Skriv din beskrivning här!

Måndag. (Snart onsdag och då kan jag säga "jag åker hem i övermorgon")

Idag är det måndag vilket betyder att sista veckan är påbörjad. Igår var jag i allafall med på Hundens dag borta på kliniken och hjälpte till. Klippte klor och lite så ganska chill så det var värt att åka eftersom jag fick en ryggsäck haha. Idag var det också ganska chill, tre olika företag var över och pratade om sina produkter. Ganska intressant då jag inte vet vad alla produkter gör och så som alla andra vet så det var kul! Och juste! Jag kanske söker sommarvikariat här uppe efter studenten.... Hehe. Får se men det skulle vara kul, och nice med pengar såklart! Jag har precis ätit pastapesto till middag, det var asgott även fast jag inte är så jätteförtjust i pasta, tycker att det kan bli så himla tungt så äter nästan aldrig det när jag är hemma men har gjort de en del här uppe faktiskt! 
Nu ska jag kolla Modern Family och tumblr och vänta på att Fanny ringer sen ska jag gå och sova tidigt, sov 4h inatt... Usch. 
 
 
Där i bakgrunden är Dundret som är en skidbacke!
Fint va?
En av djurvårdarna har en 15veckors valp som heter Ozzy som aldrig vill vara stilla när man ska fotografera <33
 

Oh sweet lördag.

Heej! Har bara chillat hela dagen lång, superskönt har det varit! Har tränat och handlat men de var väl det ända vettiga typ, sådana dagar är ju sköna det med!

FREDAG

Hej bloggis!
 
Sorry for no update men har inte hänt något speciellt de senaste dagarna. Har varit trött som ett as på kvällarna och internet har knappt fungerat så.. Nu är äntligen vecka 4 över och det är bara en liten vecka kvar tills jag får åka hem. Ska bli SÅ skönt! Har aldrig varit borta längre än så här själv. Avslutade nyss cirka en timmes samtal med Fanny, vi planerade hösten lite, så mysigt! Älskar hösten. Nästa lördag ska vi umgås hela dagen och heeela natten hihi, haha! Längtar faktiskt lite till skolan, kanske inte läxor och prov då men att vara i skolan och att åka buss hem från skolan. Det ger en tid att tänka och så. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Imorgon ska jag sova och handla mat, sedan hade jag tänkt springa också men bara ifall vädret inte suger, det har typ regnat varje dag här och snöat till och med!! På söndag är det "hundens dag" på kliniken, dem ska typ väga hundar och klippa klor, inget speciellt alltså, får se om jag ska dit eller inte. Har en idrottsuppgift att skriva också som egentligen skulle in i somras hehe.. Oh well. 
 
 
 
Såhär trött var jag igår. Hade fredagsfeeling men så kom jag på att det bara var torsdag.. 
 
 
Frågade Fanny om hur träden såg ut hemma för någon dag sedan och ikväll fick jag den här bilden på twitter där hon visade, blev jätteglad! 
 
 
 
 

Monday.

Hej.
 
Har spenderat dagen på vandrarhemmet idag. Hade migrän imorse när jag vaknade vid sex så somnade om efter jag ställt klockan på 8 för att ringa till kliniken och säga att jag inte kommer. Efter det sov jag till 11 och efter det var huvudvärken borta! Skönt. Då åt jag frukost och sedan gick jag och handlade mat inför veckan. Sedan käkade jag lunch när jag var tillbaks och tränade. När jag var klar tog jag en dusch och gjorde middag. Nu har jag precis tagit hand om disken och ska bara ta det lugnt ett tag innan jag ska sova. Är megatrött, körde massa benövningar och det var ett tag sedan känns det som. 

Söndagsångest?

Hej på er!
 
