för sig att det finns fina stränder överallt men aa. Ska bli så jävla skönt och freaking underbart. Har längtat i ca 8 månader. 

Hair.

Här har ni före och efter bild på håret. Vad tycker ni??


Update från Gällivare.

Tappade bort mig imorse och grät inför pappa i luren :( buhu. Inte lätt att va oskolad tjej i orientering alla gånger. Efter om och men hittade jag till praktikplatsen två timmar försent. Men det var ändå ok. Dagen har vart lugn och så. Fick skjuts hem och vart hemma sen 17.00 legat i min säng sen dess. Ska snart ut på stan för att leta efter mat hehe lol. Allt jag gör ligga i sängen och leta mat. Ska ringa mina kompisar sen också. Redan pratat med mams och paps. hihi. Ok peace out. ps. ÅKER FAN SNART TILL VÄRMEN. ska enbart gå omkring i bikini. 
 

Spännande dag i Gällivare.

Heeej!!
 
Jag ligger nu i min hotell säng i Gällivare. Kom hit vid fyra eller något sådant och gick då på jakt efter en mataffär och för att kolla in "stan" lite. Hittade en coop och handlade lite middag och lunch till imorgon. Sedan gick jag såklart vilse påvägen hem... Så var ute i kylan i en timme typ och frös, men tillslut hittade jag tillbaks till hotellet. Åt lite mat och sen duschade jag varmt länge.. Känner dock att det kanske behövs en till dusch eftersom att jag fortfarande fryser lite.. 
 
Avslutade nyss ett samtal med underbara Fanny. Och innan dess pratade jag med hela familjen, dem satt i bilen påväg hem från Julbordet som jag missade. :( Iaf så ska jag och Fanny höras imorgon igen så det känns bra. haha är ju här helt ensam, men det är ju faktiskt nyttigt att vara själv! 
 
Nu ska jag kolla vidare på New Girl.
 

Påväg.

Sitter på bussen påväg till Kista just nu. Ska klippa mig och handla lite julklappar. Såhär ser jag ut.


Snö.

Shiiit vad det snöar ute!!! Ska strax gå ut med Puma och leka tänkte jag. Det kommer hon nog att uppskatta. hihi.
 
Idag då, slutade en timme tidigare så det var skönt. Hade tänkt träna en timme men så orkade jag inte.. Hehe. Ska köra imorgon och på fredag tänkte jag. På söndag åker jag till Gällivare och nu har jag fixat boende. Så skönt. Skolan var rolig, vi fick berika djuren och lite så. Släppte ut chinchillorna i ett bås så dem fick springa runt och skutta och det tyckte dem var jättekul. Emma och jag var ensamma på eftermiddagen och vi kunde ju inte låta bli att kasta snöbollar på varandra. Haha. 
 
Ikväll är det knatteträning! Det ska bli superkul!!! 
 
 
 
 
 
 

Tisdag.

Har precis stoppat i  mig lite middag. Ska strax träffa Fredrika, tror vi ska gå en prommis. Segproppen ska bara äta upp först. Hehe, lär ju klä på mig massor med kläder för vägrar frysa!! Annars har det inte hänt något speciellt! Dagen har rullat på som vanligt typ. Juste. Har inget boende i Gällivare och vandrarhemmen som finns där har inga platser kvar. PANIK. 

Min helg i bilder.

 
 
 

Måndag.

Hej på er!!
 
Min dag har vart helt ok. Inte den bästa kanske.. 
Var ute med Puma i skogen i eftermiddags och förfrös typ. Trots att jag hade fyra tröjor, täckbyxor, vantar, mössa, jacka, halsduk. Har var ute i princip hela dagen också. När jag kom hem sov jag en timme och sedan var det middag. Försökte lära Puma att tolka också, gick sådär.. haha. Också har jag skrivit klart min önskelista. Mamma säger att jag inte kommer få något av dem men att hon ska skicka den till mormor och morfar. Haha. 
 

Igår&Idag.

Heeej!!
Sorry för dålig update! 
 
Det var iallafall skitmysigt hos Fanny i fredags. Vi åt massa godis och skitgod chili con carne. Hennes pappa lagar alltid så god mat. Vi såg the vow också. 
Igår var det miniliga i vby. Tjejerna var verkligen sktiduktiga så det var kul! Sedan åkte jag till Brommaplan och blev hämtad av familjen och vi åkte in till stan för att handla dykargrejer. Hihi. Sedan var vi inne på Akademibokhandeln och jag fick tre böcker med mig hem. Åker ju fan snart så det gäller att bunkra upp. Nästa torsdag smäller det!! Vi käkade på Texas Longhorn i Kungshallen innan vi åkte hem och på kvällen gjorde jag inget speciellt.
 
Idag var jag iväg och jobbade lite. Sen dess har jag inte gjort så mycket. Haft mysmiddag med god mat och ljus och sånt. Dock har inte vi så mycket julpynt eftersom att vi snart åker hihi (kan inte säga det nog) 
 
Veckan som kommer är sista veckan på praktiken i djurhuset. Det har verkligen var superkul så jag ska passa på att njuta nu av sista veckan! Sedan är det praktik på djursjukhus och då ska jag iväg till GÄLLIVARE!!!! Asså fatta. Och helt ensam... Åker på söndag och kommer hem på onsdag. Egentligen skulle jag vart där veckan efter också men vi ska ju till fucking paradise så det går ju inte.. Ska iallafall upp två veckor när jag kommit hem också. 
Lite nervöst men det ska bli kul. 
 
Nu ska jag duscha och så. Hejsvejs!!!
 
 (Kan inte ladda upp bilder nu men det kommer så småningom)