Skriv din beskrivning här!

Kär♥

Åkte med mormor och morfar till kista galleria och lämnade tillbaka skorna. Sedan letade jag och mormor efter några andra skor som jag kunde ha. Var fett deppig för att ha lämnat iväg mina elsklingar så var inte så sugen på att hitta några nya direkt + att utbudet var asdåligt. Hittade alltså inga skor i Kista så då åkte vi till Rissne och letade där och tillslut hittade jag ett par, tyckte dem var sådär i början men nu är jag frälst. Så jävla vackra och snygga och bekväma! Älskar dem.
Skönheterna themself.

SISTA SKOLDAGEN I GRUNDSKOLAN.

FYFAN VAD SKÖNT!!! Hade bara en timmes no och sedan lite matte. Asskönt. Gick hem, stekte en timme eller så. Sedan käkade jag lunch med mormor och morfar som är här och jobbar med hallen. Följer med dem tillbaks till Kista för att byta mina klackar, dragkedjan är nämligen sönder "/. Ikväll händer inget speciellt.. Har inga läxor så jag är fri att göra vad jag än vill. Lycka♥

-

Dejt med min egen säng nu♥

Finally home.

Tror aldrig att alla har längtat hem så mycket som tidigare idag. Emma och jag sprang till bilen hem... Men de var inte allt för dåligt där borta ändå.. Det var bra väder hela tiden, jag fick spela älskade skip-bo, solade massvis och åt konstant typ. Så det var rätt chill. Ikväll har jag inte gjort så mycket. Tittade på CSI med mamma och pappa, var evigheter sedan jag tittade på tv.. Sedan tränade jag och duschade och nu sitter jag här med en ansiktsmask. Ska chilla med min fina dator och sedan blir det till att sova. Ska se lite One tree hill innan också.

Gammal bild.

Inbakad fläta i luggen♥

Olivia kommer om 25 min ungefär och då ska jag vara klar. Har i och för sig inte mycket kvar, skönt. Ha det bra allesammans så hörs vi i morgon kväll!♥

Klassresa.

Har nästan packat färdigt allting nu.. Tar resten imorgon. Har kanske inte berättat vart jag ska kom jag på nu? Ska på miniklassresa med 9D och min klass till Rögrund som ligger i Skärgården. Kommer tillbaks på måndag kväll så vi är bara borta en natt. Nu ska jag alldeles strax sova. Slänger in ett inlägg imorgon om jag hinner.

Ni fattar inte hur svårt det var att ta en bild så att både ansiktet kom med och ryggen..

Me in my new shirt.
Packningen går sådär... Har i alla fall hittat ryggsäcken jag ska packa i..

Hatar att packa hatar att packa hatar att packa.

Med andra ord, det går inte så bra att packa....

Älskar't

Detta var då allt jag fick med mig från stan idag.. En bikini, ett armband (födelsedagspresent av Olivia) avslutningsskor, ett svart linne med spets i ryggen, en orange tshirt med flera hål i ryggen, två linnen med djup urringning på sidorna ett rosa och ett vitt, en svart bandeu, ansiktsmasker och ett nagellack.. Är mycket nöjd med allt. Tror att jag kommer använda bikinin som en Bh också. Dragkedjan är en snygg detalj ju!

JARRRRÅ!

Yeeeeees!!!! Bra dag♥

Stan nu!

Drar till stan nu! Visar mina kap när jag kommer hem.. 

Myskväll med brudsen♥

Kvällen var jättelyckad och maten var fan asgod. Det blev kyckling, klyftpotatis och tsatziki. ASGOTT♥ Sedan blev det lite prat och sedan åt vi hajkbanan det var också super gott! Maten gjorde verkligen kvällen, och sällskapet förstås.

Nu sitter jag och Olivia  hemma hos mig. Ska prata loss lite och sedan sova, ska upp rätt tidigt i morgon för att åka in till stan och shopppppa!! YEEY!  Mycket som ska inhandlas. Emma H joinar oss också, när vi kommer hem så handlar vi på Ica/citygross inför Rögrund. Hööööörs♥

Off to Jessica!

Drar till Jessica för att fira henne nu! Fett myyyyys. Olivia sover här sedan. Ha en bra Fridaynight.

My attitude is based on how you treat me, deal with it.

.

Humöret.

Hej! Dagen förflöt på bra och inga större händelser inträffade. Det var ju då vårshow efter skolan. Helt okej, långtråkigt som fan.. Men Felicia, Jessica och Emma H var jätteduktiga i alla fall! Kom hem fixade middag, åt. Sedan följde jag med pappa för att hämta Gustav som hade haft träning inne i stan. Dagen har med andra ord varit rätt så tråkig. Nu är jag bara trött. Hatar mina humörsvängningar. Ska sova..

SKOLAAN

Glader idag, antagligen på grund av vädret..
Olivia kommer om 10 min, tills dess blir det OTH. YES!!

Säger god natt.

Nuttebebis♥ De är en dag i morgon också, godnaaaatt.

Omg, I die.

Helt jävla galet. Ta mig här och nu, my body is ready.

Why can't I have fun all the time?


Om mig - Den här veckan.

