Skriv din beskrivning här!

Iväg.

Ska iväg till Fanny strax! Vi ska äta godis och mat och kolla en bra film. Awesome kväll helt enkelt. Ska gå om en kvart och jag sitter som vanligt i morgonrock med handuk på huvudet. Vi hörs senare!! 
 
 

.

Hej på er!
 
Är sjukt trött idag.. 
 
Igår var jag som vanligt i skolan, i uteladan med får, grisar och fåglar. Det var superkul! Speciellt att handmata djuren! Trots att jag blev biten av en gris.. 
På kvällen var jag på gymmet i två fucking timmar. Är helt slut idag.. Men det var skönt.
 
Idag var vi i inne ladan med iller, kaniner, marsvin, chinchillor och höns. Det var kul det med! Funderar på om jag ska åka och gymma eller om jag ska chilla hemma lite. Är som sagt sjukt trött. Har redan hoppat in i min Onepiece.. Hehe. Nu ska jag gå ut med Puma i rusket i allafall. 
Tänkte göra ett inlägg om min träning senare, tänkte att det kanske kan vara kul.. Vi får se om jag orkar. 
Sorry att bloggen är så tråkig. 
 
 

.


Idag.

Idag har jag som vanligt jobbat 11-15. Galet mycket folk idag!!! Alla skulle väl hem från SHM såklart.. Sedan åkte jag till Spånga där mams&paps hämtade mig. Vi åkte till Bromma och handlade lite grejer till Puma, inget speciellt. Krängde en kebab också. Sedan åkte vi till ishallen och kollade när Gustav spelade match. Det var kuuul. Kom hem käka hemgjord pizza hehe woops. Och sedan hjälpte jag Gustav plugga och hitta lite motivation, han är så himla skoltrött. Kommer ihåg att jag också var det i åttan/nian. Gick ut med Puma och nu sitter jag här. Ska strax sova. Imorgon är det min grupps tur att vara ute i ladan och mysa med alla gosiga djuren. Hihi. Sen på kvällen ska jag såklart till gymmet. Aja skrev en bok, godnatt!

New in.

 
 
En svart transparent tröja från Gina. 
 
 
Pyjamas och sovmask,också från Gina. 
 
 
Sidenrock, också från Gina.
 
Hahaha Fannys skor som tittar fram..
 
Typ världens snyggaste partydress, från Cubus.
 
 
Också ponchon/capen jag köpte igår från Åhlens. 

En av de bättre dagarna!

Det var jättemysigt inne i stan med Fanny. SJukt mycket folk bara så vi stannade inte så länge men jag fick tag i nästan allt jag ville ha så jag var nöjd. Hihi, ska bara fota allt så ska ni få se sen. 
 

Lördag.

Godmorgon!
 
 
Jag sitter och äter frukost just nu. Kastrull-gröt med hemmagjord äppelmos och ett ägg. Mums, var vrålhungrig när jag vaknade.. 
 
Idag ska jag in till stan och shoppa lite med Fanibellski. Det kommer förmodligen att bli awesome, men vi ska inte ses förrens halv två i Bromma så jag ska hinna gå en långprommis med Puma och gymma lite. Fast idag tänkte jag faktiskt simma. Det ska bli kul, man måste ju variera träningen! Okej nu ska jag äta upp. Hoppas ni får en bra lördag!
 

En sak ni kanske inte visste?

Jag har inte hål i öronen....
Önskade mig det i julklapp för ett par år sen och fick ett presentkort på en salong men bangade då men nu är  jag sugen igen.. Tror nog att jag ska ta efter Seychellerna eftersom att man inte kan bada precis efter. Men är lite rädd eftersom att det gör ont? :(((( Någon får följa med och hålla handen. hehe. 
 
