Skriv din beskrivning här!

Näst sista dagen på 2011.

Sov tio timmar i natt med. Så jäkla skönt! Vaknade alltså halv ett.... Åt frukost och gick ut med mamma med Puma. Det var jättemysigt. Nu har vi druckit varmchoklad och sitter och letar efter lite resor nästa vinter då pappa fyller 50 år. Det lutar åt Sydafrika med massa Safari. Wehoo.
Gooott

Just sayin'


Torsdag 29 december.

Idag har jag verkligen sovit uuuuut. Vaknade tio över tolv. Åh vad skönt det var!! Sen åt jag frukost och efter ett tag träffade jag Olivisen. Vi bytte julklappar och gick en mycket känslomässig promenad.. När jag kom hem tvättade jag lit eoch hängde in massa kläder i min garderob som annars bara ligger och skräpar. Märkte att jag har 4 vita sommarklänningar men inte en ända svart, att jag har 4 svarta kavajer och 5 svarta klackar. Haha. Bra varierat.. Sen åt jag jättegod mat med mami och papi. Baguette med potatissallad och rostadlök på och massa sallad till! Det var mums. Nu funderar jag på om jag ska ta mig ett bad med badbomben (sexbomben hrmhrm) jag fick av Olivia. Det ska jag nog göra. Hejsvejs.
Fin va?!

tja.

Hej!
Idag har jag bara degat runt. Skönt att jag hade besöksrekord i lördags på självaste julafton... :PpppPpPPp.
Imorgon ska jag träffa Olivisen, har saknat den tösen så det blir nog världsbäst. Puss på er.

Clothes is the shit.

Skjorta från Gina.
Kofta också från Gina. Den är så mycket finare irl, den kostade 100:- !!!!!
Magtröja från Monki, fick den i Julklapp men den är så fin så att den förtjänade en plats här också.. :P
Sen köpte jag även ett iPhone-skal.
Enkelt är snyggast!

Senaste dygnet.

Fredrika sov ju här i natt. Det var jättemysigt, vi såg She's the man(bästa!!!!) och åt massa gottis. Vi gick upp klockan elva och åt frukost medans vi kände oss sofistikerade och läste tidningar och disskuterade världen, haha. Sedan gick vi ut en långis med Puma. Efter det gick hon hem till sig och jag åkte in till stan. Skulle kolla på en kofta som jag köpte och sedan jobba. Fick sluta en timme tidigare och har ätit pannkakor sedan dess. Asnajs. Nu är jag ledig fram tills på söndag. Weeei.
Rundar av inlägget med en egobild woopwoop.

Nu ska vi äta, tjadå världen.

// Emmzi & Fredzan.

jobbjobbjobbjobb.

Idag har jag då jobbat. Det var helt okej chill from time to time men ändå mycket folk. Ska jobba imorgon också. Dock bara 4h ist för dagens 9h. Slutar klockan tre och då ska Fredrika komma dit sen ska vi typ fika och jag ska köpa skal till telefonen. Sen åker vi hem och chillar, vi ska sova hos mig tror jag.. Myyys. Nu ska jag titta på vänner och äta kakor. Hihihi.
Tänkte visa bättre foton på jackan och armbandet så här har ni:
En hund, en fjäder och ett hjärta. Glömde skriva att jag fick ringar också så där ser ni dem!
Hah, i omklädningsrummet på donken... Dens luva är så jävla myyyyyysig.

Julafton 2011.


Jag hoppas att ni har haft en underbar Julafton! Det har jag. Spenderade den hos mormor och morfar som vanligt, jättemys. Fick massa fina paket och åt god mat. Nu ska jag väl se ett avsnitt av vänner och sedan sova. Jobbar 11-20 imorgon. Hoppas att det är slappt, orkar inte med folk.. :P
Orkar inte, imorgon får ni se bilder!! Promise.

Så här glad:

God jul bebisar♥

Randoms

'
Hrmm, inget liv tja.

Pussis

Har haft julmys hela dagen, klätt granen, pyntat huset, hängt upp jul gardiner och sånt. Nu ska jag bara rasta Puma en snabbis och sedan ska vi iväg till Sundbyberg och äta middag på Texas Longhorn. Mums. Så här ser jag ut:
Lite annorlunda outfit.

I morgon är det dan före dopparedan.