Måndag - Var i skolan, hade mentorspass, matte och spanska. Sedan åkte jag till Solna. Skulle till tandläkaren och passade på att titta på skor. Hittade mina avslutningsskor så nu är det bara balskor kvar..Det gick i alla fall bra hos tandläkaren, hon satte bara på lite mer klister på grejen jag har på baksidan av tänderna. Sedan gick jag Ica och handlade godis.. När jag kom hem åt jag middag och sedan pluggade jag lite Kemi varvat med OTH.
Tisdag - Var i skolan, hade kemiprov och matte. Chill. Slutade halv tolv, gick hem käkade lite. Gick tillbaks till skolan och var där en och en halv timme. Hade bild och nu börjar jag snart att bli klar. När jag kom hem slötittade jag på OTH sov sedan i två timmar typ. Resten av familjen kom hem sent så de blev sen middag. Efteråt gick jag och Fredrika ut med Puma. Asmys. Kom hem, tittade på OTH, somnade sent..
Onsdag - Hade syslöjd imorse med D-klassen. Det gick bra och nu är jag snart färdig.. Gick hem. Käkade, sov, OTH. Tillbaks till skolan för att lyssna på so-redovisningar. Kom hem gick ut med Puma. Slötittade på OTH, sov. Åt middag. Gick ut med Gabz och Puma.
Torsdag - Imorgon då. Börjar 11 istället för 8.30. Språk, lunch, bild och bild. Sedan är det vårshow som gäller. Ska bli chill. Sitta i ett mörkt rum och bara glömma vardagen en stund.. Som på bio♥. Sedan blir det hem, städade lite så att jag slipper betala mina avslutningsskor. Gratis är gott.
Fredag - Vanlig skoldag. Mentorspass, syslöjd, lunch, engelska (film, forrest gump?) gympa. Sedan ska jag städa lite mera här hemma och på kvällen beger jag mig till Jessica med några tjejer i klassen för att fira henne! Grymt. Olivia sover här.
Lördag - Åker in till stan med Olivia. Ska inhandla skorna + annat I believe. Får se vad det blir. Stannar nog hemma på kvällen, har nämligen barnvakt hela helgen av mormor och morfar. Ska dessutom upp tidigt dagen efter, Rögrund med min klass + 9D..
Söndag - Befinner mig på Rögrund då så vet ej vad vi ska göra.

Om mig - I min handväska

Fett tråkigt ämne.. Men det ser olika ut vart jag än går.. hehe. Ska jag till skolan: Skolböcker. Jobbet: Jobbkläder. Stan: Plånbok + något att fylla ut väskan med, leksakshund eller en tröja hahaha.. Jaa orkar inte fota men ni fattar..

Chillpill

Dagen har varit aschill. Hade syslöjd imorse och hann rätt så långt. Är snart färdig. Sedan gick jag hem eftersom att vi inte hade någon spanska, tittade på one tree hill och sov. Gick tillbaks till skolan och lyssnade på massa so redovisningar. Chill men rätt så långtråkigt. Kom hem gick en sväng med Puma, tittade på One tree hill och sov. Resten av familjen kom hem någon gång runt sju och då åt vi maaaat. Kebabtallrik i mitt♥ och nu sitter jag här. Har inget plugg kvar som sagt så kvällarna är chill för mig ashärligt! Ska gå en prommis med Puma och sedan får vi se vad jag hittar på..

Asmys vandring.

De var fett mysigt att promenixa, vi tog standard rundan runt vallen och så, man får alltid se sånna pretty boys när man går där så det var asnajs.. Nu är jag hemma och ska titta på OTH och äta rabarberpaj och sedan sova.. Får se om det går nå bra sov två timmar på eftermiddagen.. såå..

Vandrar runt.

Nu blir det en prommis runt ön med Freddan, asmys. Hörs när jag kommer hem!

FÖR JAG E LYCKLIG JA JAG E LYYYYYCKLIG!

AAAAAAAAAH!!! KLAR MED HELA GRUNDSKOLAN! Nästan i alla fall. Har lite syslöjd kvar och lite bild men annars så.. Är hemma nu och ska käka lunch, Olivia kommer tjugo över ett och då beger vi oss tillbaka till skolan för att ha Bild, tror att Emma H skulle joina oss också. Så det lär bli chillpill. När jag kommer hem har jag inga som helst plans. En långis med Puma blir det nog i allfall. Hoppas Freddan joinar.. Nu ska jag äta och njuta av friheteeeeeen!!
Så jävla glad.

God natt

Ska läsa lite i Malin+Rasmus och sedan sova. Så god natt på er ♥
Och hörrni! Jag har återfått tron på kärleken igen! Jag är lycklig igen!

Live the life, live the dream, fear nothing

Typ klar med No:n nu! Belönar mig själv med en prommis med Puma och sedan One tree hill tittande + Godis. YEss!!
Hööööörs♥

Måndagsgodis.

Dagen förflöt på bra. Inga större konstighter. Efter spanskan drog jag till Solna, kollade på lite skor först och sedan satte jag mig på donken och pluggade lite. Tror att jag hittade mina avslutningsskor. Sen gick jag till Tandläkaren och allting var bra och sådant. Promenerade vidare till Ica och köpte med mig lite godis.. Åkte hem och nu sitter jag här. Har precis käkat middag, mamma står nere i köket och gör rabarber paj. MUMS!! Jag tänkte plugga kemi nu och sedan chilla resten av kvällen I guess. Fan vilket tråkigt inlägg.
Skooorna!!!
Gooooodiset!!!
Lånade min favoritbok på biblioteket idag! Den är så himla bra! Älskar den♥

SKOLAAA

Olivia kommer fem över så snabba puckar, sitter nämligen fortfarande i pyjamas.. I alla fall, normal skoldag föutom att jag ska till tandläkaren runt halv fyra. Which reminds me that jag måste ringa och kolla exakt vilken tid det var. Så de blir uppdatering i kväll för jag måste plugga kemi också.. Sista provet i grundskolan. Hörs later babes.