 
 

Torsdag&Fredag

 
Igår var jag i skolan som vanligt, sedan åkte jag hem gick en sväng med Puma och åt lite middag ensamt. Sedan åkte jag till Träkvista föra tt ha träning dock så kom det ingen så det var rätt ovärt. Åkte hem då och kollade på Breaking dawn part 1, hade inte sett den!! Skandal, jag vet! 
Idag var jag på gymmet i en och en hlav timme, riktigt skönt. När jag kom hem gick jag och Puma ut i skogen och hade det mys. Sedan gjorde jag mig iordning medans jag åt mellis lol. Åkte till Vällingby och köpte en cape/poncho på Åhlens och sedan mötte jag Felicia. Vi såg nya twilight filmen, den var helt ok. Åkte hem och åt sushi och nu sitter jag framför X factor. Isak<3333
 
 
På gymmet.
 
 
 
 

Onsdag.

Idag var det knatträning alltså blev det inget gym idag, men man måste ju vila också. Jag var i allafall själv idag med 26 små höns men det gick bra. 
Imorgon är det också träning fast med en ny grupp.. Lite nervöst men det är ju bara en timme så jag hoppas att det ska gå bra. Alltså blir träningen lidande då också men får köra extra länge på fredag istället då jag är ledig (!!!!!!)
 
Skolan var rolig som vanligt, det är sååååå himla kul att hålla på med djuren. Mycket bättre än att sitta i skolbänken ju. Nu ska jag strax sova i alla fall. Får se hur det går, är inte så trött.. 
 
Är förresten galet shoppingsugen!!!! Fast samtidigt vill jag inte göra av med pengar men det finns några saker jag måste ha!!! Ska försöka få med mig in Fanny till stan på lördag, annars åker jag kanske själv.. 
 
Okej nu ska jag avrunda innan det blir för rörigt. Sovgott!
 
 

Hej.

Asså min vardag är så jäkla tråkig just nu.. Så har inget att blogga om. Igår fick vi mata rockor med händerna vilket var det ballaste ever typ?? Nu ska jag ut med Pumis, äta middag och sen till gymmet. 

Suddigt.

Dagen har vart lite lullig, suddig på något vis. Kanske för att jag somnade nu på kvällen.. Aja. Basketen gick bra och så.. 
 
Har inte gjort något speciellt idag.. men sånna dagar är sköna dem med. Ska alldeles strax sova för att orka upp imorgon. Har som vanligt praktik och går 8-15. Sedan ska jag hem gå ut med Puma, middag och sedan gymma. Så ser i princip varje vardag ut just nu. Rätt så tråkigt men åker ju snart och vill vara fit for fight. Bara tre och en halv vecka kvar!!!!!!! Jaja, vi hörs imorgon! 
 
 
Världens mysigaste ♥♥♥

Söndag.

Jag sitter och äter lite lunch i form av kesella + hallon och en macka. Mycket gott. Har precis kommit hem från ett köttigt pass på gymmet och sen ska jag iväg på basket vid tre. Det är här på Ekerö idag så det är skönt. Hihi. Hoppas ni har en skön söndag. Hejsvejs. 

Lördag.

Gårkvällen var mysig. Vi såg typ halva första filmen tror jag.. Vi båda var sjukt trötta så jag gick hem vid tolv eller något sådant. Idag sov jag verkligen uuuut. Har gått upp kvart i sex varje morgon så det var behövligt. Sedan åt jag frukost och åkte till gymmet. Kom hem och gick en prommis med Puma. Och nu ligger jag här. I min sköna säng. Ska strax äta middag tror jag, är döhungrig. Endast ätit frukost idag ju. + en powerbar efter gymmet. Gustav har hockeymatch vid sju som jag tror jag ska åka och kolla på. 

.

 
 
 
Blandat från senaste veckan jag tycker är fint/gulligt/smart/bra.
 

Hej.