 
Dygnet i Luleå var jättefint! Vi handlade mat, käkade, snackade massor, kollade film och lite sånt. Vi sov till halv tio idag tror jag, var vaken ett tag sedan somnade jag om till halv tolv medans Jennifer kollade film. Det var väldigt skönt att kunna slappna av och så. Vara sig själv fullt ut liksom. Vi åkte in till Luleå vid halv tre typ och gick runt i lite affärer innan vi satte oss på Max innan det var dags för mig att åka tillbaks till Gällivare. 
Var inte så sugen på att åka först men är väldigt glad att jag gjorde det! Det var härligt att träffa Jennifer igen och så även fast jag var hemma förra helgen. 
 
Kom hit halv åtta typ och då packade jag ihop och flyttade till stugan, den är helt okej. Skönt att bo ensam. Har precis pratat med mamma och pappa och Fanny. Det är lite jobbigt att prata i telefon med dem man saknar för det blir ju inte alls samma sak. Började gråta när jag pratade med Fanny.. Usch, det är riktigt jobbigt att vara ifrån henne. 
 
Nu ska jag bädda och sedan tvätta av mig och sova. Imorgon väntar en ny vecka full med praktik. Jag vill träna lite i veckan men har börjat känna mig förkyld men det kanske försvinner. Hoppas! 
 
 
 
Visst???? 
 
 
 
 Så här kan en "tågstation" i Norrland se ut. 
 

Åka tågtågtåg.

Sitter på tåget nu. Har internet så det är nirr även fast det är ganska segt. Har egentligen inget speciellt att säga haha.. Kommer fram till Luleå lite efter ett. 
 

Detta vill jag glida omkring i.

 
 
 
Den gråa är från Cos och dem andra är från Acne. MMMMM. Sen behöver jag ett par nya svarta jeans.. Får dra med mig Fanny på stan när jag kommer hem helt enkelt. 

En bättre höstlåt.

1987 – Ocean

FREDAG

Hej!
 
ÄNTLIGEN fredag, så jävla nice. Dagen har varit ganska lugn, efter jobbet följde jag med Emilia till Frasses och hon åt sen handlade jag lite mat och efter det hämtade jag mina grejer hemma hos henne. Kom väl hem för en timme sedan eller något. Skönt att vara ensam också faktiskt. 
 
Håller på att uppdatera telefonen fast att jag inte vill ha det nya men det blir säkert bra ändå. När jag kommer hem på söndag ska jag flytta in i en egen stuga istället för att bo med en massa gruvare på vandrarhemmet så det blir jäkligt nirr. Men först upp står Luleå imorgon! Ska bli roligt, älskar att åka tåg! 
 
 

 
Seeeelfie.
 

Torsdag.

Hej gullisar! 
 
 
Är ju somsagt uppe i Gällivare igen, det rullar på ganska bra här. Imorgon är det fredag och på lördag förmiddag ska jag till Luleå och hälsa på min kompis Jennifer, det blir roligt! På kliniken rullar det på bra, har bott hemma hos en av djurvårdarna som jag blivit kompis med, dem är ju bara tre stycken så jag känner ju alla ganska bra och så men bor i allafall hemma hos en tjej som heter Emilia för att hennes familj är på älgjakt och hon hade sett en skräckis i söndags så hon vågade inte bo själv så hon frågade om jag ville flytta in och det verkade ju skoj. Vi har varit i stallet och bara chillat, igår åt vi souvas. De är renkött, grönsaker och sås i pitabröd, jättegott! Nu ska jag gå och kissa och sen väcka Emilia så att vi kan äta middag! 
 
 

Upp igen

Heej!
 
 
Idag har jag träffat Fanny och packat. Ska strax äta lite middag och sedan fara mot flygplatsen, ber till gud att det är i tid.. Nu kommer ska jag vara borta ända tills den 4 oktober, har aldrig varit borta så länge hemifrån men dessa två veckor har gått fort och allt har funkat bra så jag tror att det kommer gå bra nu med :) 
 
 

Fredagskvällen.

Godmoooorgon! 
 