Bloggens namn..

A million feelings.

Walking the streets with you and your worn-out jeans.

You know who is the reason for the big smile on my face?
The first word in the sentence.

Officiella göra-slut-dagen.

Två av mina vänner på facebook har gjort slut idag. Det ena förhållandet varade dessutom i 3 år. Vad hemskt att kärleken bara kan ta slut så där en (o)vacker dag. Nu är jag deppig </3



Inget jobb.

Det hade blivit lite missförstånd idag.. Hade sökt ledigt för nästa vecka då vi ska iväg med klassen + 9d till Rögrund men då hade Martin trott att jag skulle vara ledig idag också så jag behövdes inte på jobbet alltså. Åkte hem och nu ligger jag här. Ska bege mig ut i solen och bättra på brännan hade jag tänkt. Sedan ska jag plugga kemi.. Tror ej jag pallar åka in på Rix Fm alltså.. :/ Hörs senare.'
Just nu..

And I'll dream about you..


Hahah fuckad hand.. "/ Säger i alla fall godnatt här och nu. Ska se ett till avsnitt av OTH och sedan sova. I morgon är det jobb som gäller! Tror jag ska på Rix Fm efter det också men får se hur det blir..
Pussisar till er i allafall♥

One tree hill.

Dagen har varit extremt lugn. The main event var väl att jag följde med mamma och pappa till Ica i Solna och handlade.. Sedan har jag bara chillat här hemma. Rätt så skönt. Mormor och morfar har varit här och fixat lite. Tror att hallen börjar bli klar. Åt supergod middag, fläsk karré med klyftpotatis och tsatziki som jag fixade. ASGOTT. Nu ska jag bara chilla med lite One Tree Hill♥

Omg, måste ha.

Satan vad fiiiin kavaj. God morgon på er förresten.

Om mig - Mitt syskon.

Har en broder som heter Gustav, han är tre år yngre och fyller år exakt en vecka innan mig. Han spelar Hockey och är målvakt, han är jätteduktig och vill spela i Rangers/Kanada när han blir äldre. Han går i Engelska skolan och är jätteduktig i skolan. Han har lätt för alla ämnen typ och pluggar nästan aldrig. Gustav är jätte lat och ibland är han superdryg.. Men han är rätt gullig också.. 
Hahaha..

Lyssnar på Maskinen.


FREDAG.


Naaajs. Äntligen kom våra skoltröjor. Tycker den är asfiiiiiin!! Dagen har rullat på bra, hade syslöjd och lite engelska på morgonen. Vandra hemmåt på lunchen och rastade Puma. Gick tillbaks och gjorde engelska prov, hoppas att det gick bra. Sedan hade vi gympa. Efter skolan skulle jag ha följt med Viveka in till stan men jag pallade inte så jag gick hem och solade på baksidan ett tag. Resten av eftermiddagen har jag bara chillat och kollat på One tree hill, har sett fördigt femte säsongen nu men håller på att ladda ned 6 och 7. Kvällen ser rätt lugn ut den med. Skönt.

Vilken dag.

Oh herregud så trött jag är! Är helt jävla slut. Men de har vart en bra dag, fick MVG på nationellt i spanska hörförståelse. Och så har jag goda chanser att höja mig från G till VG i bild. Yeeey! Där i mellan hann jag såklart göra bort mig, ingen normal dag om jag inte gör bort mig. Kom hem och gick en sväng med Puma, käkade mellis en snabbis också. Sedan bar de av upp till stallet. Träffade Amelie på bussen så vi pratade lite tills hon skulle av och resten av bussresan sov jag. När jag kom upp dit gjorde jag i ordning Tjorven och sedan ut på banan, idag hoppade vi och de var riktigt tråkigt.. Tjorven är ingen hopphäst direkt i alla fall inte idag. De gick as segt och var bara jobbig. Sedan åkte jag hem och käkade när jag kom hem sedan satte jag mig direkt med Författarporträttet och blev klar precis innan tolv typ. Då duschade jag och sedan pluggade jag engelska i en halvtimme, fyrtiofem minuter.. Tittade klart på dagen OTH avsnitt och nu ska jag sova. Så god natt på er gullisar <3

Om mig - Det här har jag på mig idag.

Sorry för obäddad säng i bakgrunden! Drar snart till skolan. Sen blir det till att rida i eftermiddag och efter det så måste jag plugga. Uppdateringen lär bli dålig. Hörs i morgon istället!

Fan.

Mamma fick mig på dåligt humör. Nu är jag upprörd och de går inte att somna. Fan.

Jag dansar men jag känner ingenting alls.

Försökte göra författarporträttet men fick inte upp skiten här hemma så jag tar allt imorgon. Kan i alla fall alla engelska glosor nu så nu kan jag fokusera på resten. Sitter i min säng nyduschad och ska snart krypa ned med One tree hill en stund. Angående "om mig" utmaningen då, orkar inte berätta om ett ögonblick och inte om min tro heller.. Så då skulle jag berätta om vad jag hade på mig idag, men nu är det så att jag sitter i morgonrock just nu så de kan ni få se imorgon istället! Sov gott sedan mates!

Hela världen är min.

Sov en stund på eftermiddagen i stället för att plugga och känner mig nu rätt så stressad. Har ett författarporträtt som ska in i morgon och har knappt börjat. Ändå sitter jag inte och gör svenska utan håller på med engelska glosor. Har prov på fredag.. Sen är det nästan över. Har kemiprov på tisdag också, tror jag har någon rest i matte också. Betygen sätts nästa fredag så jag ser inte meningen med att gå i skolan efter det.. En hel vecka i onödan! Wellwell, måste fortsätta nu..
Kärlek till vovven <3

Onsdag.