Heeej!!! Har fett med ångest över uppisen menmen.. Statistiken sjunker :((( Igår var det bara kul i skolan! Vi jobbade själva utan djurvårdare och hade spa på eftermiddagen. Idag jobbade vi också själva för det mesta. VI skulle kratta löv till djuren så dem skulle få som berikning och då hade vi lite löv krig. Jättekul haha. Slutade två och då åkte jag till gymmet. Pappa hämtade mig sen och då handlade vi tacos till ikväll. GOTT!!! Fredrika kommer hit sen också, eller om jag skulle till henne kommer ej ihåg, lol. Nu ska jag ut med Puma en sväng! Sedan ska jag uppdatera här!!!!
 

Trött.

Idag har vart en bra dag. På skolan var det kött-dag vilket betyder att vi matar alla djuren med kött, antingen färskt eller fryst. Vi började med att ge alla grönsaker och sen på eftermiddagen tog vi allt kött. Det  var riktigt spännande och jag fick klippa sönder pinkisar (småsmåsmå musbebisar som inte utvecklats något alls utan bara är pyttesmå) så alla inälvor kom ut och allt, rätt intressant men ändå sjukt läskigt. Sedan fick vi se vår majsorm äta en hel stor mus (den var färsk, alltså vi dödade den på plats) Det var sjuuuukt coolt!!!
 
Okej haha, ska sluta skriva om detta för det är säkert sjukt ointressant?? I alla fall, onsdagar är min vilodag från gymmet så när jag kom hem åt jag mellis, kollade serie, sov en stund och gick ut med Puma. Sen kom mams och paps hem med Sushi. Weey så himla gott. Vid sju var det träning och idag var vi 29 stycken. Väldigt kul men samtidigt jobbigt då vi är i en sån liten hall.
Träffade Fredz och Felz direkt efter och gick en prommis med dem i ca 2h. Mycket myys. Nu ska jag sova. Heidooo.

Just nu.

Sitter i min mysigaste tröja med massa ludd på och ska äta lite kvällsmål. Vet att det inte är bra att äta efter tio men måste ha något litet efter träningen. Det blev två riskakor och en satsumas. Träningen gick för övrigt bra. Var sjukt otaggad innan och hade tänkt springa 25 minuter också men sen så blev det att jag bara körde styrka och cyklade i tjugo aja, bättre än inget right? 
 
Ska kolla på Portkod 1321 och äta nu då. Hejsvejs. 
 

Trött men ändå en bra dag.

Hej på er! Första dagen på praktiken avklarad! Jag ska vara inomhus de här två veckorna och sedan ska min grupp vara ute. Vi var i fågelrummet på förmiddagen där vi fick ge dem mat, städa burar, göra berikningar och hänga in dem i burarna. På eftermiddagen var vi terrarierummet där vi fick göra rent i akvarium, mata fiskar, hålla ormar och städa hos syrsor. Hehe. Det var väldigt kul alltsammans förutom kanske städa syrsornas burar som var fulla med bajs och kiss..

Gick in i matsalen med mina arbetskläder och det gör jag aldrig om......... Skämdes ögonen ur mig.

Har precis kommit hem från en prommis med Puma. Snart blir det mat och sen ska jag till gymmet.

 

 
Jag håller en orm!!!!! Weeey. Höll i en större också kan visa imorgon :) 

 


Perfektion.

 

Hejhej.

Dagen har vart rätt så normal. Var på gymmet i förmiddags, sedan åkte jag hem och gick en timme med Puma, mormor och morfar kom när jag stod i duschen sen åt jag lite lunch och efter det åkte vi till Bauhaus för att köpa byxor till mig hihi. Sedan har jag bara chillat hela kvällen. Inte gjort något speciellt. Mycket skönt. 
 
En osminkad jag, älskar att vara hemma och osminkad. 
 
 
Min goseprutt. 

Söndagslista.

Vilken dag är det idag?
Söndag.

Om du var en emoji vilken skulle du vara då?

Den som skickar iväg ett hjärta.

Vad ska du göra ikväll?
Kvällen är ju typ snart slut, snart natt ju. Men ska nog kolla någon serie eller så innan jag sover.

Säg två bra uttryck:
Jag kan typ inga bra uttryck?? 