 
Jag har precis ätit frukost hehe. Inte riktigt likt mig. Har varit vaken sedan tjugo i tolv i och för sig. 
Vi hade jättekul igår, först åkte vi till Grönan då och åkte popexpressen två gånger då jag hade åk kuponger. Sedan käkade vi lite middag och kollade på Oskar. Vi hade bra platser tycker jag förutom en brud som trängde sig framför oss efter ett par låtar, men jag fick nog efter ett tag och klämde mig förbi hehe.. Han var i allafall skitduktig och hur härlig som helst! Sedan gick vi till Sommar, vi var väl där vid tio eller något. Dansade lite, drack lite cider osv hehe, det var superkul i allafall. Vi gick därifrån lite efter två och var hemma halv fyra typ. Stackars Fanny skulle upp vid halv nio idag, jag gick också upp då men sen somnade jag alltså om. 
 
Ikväll ska jag träffa Fredrika och Felicia, det var huuuur länge sen som helst jag såg någon av dem så det ska bli roligt! Nu tänkte jag lägga mig i hängmattan och läsa/lyssna på podcasts. 
 
 
 

Hemma

Kom hem igår kväll någon gång efter 22. Planet var såklart försenat så det var därför.. Sedan hämtade vi Gustav i Täby också, var svin hungrig när jag kom hem, hehe. Idag har jag vart och hämtat paket från Nelly, ätit mega god frukost och vart ute med Puma. Ska duscha nu och börja fixa i ordning mig inför ikväll.. Fanny kommer någon gång vid fyra men vi måste typ åka nästan på en gång. Aja hoppas ni får en bra fredagskväll! 
 
 

Onsdaaaag.

Hej på er!
 
Idag har jag inte varit lika trött så de har vart skönt, förmodligen för att det har funnits saker att göra hela tiden. Idag var jag med på röntgen och hjälpte till. Fick fixa lite grejer själv också, hihi det var spännande men lite läskigt! Imorgon åker jag hem och är super taggad! Sitter och lyssnar på Oskar Linnros "Genom eld" som är min favorit låt med honom och minns när jag och Fredrika var och såg honom på Grönan sist han var där, de var sån jäkla feeling, alla stog och hoppade och sjöng med. SÅ himla häftigt! 
 
I allafall, ska vara på jobbet tills klockan 14 imorgon, planet går vid 16. Har ingen hemlängtan direkt men ska bli kul att träffa alla såklart :)))) Idag åt jag skorpor och marabouchoklad till middag så det ska bli gott med vanlig mat haha... 
 

Tisdag.

GUUUUD vad jag är trött. I söndags sov jag ut länge, hängde vid datorn och var ute och sprang. På kvällen var jag med på lite valplekis. I går gjorde jag absolut ingenting förutom att vara på praktiken då. Nu tänkte jag ta mig ut och springa trots att jag är helt död.Ska bli skönt att komma hem i helgen. Puss.
 
 

När man har tråkigt.

1. Vad heter du? Emma

2. Hur gammal är du? 18

3. Vart bor du? Ekerö

4. Hårfärg? Blond

5. Ögonfärg? Blåa

6. Hur lång är du?  1,62

7. Kär? nej

8. Singel eller upptagen? singel 

9. Hur många har du kysst? 2 st

10. När och vem kysste du senast? Han heter Alexander. 

11. Har du hånglat med någon av samma kön? Nej.

12. Vem kramade du senast? De var väl paps på Arlanda i söndags..

13. Hur långt är ditt längsta förhållande? Har aldrig haft ett förhållande.

14. Dumpat någon? Nej

15. Blivit dumpad? Nej

16. Vad för killar/tjejer föredrar du mest? Jag vet inte riktigt?? 

17. Vad har du för mobil? iPhone 4

18. Om du vann en miljon, vad skulle du göra? Jag skulle åka på en resa med Fanny, shoppa lite och spara resten om det är något kvar. 