Nu är skoldagen äntligen(!!!) över. Hade egentligen sovmorgon imorse men jag hade syslöjd med 9d vill ha VG i syslöjd så måste bli klar med lite grejer. Sedan hade jag Spanska nationellt prov. De gick helt okej. Gick hem på lunchen och upptäckte att mormor och morfar var hemma så jag behövde inte ens gå hem, men nu var det som de var.. När jag kom tillbaks hade jag min So redovisning om Liberia, var skitnervös men det gick bra fick VG som jag ville ha. Så jag är nöjd. Vi fick sluta tidigare idag också. Najs. och nu sitter jag i sängen och förbereder mig för att plugga. Svenska och engelska står på schemat. Ska bara se klart på OTH avsnittet jag satt igång.

En lista

Dagens humör: Seg som fan och trött.

Dagens borde: Hmm..

Dagens frisyr: Fläta i skolan, när jag kom hem släppte jag ut det.

Dagens smink: Mascara, puder, bronzer, kajal.

Dagens klädsel: Strumpbyxor, shorts, linne, skjorta, converse, jeansjacka.

Dagens favoritlåt: Save the world, Swedish house mafia

Dagens planer: Dagen är ju strax över men ska chilla med lite sköna bönor (vindruvorna) och OTH sedan är det sängen som gäller.

Dagens vill ha: Ingenting alls, sommarlov? Hinner knappt tänka på det ens för att de är så mycket annat.

Dagens längtan: Tills morgondagen är över, spanska nationellt + so redovisning står på schemat.

Dagens beroende: Socker... Är det inte alltid socker?

Dagens tråkigaste: Kan inte komma på nåt som är extra tråkigt?

Helgens bästa: Johnossi! Och söndagsmyset med Olivia!

Helgens mest efterlängtade: Rix fm på söndagkväll, fredagskvällen med Viveka.

Helgens pinsammaste: Vet inte riktigt.. Skämde inte ut mig i helgen (!)

Dagens motto: Efter solsken kommer regn.. Inget motto men det var dagens lärdom.


I've been a naughty girl.

Dagen rullade på som vanligt. Slutade tidigt och vandrade hemmåt, käkade lunch och sen pallrade jag mig tillbaks till skolan för att arbeta med ett bildprojekt jag hade missat. Blev i varje fall klar och vandrade hemmåt ännu en gång. Väl där satte jag igång med min So redovisning jag ska ha imorgon, läste upp den för familjen och den tog cirka åtta minuter :$ Åt middag och sen gjorde jag inte så mycket mera.. Vädret var ju för hemskt. Blev asrädd när åskan och blixten var precis här!! Nu ska jag äta vindruvor och titta på OTH. Vardagslyx.

Om mig - Min(a) bästa vän(ner)

Har inte en "bästa" vän, har fyra fantastiska! Sedan har jag många som står mig väldigt nära också.. Men dessa fyra är mina bästa vänner.
Dessa fyra kan jag verkligen berätta allting för. Jag älskar er allihopa! (Hoppas de var okej att jag snodde bilderna..)

Jag har varit duktig.

NO UPPGIFT INSKICKAD!!!!!!!!!! stolt. Resten av kvällen bestod av lite so och lite matte. Sen gick jag till centrum och handlade middag till mig och min mamma, pratade med Olivia och Malin på vägen en stund. När jag käkat gjorde jag då matte och so, sen gick jag ut med Puma och mötte Viveka lite spontant sådär. Vi tog en liten sväng och pratade om allt möjligt. Nu är jag hemma och ska fira att jag överlevt denna måndag med godis, pepsi och pudding. Hehe. Bara för ikväll. Ska titta på bästa OTH medans! Hörs senare boys. MÅste göra gårdagens utmaning :$ pussis sålänge.

Natur orientering.

Håller på med den helvetiska NO uppgiften. Men.. Det går faktiskt riktigt bra! Är snart färdig! Hoppas på att kunna bli klar idag och sedan koncentrera mig på alla andra tusen saker som händer i veckan. Jag är riktigt förvånad/stolt över mig själv! Pluggar aldrig på måndagar... Wieee
Schysst med flyttkartong i bakgrunden...

Skola, nu plugg.

Har kommit hem från en helt normal skoldag. Sitter och äter morötter och när jag är färdig ska jag börja med en no uppgift som skulle vart klar innan påsklovet... Ikväll tänkte jag börja plugga på engelska provet som är på fredag. Och sen vet jag inte om det hinns med så mycket mer. Kan med andra ord inte sitta här längre! CIAO.

God natt.

Nu har vi sett färdigt på Titanic. Den var helt okej. Dör för Leonardo, så jävla snygg. Sedan såg vi ett avsnitt av One tree hill.. Och nu ska vi typ sova alldeles strax, de är en dag imorgon också. Pussisar.
Haha söta..

Svampbob och Patrik spårar.

Nu är Olivisen hääär. Vi har kollat på Titanic en stund men nu tog vi en Photo booth paus. Standard. Hon sover här som jag skrev innan. YEEEEY! Nu ska vi fjanta oss. Herrrrrå <3
Normala...

Sunday.

Jobbade idag då. Fick sluta tidigare och traskade upp till hötorget för att prova skorna jag tänkte ha på balen, dem var sjukt höga så jag får se om de blir dem eller om jag hittar några andra. Sen åkte jag hem och annars har det inte hänt så mycket. Ska göra en so- grej nu och ikväll kommer Olivisen hit, hon sover förmodligen över. Ska ringa och kolla hur det blir!