Vad blir du glad av få höra att du är?
Rolig, snäll, söt typ?

Visa en bild du inte minns ha tagits:

 
Fanny smygfota mig när jag prata i telefon.
 

Vem saknar du?
Typ ingen, saknar nästan aldrig någon.

En bild på något som är asbra att ha:

 

 
En mössa så att man inte fryser!!!
 
 

Vad är du bra på?
Komma ihåg exakt när lektioner börjar och i vilket klassrum, hitta söta pojkar, vara uppe för sent.

Vad vill du ha?
Bara lite småsaker så som nya sovshorts, ny bikini, ny väska och såna oviktiga saker. 

Vad tycker du är roligt?
Fredagar, prata skit med mina allra bästa, klappa djur, äta mat, resa, DANSA.

Vad är du dålig på?
Gå upp ur sängen utan att snooza, matematik, veta vad jag vill eller känner.

Vad tänker du baka i veckan?
Tänkte inte baka alls. 

Hur ser du ut när du är nyvaken?
Så sinnessjukt trött. 

Vem är du kär i just nu?
Är inte kär.

Vad var det första du snodde?
Har aldrig snott något. 

Vad har du tänkt göra länge men ej gjort?
Ta hål i öronen!!!!! 

Vad bävar du inför?
Detta kommer låta jätte konstigt men bävar lite inför min 18 årsdag. Samtidigt som jag längtar fruktansvärt mycket och tänker på det flera gånger varje dag så är det liksom då man är vuxen. ALDRIG MER ETT BARN. Fatta vad sjukt, det skrämmer mig jättemycket. 

Vad händer i helgen?
Den här helgen är ju strax slut så får berätta om nästa. Ska ha Sagan Om Ringen marathon med fredzan. Sedan ska jag nog kolla hockey, gymma och ha basketcup igen. 

Är listan slut nu?
Verkar inte bättre än så.


Busy days.

Shiiiiit, haft lite ångest över den dåliga updaten.. Men har på riktigt inte haft tid.. Aja, nu får ni en update om de senaste dagarna. 
 
Torsdag. Var i skolan och slutade som sagt tidigt, åkte då till gymmet och sedan hem för att duscha och göra middag. Fanny kom och då åt vi Tacos. Sen gjorde vi oss iordning för Halloweenfesten som skolan anordnade i Jakan. Det var rätt så kul tills slutet.. Behöver inte gå in på mer detaljer.. Fanny sov hos mig sen. 
 
Fredag. Skola och sen åkte jag hem till Fanny på kvällen, vi åt middag och mös med en rätt dålig film. Åkte hem vid tolv.
 
Lördag. Miniliga med basketlaget 9-11 i vby så var uppe tidigt. Efter åkte jag till Mormor och Morfar där mamma, pappa och Puma var. Vi fikade lite och sen åkte vi hem. Var på gymmet också. På kvällen kom Fredrika, vi gjorde egentligen inget speciellt like in the good old days. Åt fruktsallad, kollade SOR parodi, sjöng till Just Bieber lol.
 
Idag. Var och jobbade 11-15 sen åkte jag till Spånga och kollade på Gustavs hockey match, det var kul och så :) hihi. Sen åkte vi hem och åt middag och det är väl det. 
 
Imorgon är jag ledig vilket kommer bli awesome så jag kan sova lite. Sen ska jag gymma och åka och köpa jobb byxor med mormor och morfar. Ska praktisera i djurhuset från och med Tisdag i fyra veckor fram. Ska bli jättekul. Har för övrigt inga fler lektioner det här året! Hade min sista riktiga skoldag i fredags!! Nu är det praktik som gäller. Weeey.

Äntligen!!!