Har bara chillat runt idag. Köpt lite julklappar och planerat nästa vecka. Jobb och två övernattningar står på schemat typ, hoppas på det iaf. Najs. Nu ska jag kolla en rulle eller två och ändra dygnsrytmen. LOV♥

JULLOV♥

Sitter hemma hos mormor&morfar i deras sköna soffa. Imorse försov jag mig, vaknade av att Fanny ringde haha. Hann ha en riktig lektion typ. Träffade Gabz i skolan då hon var utelåst så hon hängde med mig och björnisarna till Mcdonalds i vällingby. Efter vi var mätta och belåtna åkte vi tillbaka till skolan för att se på Julavslutningen. Det var lite julmys men inget speciellt egentligen. Efter det åkte jag till Kista med sällis av Severina. Gick runt lite i affärerna där och hittade ett par schysta skor och en najs skjorta dock köpte jag inget. Fick Tacos till middag här mumsis och nu ska jag dricka Oboy. Pussisar.
Sliteeen tjej.

True love.


Tröttis.

Helt galet vad trött jag är. Först hade jag skola och sedan tog jag pendeln in till centralen, köpte redbull för att jag var så himla trött. Hah. Gick runt där inne och har fått nästan alla klappar köpta. Har bara två kvar och det ska jag fixa imorgon. Mötte upp mamma vid halv fem typ, gick med henne lite och sedan käkade vi på Sandys. MUMS. Nu ska jag ta en varm dusch och sedan slappa i min säng innan jag ska sova tidigt. Imorgon får jag äntligen lov.
Mitt fina halsband som jag köpte idag. ÄLSKAR DET. (Gulliga hamsterkinder jag fick btw..)

Mysmåndag♥

Soffhäng i 4h och en lång promenad med bästa Fredrika<3. Nu väntar en låååååång varm dusch. Skön måndag!
Från i fredags.

Planering för veckan.

Idag: Skola som bestod av engelska, svenska och gympa där jag och några andra tjejer sov i en koja byggt av madrasser. Kom hem gick ut med Puma och har inte gjort ett pillevick hemma. Ska ta ett bad snart tror jag.
Tisdag: Skola och sedan julklappsshopping inne i stan. Har inte köpt en endaste present hittills. Paniken!! Ska i alla fall möta upp mamma runt fyra när hon är klar på jobbet, ska hänga med henne lite tror jag och kanske äta middag inne i stan.
Onsdag: Vanlig skoldag först och sedan hämtar mormor och morfar mig. Åker till barkarby med dem och ska handla lite mer julklappar och sedan gå på Ikea och mäta ut möblerna jag vill ha i mitt nya rum. Sover där på kvällen.
Torsdag: Chillar hos mormor och morfar sedan åker jag nog hem någon gång på eftermiddagen.
Fredag: Alla är lediga här hemma så det blir nog lite julmys. Ska äta på Texas Longhorn och pynta granen på kvällen i allafall.
Lördag: Julafton!!!! Åker hem till mormor och morfar lagom till Kalle börjar. Är där resten av dagen! MYS.
Söndag, måndag, tisdag: Jobbar, 11-20, 11-15, 16-20. Tagga New York.

Igår, Idag & I morgon.

Igår bakade jag och mamma typ hela dagen. På kvällen tittade jag lite på Harry potter och Vänner. Såg One Direction dokumentären också. Hihi :$ Idag jobbade jag och firat pappa lite. Imorgon har jag bara skola på förmidagen. Asnajs.

Jul mys.

Nu ska jag träffa Olivia för en prommis och sedan ska jag stå i köket och baka julkakor med Mami. MYYYYS.

en liten jävla vecka kvar.


Sotat.

Sticker iväg till Fredrika nu. Ha en fin kväll gullisar.
Köttar med sotade ögon.

Update.

Sorry for kass update men har inte orkat. Skolan idag var chillpill. Hade engelska föreläsning imorse som var astråkig, somnade typ. Sedan hade jag egentligen spanska och kemi men sket i det och gick runt med Fredrika i Spånga innan vi hoppade på en 117 till Spånga station och sen vidare till Bromma. Där käkade vi på donken, wihuuu. Världens roligaste grej hände, hahaha. Sen hade vi biologi, gympa och matte. Chillade runt överallt. Kom hem sent och sov en stund. Pappa fyller år idag så vi har firat honom lite. Grattis <3!! I morgon blir det skolis och tjejmiddag/myskväll på kvällen! Wiho, behöver lite helg som alltid och snart är det LOV!!!
Igår fick jag och Martina världens finaste blommor av våra pluttisar på basketen!! Har aldrig fått blommor av någon förut, förutom typ mormor och morfar när man fyller år. Vi blev jätte glada!!!! Åhh. Ville bara säga det :PpPpPPP Nu ska jag äta ett äpple sedan blir det sova.