Hahah.. Ingen bra Photo Booth-dag alls....

Sad saturday.

Lördagen har varit rätt tråkig och händelselös. Har inte blivit sams med mina föräldrar, trots att det var dem som var dumma och inte jag så har dem inte sagt förlåt. Funderade allvarligt talat på att rymma hem till mormor och morfar, synd att jag ska jobba imorgon bara... Nu på kvällen var jag ensam ett tag, dem andra var på hockey. Sedan har jag bara tagit de chill, kollat på Taken och One tree hill. Oth är fan as sorgligt, tänker bara på gymnasiet som väntar i höst och är helt plötsligt jätte rädd för att allt kommer förändras. Fick dödsångest. I alla fall. Så var de med den lördagen. Hoppas ni haft det bättre!

Arg som ett bi.

Blev inga jeans idag. Bråkade med mamma och pappa, helt och hållet deras fel denna gång. Jag åkte i alla fall hem kvart över tolv och var hemma vid ett typ. Då lade jag mig ute på vår tomt och stekte. Så jag tror att jag har fått lite färg samt solsting. Men nu ska jag duscha och sedan gå ut med Puma. Vet ej vad som händer ikväll, får väl se.

Avslutningsklänning kirrad!

När jag vaknade imorse fick jag en glad överraskning! Min mamma hade köpt min avlutningsklänning. Den är jättefin och sitter asbra. Nu ska jag bara göra mig iordning och gå ut med Puma en sväng sedan ska jag till Brommaplan för att möta upp mamma och pappa sen åker vi till Vällingby och köper jeans och shortsdressen jag pratade om förut i veckan. Så nu kan jag inte sitta här längre! Ha en bra lördag. Pussar.
Inte så bra bilder men så där ser den ut i allafall!

.


Om mig - Min dag.

Fett tråkigt ämne. Men i alla fall, till den som orkar lyssna. Dagen började med att jag försov mig, hade tjugo minuter på mig att fixa mig i ordning, fixa med Puma, och allt sånt. Jag hann faktiskt. Kom till skolan, hade mentorspass i en halvtimme sen hade jag syslöjd i två timmar. Hann rätt mycket och bestämde med Eva att jag skulle komma på 9Ds lektion på onsdag morgon ,då jag egentligen har sovmorgon, för att hinna bli klar med allt och få ett VG! Sedan gick jag och Olivia hem. Då åt jag en skål med flingor och fil. Sen satte jag mig med mitt So arbete. Blev klar runt tre och då gick jag ut med Puma. När jag kom gjorde jag mig i ordning och gick till Fredrika, lite senare kom Emma och då gick vi till bussen. Åkte till Gröna Lund, mötte upp Gabbi där. Jag och Emma käkade sen chillade vi lite i väntan på Johnossi.  Och det andra vet ni redan. Typ så.

Ahmagad

Johnossi var faaan grymma! Jävlar vilka bra pojkar. Besatt. Det var asnajs att se dem live! Andra gången nu. Blev fan kaos dock bland publiken där vi stod. Asläskigt. Allas skor var typ helt förstörde utav alla som klivit på oss. Jag och Fredrika tog en liten paus för att sätta oss en stund men efter ett tag var vi back on track. Åkte hem direkt när dem spelat färdigt. Kom typ hem för en timme sedan, tittade på lite gamla musik videos med far och nu sitter jag här. Ska typ sova alldeles strax är galet trött! I morgon vet jag inte vad som hittas på men tror jag ska iväg och fixa jeans. Sen såg man ju typ hundra söta boys överallt. Najs.
Right now.

Gröna Lund


Drar till Gröna Lund nu med le girls! Hoppas ni får en bra fredagkväll!!
Pussisar

FREDAG

Slutade för en halvtimme sen ungefär. Gick hem och nu sitter jag här, ska bara käka något och sen ska jag börja med So uppgiften som ska in idag. Jag ska in till Gröna Lund senare ikväll men vi åker typ vid fyra så jag måste vara klar innan dess. Lika bra att börja på en gång med andra ord! Vi höööörs senare guys!

Hålla hand i en taxibil.

Imorgon är det fredag!!! Jag slutar klockan elva och ska hem och göra klart en rätt så stor uppgift i Geografi och Sammhällskunskap. På kvällen tror jag att jag drar till Grönan med Fredrika och några till kanske.. Ska se Johnossi så det kommer bli fett. Men fredag=glass till frukost. Yeyeyeye! Nu ska jag se OTH och äta melon!
Smell you later.

Om mig - Vad är kärlek?

Kärlek är definitivt de finaste som finns enligt mig.
De kan vara att skratta så att man får ont i magen med sina kompisar. Eller känslan när man tittar på den vackraste pojken man vet och upptäcker att han redan ser en. Kärlek är att aldrig vilja somna för att riktiga livet är bättre än drömmarna.. Kärlek är att bli slickad av sin hund i ansiktet trots att man lämnat den ensam hela dagen. Kärlek är att vara nära. Kärlek är att våga hoppa och riskera allt. Och det är den bästa känslan som finns.