19. Favoritland? Hmmmm.. Svårt! Gillar Usa, England och Italien för den goda maten.

20. Favoritfärg? Svart, grå, blå. 

21. Favoritfilm? Jag vet inte!!

22. Favoritbok? An abundance of Katherines eller Looking for Alaska. 

23. Intresserad av Killar eller tjejer? Killar

24. Vad gillar du mest med dig själv? Jag gillar min överläpp. Haha. 

25. Vad gillar du minst med dig själv? Hmm, mina ben. 

26. Nämn en person du aldrig skulle klara dig utan – Fanny!

27. En person du älskar – Fredrika! 

28. En person du hatar – Haha, jag hatar alla till och från. 

29. Ut och festa eller myskväll? Just nu vill jag bara utututut. 

30. Saknar du någon just nu? Ja!!!

31. Vad är det bästa som hänt dig? Att Fanny och jag blev så tighta. 

32. Beroende av något? Nej. 

33. Ditt livs största misstag? Har nog inte gjort något så dumt än. 

34. Om du fick välja en enda person att umgås med resten av ditt liv, vem skulle det vara? Hmmm.. 

35. Har du några tatueringar? Nej 

36. Piercingar? Öronen

37. Vem är mest lik dig? Av alla människor?? Ingen aning! 

38. Har du någon förebild? Lana del Rey. 

39. Vad ska du göra idag? Dagen slutar om 25 minuter så jag ska hänga på tumblr, borsta tänderna och kissa. 

40. Vad är det värsta du vet? Alltså, ganska mycket beroende på humör men jag kommer inte på något just nu!

41. Vad är det bästa du vet? Mat, hänga med vänner, resa.

42. Vad åt du senast? Godis.

43. Vad vill du ha just nu? Borstade tänder. 

44. Vad köpte du senast? Det var massa grejer men ett par var: Broccoli, tomater, gurka, skinka, feta ost, godis, pasta osv. 

45. Vem är din favorit kändis? Lana del Rey. 

46. Har du några syskon? Jaaaa. 

47. Tränar du? Ja jo. 

48. När går du och lägger dig? När jag är trött. 

49. Vad är klockan nu? 23.37

50. Är du nöjd med ditt liv? Japp, för nu har Fanny fyllt 18 så nu kan vi göra vad vi vill. Haha. 


Lördagskväll.

God kväll!
 
Har inte gjort något speciellt idag.. Vaknade runt åtta, så typiskt när man vill sova länge. Hoppas det går bättre imorgon. Och juste så jäääkla stelt imorse. Hör massa brölande och pratande och tänker aa men jag behöver ju inte gå upp riktigt än och äta frukost. Hörde ju att det var en skara killar och tänkte att nej men dem behöver väl inte se min fräscha morgonsyn i onödan.. Så jag låg kvar i sängen till typ halv elva innan jag bestämde mig för att gå upp. Då var dem fortfarande kvar men jag tänkte äsch va fan, säkert bara ett par medelålders norrländska gubbar liksom. Men vad jag hade fel! Det var ett helt fotbollslag med killar i åldern 18-25 kanske.. Haha, en satt i bara kalsonger i soffan och en annan kom ut ur duschen med bara handduk om midjan. Haha, det var lite kul. Dem åkte i allafall precis när jag ätit upp så resten av dagen har varit fridfull. 
 
Har inte gjort så mycket annars, varit och handlat mat och kollat New girl, råkade shoppa lite på Nelly också hehe.. Nu ska jag dricka pepsi max och äta godis :))) 
 

Ja, jag har en grej för solnedgångar.

Äntligeeeen helg! 
 
Fy vad trött jag varit idag alltså. Kämpat på ganska bra ändå. Går upp lite innan sex och börjar traska mot jobbet strax efter sju och är inte framme förrens 50 minuter senare och sen samma väg hem så det är väl förståeligt att jag är trött? Har varit en rolig dag i allafall förutom lite seg på eftermiddagen. 
 
Pratade med Fanny och planerade nästa helg lite. Har ingen hemlängtan och saknar ingen direkt men när Fanny sa att hon saknade mig gjorde det ju lite ont. Vi brukar alltid hänga på fredagar nämligen. Det är vår dag. Vill inte att folk ska sakna mig. Jag vill vara hos dem då, tycker själv att det är ganska jobbigt att sakna någon men har väl lärt mig i och med alla dessa basketläger man vart på i yngre dagar. Jag har liksom inte hunnit sakna för att jag är så upptagen hela tiden känns det som. På "jobbet" tänker man ju inte på det direkt och på kvällarna är jag så trött att jag inte reflekterar över det. Är i allafall galet taggad på nästa helg! Åker hem torsdag klockan 16 och landar 19.15. Så sover tre nätter hemma. 
 