.

När jag fick veta att han tyckte jag var söt
hade jag äntligen en anledning
att sluta gråta.



Dag 8: Bild på en tid jag saknar.

När man var liten och allt man brydde sig om var att morfar inte dödade den lilla abborren man fick upp.

Hemma idag med.

Är hemma idag också. Ska vara så tyst som möjligt så att jag är bättre tills imorgon, måste gå till skolan oavsett då det är nationellt prov i matte. Men det vore trevligt att inte sitta och hosta i klassrummet liksom.
Nu sitter jag och väntar på att mina scones ska bli klara. Mums vad gott det ska bli, tänkte avnjutas samtidigt som jag tittar på gg. Rätt chill att vara sjuk ändå.. :P

I smile a lot these days. Everybody knows it's because of you. Everybody but you.


Dag 7: 5 fakta om mig själv.

▪ Är helt svag för herrparfym, funderar typ på att köpa en själv och gå och lukta så hela dagarna istället.

 

▪  Jag är så jävla kär i kärleken.

 

▪  Alla i min klass säger att jag alltid är glad och jag har typ lust att säga så här till dem:

 

Men för det mesta är jag glader :)))

 

 

▪  Jag tål typ inte såna personer som har prestationsångest, tycker sånt är förjävla jobbigt. Man gör sitt bästa

och det är ju allt man kan göra.

 

▪ Jag gillar icke cola.


Jag kramade åt hans hand som låg där som en kall död fisk. Allt var kallt. Parkbänken vi satt på var kall. Mina fötter var kalla för jag var strumplös i Converse. Mitt hjärta var kallt.


Sjukis.

Min röst har försvunnit så jag stannar hemma idag. Var i skolan förrut för att prata lite med syven om lite saker, så var hon inte där men hittade en annan som jag pratade med. Nu är jag hemma och ska äta lite mat. Får bli kantarellsoppa en favorit! Ska nog sätta på en film eller lite vänner tror jag. Mys!

.


Sunday.

Jobbade lite extra idag, till 5. Var helt okej idag. Min penna läckte bläck så jag fick världens överraskning när jag skulle duscha. En jättestor fläck av bläcket på mitt högra lår där jag har pennan. Haha woopsi. Hade söndagsmys med mami idag. Vi hyrde Kronjuvelerna och köpte dipp. hihi. Nu ska jag väl alldeles strax sova. Har dock sovis imorgon. Najs!!!

Puss.

Blev inget med Fredrika igår då hon inte kände sig bättre, Krya bebi! Mös här hemma istället, blev lite bråk med päronen men det löste sig. Nu på förmiddagen har det vart miniligan i Vällingby. Våra små flickor var jätteduktiga och det var jätteskönt att slippa tänka på allt annat med skolan och bara ha kul. Nu sitter jag hemma och ska mysa till Vänner med dipp, gurka och morötter!!

Fredag, woopwoop.

Hej allihopa! Sitter i skolan och har swedish. Är klar med min uppgift och har en halvtimme kvar på lektionen. Seegt. Ikväll var det tänkt att jag skulle träffa Fredrika för att se Idolfinal och bara mysa men hon är inte i skolan och är sjukis så vi får se om det blir något. Hoppas på det!!



Något saknad serie!!

Dag 6: 1 favorit låt.

Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home
Tröttnar aldrig på denna.

Bläää.

Träningen gick helt okej. Kaoz efteråt då precis alla hade frågor inför miniligan på lördag. Käkat middag och sådant sedan jag kom hem. Även pluggat med min brorsa, förhörde honom. Hur snäll är inte jag då??? Blir alltid snäll kring jul. Det sitter i från när man var liten. Nu ska jag återgå till kemin. Så tråkigt att jag somnar.

Dålig update.

Sorry för det men pluggade inför historia prov som var imorse. Gick rätt bra tror jag. Imorgon är det de fruktade kemiprovet och jag är skitnervös. Har inte ens börjat plugga! Kom hem för en halvtimme sen så sitter och käkar lite mellis nu. Ska träffa Martina om en timme typ för att träna mina favvisar.

Kärlek.

"Det är ungefär som att välja mellan att alltid ha grå himmel eller välja strålande sol med risk för regn".

Dag 5: Dagens outfit.

Svarta jeans, Gina tricot. Rosa stickad tröja, Zara + Dr.Martens.

Friends.