Torsdag

Dagen var rätt okej. Brandövning under en skön svenska lektion, fick saker gjorda i alla fall och Sebben hjälpte mig. Sedan var det spanska och ordkunskaps förhör gick helt okej. Sedan var det lunch, och sedan iup. Pratade med sötaste killen i åttan! Han hade tydligen sett mig ute med Puma någon gång och frågade helt random om jag hade en hund. Hahah nutte. Sedan hade jag musik med Emma! Vi satt och sjöng lite och sen lärde jag mig Sweet home Alabama. Sen var det bild, jag hade krig med Rasmusen, jag som trodde att han blivit snäll. Näää. Sen gick jag hemmåt för att käka mellis, dra ut med Puma en snabbis där jag träffade Vivvan, sen drog jag vidare till stallet och red. Vi red ut och jag fick rida Kaj! Han är en asgullig sexåring, han var super pigg idag men det gick superb ändå. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir de One tree hill.
Poozz

Om mig - Det här åt jag idag.

Frukost - Risifrutti, en halv påse minimorötter.
Lunch - Skolmaten - Hamburgekött med potatis klyftor.
Mellis - Resten av minimorötterna, en tallrik med fil och cornflakes
Middag - Sushi.
Kväll - Vattenmelon, lite Ben & Jerry och vatten.
Det är vad jag har ätit idag.. Hahah

Cool_kille_97

Bloggen har vart lite tyst idag.. Sorry mates. Var i alla fall i skolan, skum dag. Nästan inga riktiga lektioner, matteprovet gick skit så let's not talk about that. Efter skolan pluggade jag (!!!) sov även en stund. Sköööönt. Jag åt sushi till middag. Asgott. Sedan gick jag och Fredzi en prommis. Spanade in cirkusen och lite kameler på vallen. Ascoola var dem. Träffade även på en hel del skumma katter.. Alla var svart vita. Asläskiga. Och en söt pojke, fnittrig tjej här.. När jag kom hem tjatade jag till mig en stickad tröja och en shortsdress. Yeeeey. Fixar det nog i helgen. Nu ska jag äta vatten melon + one tree hill.
Love.

GRATIS SPOTIFY PREMIUM TILL ALLA!

http://www.streaminvite.com/ref/81256
In med länken i webbläsaren ftw!

Nationellt prov matte + Spex foto.

Så ser dagen ut, med vanliga lektioner också såklart. Vi börjar med Np provet och sen rullar det på. Någon gång på eftermiddagen har vi Spex foto, jag ska vara astråkig och bara klä ut mig till djävulen.. Hittade inget annat och orkade inte anstränga mig direkt.. När jag kommer hem ska jag plugga och sen blir det en kvällsprommis med Fredrika och Puma. Mys. Ska börja göra mig i ordning nu så att jag inte kommer för sent.

Fy satan så gulligt.

Klockers att det står "All you need is love" på killens tröja <3
Titta på detta och eran dag är gjord!!
Fatta vad mycket brudar killen kommer få när han blir äldre!!

Om mig - Mina föräldrar.

Mina föräldrar heter Jyrki och Maria. Pappa är från Finland men flyttade till Sverige med hans mamma och två syskon när han var sex. Pappa är minst i syskonskaran. Hans pappa gick bort när han var ung. Pappa bodde i Malmö med sin mamma och sin syster. Hans mamma var väldigt ung när hon fick sina barn och hennes mamma tyckte att hon var alldeles för ung för att ta hand om tre barn helt själv så min farmors mamma tog hand om pappas bror, Rainer. Pappa flyttade i alla fall till Stockholm när han blev vuxen och där träffade han mamma. Har för mig att dem träffades på ett diskotek som de hette back in the days. Mammas föräldrar kommer i alla fall ifrån Skåne på hennes mammas sida och Dalarna på hennes pappas sida, så jag har släkt lite över hela Sverige.. Det skiljer sju år mellan mina föräldrar och dem har varit gifta i snart 20 år. Jag har för mig att dem träffades när dem var rätt unga och flyttade ihop och allt sånt rätt fort också. Jag tycker att dem är bra föräldrar till mig och min bror. Dem har bra koll och bryr sig verkligen om oss, dem gör allt för att vi ska få en så bra uppväxt så möjligt och jag älskar dem. Dem är inte så stränga, men dem tycker ju självklart att jag och min bror ska hjälpa till här hemma vilket jag tycker är helt okej för de mesta utav tiden. Annars är dem rätt så slappa med hur länge jag får vara ute och så. Dem är bäst!

Najs med middag utomhus!

Så som rubriken lyder åt jag + min familj utomhus ikväll. Maten smakade extra gott i munnen. I alla fall så tänkte jag alldeles strax berätta om mina föräldrar, tror nämligen att de var dagens grej på utmaningen.. 

Friidrottsdag.

Idag skulle vi ha slutat 11.45 istället fick vi sluta vid tre vi hade nämligen friidrotts dag 12-15 på vallen idag. De var faktiskt helt okej.. Nu är jag i alla fall hemma och ska sätta igång med alla läxor vi har denna vecka. Tänker inte tråka ut er med allt, måste sätta igång nunununu! Är superstressad. Hörs senare babes!

Min första kärlek.

Jag vet inte vad jag kan skriva om det här egentligen. Jag har aldrig vart tillsammans med någon men runt den här tiden fast förra året så var jag kär i en kille, från sommaren ungefär till ja när slutade jag att vara kär? Det var väl någon gång i mitten av vintern antar jag. Fast jag tappar ändå andan än idag när jag får syn på honom, men no hard feelings. Jag är över honom. Men han var min första kärlek.
Vet inte om jag kan säga så mycket mer.. De var i alla fall underbart. Även om han inte kände samma sak, så var det verkligen underbart och jag njöt verkligen av att jag fick spendera en del av min sommar med honom.

En Woody Allen tragedi.