Mitt internet har strulat hela dagen! Så himla irriterande. I alla fall. Började dagen med att jag försov mig så kom 30 minuter sent men läraren märkte ändå inget så det var chill. Hade matteprov sist som gick rätt dåligt tror jag. Hehe. Sedan var det basket träning såklart! Jättekul som vanligt och dem har verkligen utvecklats vilket är kuuuuul. 
Imorgon går jag 10-14 sen tänkte jag dra till gymmet. Vid halv sex kommer Fanny, vi ska på Halloweenfest i skolan fast den är i Jakan men det ska bli askul. Det är många kompisar som ska gå så det blir najs! Sen sover hon här eftersom att hon bor helt öde haha. Men det blir myyyys. 
 
 

Idag.

Idag har det inte hänt något speciellt! Var på gymmet och köttade ordentligt efter skolan, riktigt nöjd vart jag. Sen på kvällen hjälpte pappa mig med matten och så hämtade jag ut min skor! Jättesnygga!!!! Och bekväma. Är väldigt nöjd. 
 
 
 
Dem har en hög platå som gör att dem ser ut som creepers framifrån tycker jag och jag äääääälskar creepers. Från H&M

Måndag.

Idag var jag som vanligt i skolan duuh. Det hände typ inget speciellt tror jag.. Var rätt flummig på dem två sista lektionerna och det var kul! Det tyckte dem andra i klassen också hihi. Sen åkte jag såklart hem, och gick ut med Puma efter det lagade jag mat. Fisk med potatis! Det blev asgott. Sen åkte fick jag skjuts till gymmet med papi och Gustav. Weey, körde inte så hårt idag heller. Hade tänkt löpa en stund men när jag skulle springa så var alla löpband upptagna -.- så åkte hem. Nu ska jag dricka smoothie och plugga lite. Men först TUMBLR :D Älskar tumblr :) hihi
 
Jättegod hallon och banan smoothie.

Kan inte sova

Har legat i sängen sen tio och försökt sova men det går bara inte? Sjukt irriterande och jobbigt cause I need my sleep! Aja. Idag har jag jobbat och sen pluggat lite. Inget speciellt eller ens nämnvärt med andra ord. Imorgon är det rätt lång skoldag, sen ska jag laga middag till familjen och på kvällen ska jag till gymmet och kötta lite hade jag tänkt.

Nu ska jag försöka sova igen. Godnatt <3


Idag.

Idag var jag uppe halv tio, bättre än igår i alla fall. Var på gymmet ett tag. Körde nästan bara styrka eftersom att jag fortfarande är lite småsjuk, men det gick bra och så. Åkte hem till Fredrika och vi tog en promenad. Det började regna mitt i allt så vi gick inte så långt. Men det var mys, och jag fick en choklad från France som hon vart i i veckan. Så jävla gulligt!!! Sedan åkte jag med mamma och pappa till affären. Åt middag och chillat här hemma bara. Imorgon ska jag jobba 11-15 och sen måste jag RÅplugga eftersom att jag skjutit upp det hela lovet. Bajs vad tråkigt. Har två prov nu i veckan varav ett är matte -.- skjut mig nu. Hatar matte. Aja hejdååå. 
 
 
 
Blev jätte sugen på att se Lady & Luffsen nu! Helt klart min favorit som barn.

New in

Min nya fina väska.


HÅR.

Jag ska klippa mig i slutet av denna månad och tur är väl det för jag har inte klippt mig på över 6 månader. Heheh. Men i alla fall, jag har rätt så mörkblont hår. Typiskt svenskt, tråkigt liksom så jag brukar alltid slinga det ljusare. Har kört på det i säkert över två år nu kanske ännu längre.. I alla fall så klippte jag av mig håret i Januari, lite längre än till axlarna. Annars har jag alltid haft jättelångt hår men trivdes inte i det långa håret. Det såg bara ovårdat ut och jätte snuskigt. Speciellt på vintern när man har halsduk och så, då blev det alltid jätte tovigt. 
Så jag klippte av håret och trivdes helt okej i det.
Nu trivs jag faktiskt väldigt bra i mitt hår längdvis. Det är inte för långt och inte för kort. Det är precis lagom. Men nu vet jag inte vad jag ska göra med färgen. Tror inte jag vågar göra någon större förändring men vet inte om jag kanske skulle vilja slinga det till en kallare ton av blont så att det inte är så himla "gult". Vet inte om jag skulle passa i det men jag kanske testar. Hihi, får se helt enkelt. Annars tycker jag att denna färg är heeeelt underbar, men tvekis om jag passar i det. 
 