Den här helgen hade jag tänkt ta hand om en idrottsuppgift som egentligen skulle in i somras. Sen ska jag handla mat inför veckan och träna! Blir en lugn helg men det behövs. 
 
 
Alltså när det är så här fint känns det som att jag aldrig vill komma hem!! (de vill jag ju såklart men trivs bra här uppe)
 

Snart helg.

Hej!
 
Igår var det superlugnt på praktiken så det var skönt. Var ute och sprang på kvällen, duschade och käkade middag så var så trött på kvällen att jag inte orkade uppdatera.. Sprang en bit i skogen igår och var såååå rädd över att bli attackerad av en björn men det gick bra som ni kanske förstår :) 
 
Idag var det mycket att stå i. Ett par operationer och en röntgen på slutet som gick superbra, är ju 18 nu så jag fick vara med och hålla i. Glömde plånboken hemma imorse så kunde inte handla på hemvägen som annars så måste gå nu på kvällen.. Fick i allfall skjuts hem idag så har varit hemma ett tag. 
 
Imorgon är det äntligen fredag och fy vad jag längtar efter helgen. Ska verkligen sova ut. 
 
 

tisdag

Hej på er!
 
Idag har varit en superrolig dag, dem är så himla snälla på praktiken och jag trivs jättebra. Jag kom hem för en halvtimme sen och har bara suttit vid datorn sen dess.. Såg att Oskar Linnros spelar på Grönan nästa fredag och är så sugen på att gå.. Jag och Fanny ska ut då men man kan ju börja med en liten konsert först... Hehe. Hans nya album är galet bra! Älskar det. Jag ska alltså hem nästa torsdag men har ingen hemlängtan än faktiskt.. Pratar med Fanny och mina föräldrar varje dag och än så länge känns det okej.. Pappa är så söt, varje gång vi säger hejdå säger han "vi ses" av vana och ja ba aa nästa torsdag ses vi haha. 
 
Ikväll kanske jag ska umgås med mina arbetskamrater, dem skulle dricka vin och pina colada haha. Först ska jag i allafall äta middag. 
 

Grattis världens bästa vän.

 
Idag fyller världens finaste tjej 18 år! Nu jävlar gör vi den här hösten till den bästa! Jag älskar dig tills döden skiljer oss åt och om det är ett liv efter det kommer jag fortsätta älska dig då. 
 
 
 

Praktik dag 1

Hej!! Alltså igår!!! Hade världens mardrömsdag, planet skulle lyfta vid 13. Och det gjorde de kanske några minuter sent. Efter en kvart uppe i luften säger piloten att vi måste vända tillbaka till Arlanda för att ett av hjulen inte åkt upp ordentligt. Så vi åker tillbaks och landar, där piloten pratar med en av teknikerna som säger att vi måste gå av planet. Vi hoppar av i tron om att de ska lyfta igen ca 1 timme senare. 15.30 ska vi lyfta igen men då meddelar dem oss att planet är inställt och att man måste boka om. Så jag skyndar mig upp och hinner som tur med ett som går på kvällen. Så jäklaaaa segt. Var på Arlanda i 7 timmar igår.. Kom i alla fall fram hit vid tolv och då gick jag och la mig på en gång typ. Idag har de vart jättebra, inte så jättemycket att göra men de var skönt. Kom hem vid 6 ungefär eftersom att jag har 4 km att gå från praktiken och sen handlade jag lite mat. Nu ska jag duscha och fixa käk tills i morgon och äta middag.

Gällivare.

Har packat klart allting dit upp nu. Ska bara väga resväskan först hehe.. Vi hörs när jag kommer upp dit och har installerat mig och så. 
 
 
Syns det att jag är nervös eller??