Såååå. Äntligen funkar bloggen! I´ve missed you guys <3 I alla fall så måste jag uppdatera er om de senaste dygnet känner jag. Mötte ju upp Olivia igårkväll. Vi såg typ halva Titanic, orkade inte se mer. Det får bli i helgen I believe. Hon sov i alla fall över så de var uber mysigt. Hahahah vi tog typ världens roligaste bilder också. Shit. Så. Flippat. Idag då? Gick halvdag i skolan, hade typ en riktig lektion. Sen skulle min klass + D klassen åka och simma. De var rätt chill och inte så jobbigt. De tog aslång tid att åka hem, var typ hemma kvart över fem istället för fyra som jag brukar vara hemma på måndagar men så är det. När jag kom hem tittade jag på Jersey Shore och tog det lungt innan mamma kom hem, vi bestämde vad vi skulle äta så jag gick och handlade, duktig dotter som jag är. Åt middag och hade det trevligt. Hade lite serious talking med mamma också.. Sen gick jag ut med Puma med Veronica Maggio i öronen <3. När jag kom hem gjorde jag efterätt till la familia. De blev asgott. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir de nog lite One tree hill innan jag somnar.
Hörs later.




Blogg.se suger!

Mina inlägg är borta :'(

Vad fan?

WÄÄÄÄÄÄÄ! Alla mina inlägg är borta!!!!!!! PANIK

Vill du ligga med mig då?

Jobbade ju som sagt. De gick riktigt bra och fort. Sedan mötte jag upp Olivia vid Hötorget typ och då gick vi och tittade efter bikinis till henne. Vi tittade även efter lite balklänningar men de är rät så svårt att hitta någon bra alltså. Vi tog en liten paus på Mcdonalds också. Sen åkte vi hem till Ekerö. Ska alldeles strax äta middag, sen går jag och Puma och möter Olivia för att se på Titanic! Har aldrig sett den så det ska bli kul!
Förresten. Jag orkar inte berätta om Min första kärlek idag.. Får bli i morgon..

Workwork.

Drar iväg till Mcdonalds om tre minutos ungefär. Ska jobba 11-15 som vanligt och efter det möter jag upp Olivia. De känns konstigt nog inte lika jobbigt att jobba nu när jag har planer med en söt tjej efteråt hmm.. Wellwell nu måste jag rusa! Vi hörs senare i eftermiddag! Ha en bra söndag.

Lördag kväll.

Trodde kvällen skulle vara fett kass men den var helt okej faktiskt. Tittade på lite One tree hill och sedan umgicks jag med brorsan och vår granne, Johan på studsmattan. Efter ett tag gick vi in och spelade poker, finns i sjön och vändtia. Jag förlorade alla gånger :/ Vi tittade också på lite Jersey Shore och sen gick Johan hem och jag och Gustav var tvungna att sova.. Så jag ska väl alldeles strax krypa till kojs jag med. Som varje söndag ska jag jobba i morgon. Olivia möter mig inne i stan efteråt för att kolla på bikini. Sen åker vi nog hem till var och en och sen sammanstrålar vi igen till kvällen för att se Titanic tror jag nog de blir. Hon orkade inte idag som det var tänkt eftersom att hon jobbat så nu ser vi den i morgon istället. Men nu ska jag varva ned med lite One tree hill. Sov gott! <3

Om mig.

Jag heter Emma, jag är 16 år och bor på Ekerö med min familj som består av en mamma, en pappa, en lillebror och en hund! Min mormor och morfar står mig väldigt nära också så dem räknas in i vår familj skulle jag säga. Jag går sista året i grundskolan. Har en helt okej klass, fantastisk ibland, mindre fantastisk ibland. Mina kompisar är de bästa jag har, dem lyser verkligen upp vardagen, så gör även min lilla vovve som jag har. Min alldeles egen. Hon heter Puma och är två år. Bästa hunden<3 Jag är en otroligt stor djurvän, älskar djur. Jag är antingen jätteglad eller jättesur/arg/ledsen. Har inget mittemellan.. Jag skrattar mycket även åt saker som inte är så roliga bara för att vara snäll.. Så de får räcka nu.
Bästaste vännerna! <3
Sötisen.
Orkar inte lägga in bilder på familjen för jag har inga på datorn.. Får bli en annan gång.

Utmaning.

Såg detta på Vivekas (jag är sämst på tekniska saker så fattar inte hur man länkar :$ Den heter i alla fall lifeasweknow.webblogg.se läs den!!!) blogg. En slags utmaning som ska pågå i en månad. Kan bli kul!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Personer jag stör mig på

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


Godmorgon!

Vaknade runt nio och tittade på One tree hill en stund innan jag gick upp. Nu är mormor och morfar här för att lägga nytt golv i hallen tror jag.. Jag ska ju somsagt hänga med mamma och pappa och köpa golv till köket + titta på tapeter. Först ska jag göra mig i ordning och sen gå ut med Puma. Ikväll vet jag inte vad som händer. Tror att jag kanske skulle se Titanic med Olivia men vi får se hur det blir. Hittar nog på något i alla fall!
Hörs senare lovers!

För det handlar om dig, det handlar om mig.

weheartit..

Lyckad kväll!

Kvällen var asbra. Vi hade de fett mysigt. Det var ju tänkt att vi skulle se på the last song men vi tittade på några avsnitt utav One Tree Hill istället. The last song får vi se nästa fredag tror jag att vi bestämde. Jag följde med Viveka en bit och har nästan precis kommit hem nu. Ska varva ned och sedan sova.. I morgon tror jag att jag ska med mamma och pappa och titta på tapeter och lite sånt till köket och till mitt rum! Annars bara chilla.. Vi hörs i alla fall imorgon guys.