Annars tänker jag mig typ såhär? 
 
 
Jaja jag har ju ett tag att fundera på.. 

Bra dag.

Hej!
 
Har haft fullt upp idag därav ingen update här :( 
 
Alla fall så har det vart en mycket bra dag idag! 
 
Vaknade halv tolv utvilad och redo för dagen. Åt lite frukost med familjen och sen gick jag ut med Puma, kom hem duschade och gjorde mig iordning. Sedan åkte vi till Spånga och lämnade Gustav på träning och jag gick på bio med mamma och pappa hehe. Vi såg Möhippan som var rätt rolig, helt i min smak. Sedan handlade vi lite och åkte och hämtade honom igen. Åkte hem och hämtade ut paket på Ica, min väska jag beställde i onsdags från Gina hade kommit! Riktigt snabb leverans! Det gillas!! Och den är sååååå fin. Ska visa bild imorgon när det är ljust i mitt rum. I alla fall, vi åkte vidare hem och åt middag och sen kollade vi X factor. Isak <3<3<3. Det bästa med denna dag måste nog vart att Felicia bokade Lana Del Rey biljetter till oss när hon kommer till Sverige i vår. ASSÅ OHMYGOD!!!!! Lyssnar på denna kvinna varje dag och hon är typ min gud, ser upp till henne jätte mycket och det ska bli så jävla awesome att se henne live!!!!!!!!! Speciellt med Felicia för jag vet att hon avgudar henne också (mer än mig) så det ska bli jävligt najs!!! Sen har jag inte gjort så mycket mer typ. 
Ska kolla på The Lucky One nu med Zac Efron och sen sova, tänkte gå upp någorlunda i tid imorgon och gymma eftersom att mamma friskförklarat mig nu, yeeey!! Okej skrev typ en bok. Hejdååå. 
 
Ni får lite bilder på Lana istället för på mig idag hehe.
 
 
 
 
 
 
 

Myskväll.

Fanny var här ju som sagt här nu på kvällen och mös, det var underbart att träffa henne igen lol. Vi åt lite god mat, snackade och kollade film. Idag såg vi Jag saknar dig. Jag hade inte settden innan så det var kul. Fast den var ju då jättesorglig men ändå bra. 
Imorgon vet jag inte vad jag hittar på. Behöver plugga och vill träna, dock kan jag ju inte träna eftersom att jag fortfarande mår sådär. Jättefrustrerande!!! Menmen, hela familjen är ledig så vi kanske hittar på något skoj. Haha. Nu ska jag i alla fall sova. Pussiluss. 
Duckeliduck.

Wey.

Nu har jag precis kommit hem från en prommis med Olivia och Puma, det var mys och så. Fanny kommer hit om en halvtimme också yeeeeey! Saknat mitt lamm jättemycket! Jag ska laga en jättegod middag till oss bestämde jag nyss. Hihi. Hoppas Fanny gillar pasta. 
 
Okej avrundar här. 

Torsdag.

Hej!
 
Idag mår jag liiiite bättre. Har inte alls lika ont i halsen så det är skönt. Dock hostar jag och är lite snuvig :( Har precis vart ute med Puma och tänkte städa mitt rum.. Som ni ser på dem senaste bilderna behövs det.... hehe. Ska klippa Pumas klor och duscha också. Sen någon gång vid halv fem ska jag träffa Olivia och jag hoppas att Fanny vill komma hit ikväll för jag är ensam hemma.. hihi. Så om du ser detta så kan du ju svara!!! :))) Nej nu ska jag sätta igång, hejsvejs!