Ska se lite vänner och äta pink lady äpplen, sedan sova. I morgon slutar jag 11.30, chiiiiill. Hem och råplugga iochförsig, MEN ÄNDÅ! Är verkligen skoltrött nu, behöver looooov.

All I want for Christmas is you.


Deppish.

Så tpl. Har inte gjort mycket sen jag kom hem. Ätit, powerwalkat och ätit igen. Nu ska jag plugga. ORKAR INTE. Tjadå.

.

Dagen har vart helt okeeej. Jobbet var någorlunda segt, lämnade tillbaks skorna jag köpte igår. Har vart helt deppig sedan dess. Haha. Nu ska jag se GG och äta en bulle. Pusssss.

Den är seriöst som gjord för mig.


Dag 4: Vad jag har i min handväska.


Kemibok, mattebok, pennvässare, markeringspenna, bläckpenna, testparfym, hårnålar, halstabletter, plånbok, historiaprovpapper, sminkborttagning, nagellacksborttagning, konturpenna, horseshowbiljett, raybans, hörlurar, tamponger, näsdukar, handcreme.

Ja, ni ser ju själva.

Mysdag.

Filmen var skitbraaa. Så jävla kul att jag och Fredrika satt på samma bio, samma rad, bredvid varann fast med olika sällskap. Utan att vi visste om det. Hahah. Azzåå. Jag och mamma tog en fika före bion och gick i lite affärer, det gjorde vi sedan också. Vi handlade varsina par skor, och jag handlade två julgranskulor och ett sugrör också haha. Jag visar imorgon. Sedan handlade vi sushi i Bromma och blev hämtade av far. Sedan dess har hela familjen suttit framför tv:n. Myspys. Imorgon blir det jobb. Rätt taggad, hihi. Nu ska jag fortsätta göra ingenting.
Osminkad hela dagen, woopwoop.

Lördaaaaag.

Tjenixen. Sitter ensam och nyduschad hemma hos mormor och morfar. Dem gick ut med Puma och jag tog en dusch. Om en halv timme skjutsar dem hem mig och Pumis, ska sminka mig och klä på mig rena kläder där och sedan åker jag och mamma med dem till Bromma där jag och mami sedan åker vidare in till stan för att se på Crazy Stupid Love. Full rulle azzå, ha en bra lördag.
Igårkväll.

Heeeeelg.

Så efterlängtad/välförtjänad helg!! Försov mig i morse igen, vaknade när bussen gick. Hatar sånt. Åkte i alla fall till skolan lagom till matten. Fick tillbaks matteprovet som gick skrattretande dåligt. Hahah. Sedan hade jag och björnisarna kemistöd och efter det hade vi skittråkig svenska. Det enda vi gör är att skriva. Bajstråkigt. Sedan slutade jag och träffade på Fredrika som vandrade runt helt ensam i skolan, hon hade slutat för länge sen men var tillbaks. Vi tog en tripp till V-by och åt Subway-kakor<333 Så jävla gott!! Sedan åkte hon med mig tillbaks till Spånga igen där hon hoppade av för att träffa sin kusse. Jag fortsatte till Kista mot mormor och morfar. Vi har tittat på lite gamla bilder och ätit god middag, Tacos <333.
Jag och fina morfar för x antal år sedan. Storfiskarn jarrå!!

Dag 3: En av de viktigaste personerna i mitt liv.

Fett viktig brud i mitt liv!! Har känt Fredrika länge också, gick på samma dagis och allt. Dock hade vi en "paus" från sexan till åttan vi började i olika klasser och sånt där. Vi började umgås igen på vintern i åttan igen och det kändes verkligen som att dem där två åren aldrig hade inträffat. Nu är vi bezta vänner igen och jag kan verkligen prata med henne om allt. Hon är så rolig, dels för att hon bara är det. Men hon vet typ exakt hur jag fungerar. Hon vet vad jag blir arg, av glad av osv. Hon är lika intensiv som mig och när hon inte är det men jag är de säger hon att jag måste lugna ned mig och så gör jag det bara sådär.. Coolt va? Jag älskar dig gullis<3

Hejhejhej hemskt mycket hej

Hallå där! Skolan idag då, spanska provet gick helt okeej. Hoppas på det bästa. Sedan rullade det bara på typ. Matte sist och fick veta på att jag får vara med björnligan på muntliga nationella. Weeey. När jag kom hem gick jag och Olivia en prommis. Mysmysmys. Sjukt blåsigt ute!! Nu sitter jag i soffan och väntar på att Julkalendern ska börja. Wihoooo.