Oh that girl who always makes me smile.

Lagade middag tillsammans med mamma och fick ett mental breakdown :$ Nu känns det bättre och jag är färdig sminkad och redo. Väntar på att Vivvan ska bli färdig så jag kan möta henne, sen beger vi oss mot centrum för att handla goda saker och sen hem till mig för att se film och lite One Tree Hill. Kvällen lär bli bra med andra ord. Ciao.

Trött på livet.

Hoppas på en grym helg nu i alla fall.

Kvällen.

Pluggandet gick helt okej varken bra eller dåligt. Sedan badade jag. Och nu tänkte jag strax sova..

Maggio vs. Linnros

Hörni! Har lite intressant fakta som jag tyckte var lite kul. Som de flesta vet har ju Veronica Maggio nyligen släppt ett nytt album "Satan i gatan" Som är galet bra förresten! I alla fall. Så har hon och Oskar vart tillsammans, jag vet inte hur det tog slut eller varför men de ryktas om att båda var otrogna mot varann i alla fall. Nu är de så att Oskar Linnros låt "Från och med du" handlar om Veronica och Veronicas låt "Alla mina låtar" Handlar om Oskar. Dem kommunicerar alltså genom sina låtar! Hur sjukt är inte det egentligen. Och om ni lyssnar på Veronicas låt så påstår hon att alla hennes låtar handlar om honom eftersom att alla hennes låtar handlar om kärlek och sådant. Lite kul var det ju! Men samtidigt lite sorgligt ju :/ De är ju kul att deras kärlekstragedier kan bli till så bra låtar.
Såhär stod det på Wikipedia:
Låten Alla mina låtar har blivit uppmärksammad bland musikrecensenter eftersom de spekulerar att det kan vara ett svar på Maggios ex Oskar Linnros låt Från och med du. I Från och med du sjunger Linnros "...en är krossad, en är din, det här är slutet på vår film". Maggio kontrar med meningen "Du är krossad och jag går fri, det handlar om dig." i låten Alla mina låtar.







Hur fan kan du spela glad?

Skolan idag var rätt seg men helt okej. Bildlektionen var faktiskt rätt så rolig! Ikväll skulle jag ha ridit men jag stannar hemma för att plugga. Har No, engelska och svenska som jag kände att jag behövde göra.. Så de är så min kväll ser ut. Fun fun fun.
Har inget mer att säga nu. Hörs ikväll!

Hundprommis.

Kvällen då? Pluggade ju en stund, de var längesen jag satte mig ned med något hemma :$ är så lat.. Men det gick i allafall rätt så bra. Annars så tittade jag på Glamourama och åt glass och sedan blev de middag från sushin i bromma. Mums. Efter det gick jag och Fredrika en tvåtimmars prommis. Kom hem för en timme sedan ungefär, har hunnit duscha och varvat ned lite. Imorgon är det ju som sagt Nationellt Prov igen, matte denna gång.. Hoppas att det går bra!! Nu ska jag äta vindruvor och sedan sova.
Jag och en druva.. Hihih

Bad mood.

Skickade fel So uppgift och oroar mig över att de jag gjorde idag inte finns kvar i skolan.. Så jag sitter och gör No som jag ändå inte förstår ett smack av.
Inte glad.

Jag skulle definitivt vilja simma med dessa!

Aaaaaaw så söta!!! Nu ska jag plugga So.....

Promdresses.

Det vankas ju bal för alla nior här på ön så tänkte att det skulle passa med lite klänningar. Här är några som jag hittat.
Gillade inte riktigt överdelen, men annars var den jättefin! Denna är ifrån Asos.com
Asos.com
Asos.com
Denna var en av mina favoriter, från Asos.com.
Också supersöt, tror att denna var från asos.com också..
Detta var också min favorit! Super snygg modell och tyget är också super snyggt. Jag vet inte om man ser så bra men över det blommiga tyget är det spets. Från Nelly.com
Också från Nelly.com
Det var några som jag tyckte var fina i alla fall. ha en fortsatt bra tisdagskväll!

Trosor.

Var inne på Accessorize idag inne i Kista Galleria och gaaash vad fina trosor dem hade! Helt galet!! Ett urval var dessa.
Kanske inte super smart att ha ett par som dessa lila ovan under ett par jeans men gud så söta dem är!!! Sen har dem underbara smycken där inne som också är värt att kolla in. Det kanske inte är superbilligt, men ett par trosor ska man väl kunna kosta på sig i alla fall.

CONVERSE

Hittade conversen och jag är nöjd. Har impregnerat dem så att dem inte ska bli smutsiga så fort. Köpte även ett litet "sudd" till skorna så att jag kan sudda bort smutsen.. Är i alla fall supernöjd och glad med dem! Nu ska jag bara chilla här hemma som vanligt. Fortsätter titta på Tangled sen igår. Och jag köpte med mig en Marabou Apelsin krokant som jag kan smaska på. Yeey, bra tisdag.

Drar till kista nu!

Hörs ikväll.
Psst, slänger in ett inlägg om lite fina balklänningar när jag kommer hem. Kika in då!

?

Hahah två små prickar på min högra underarm dök upp efter helgens bravader. Jag har absolut ingen aning om vart dem kommer ifrån. Skumt.

Hemma.

Nu är jag hemma från skolan.. Eller har vart hemma i ungefär en 45 minuter men satte mig inte vid datorn förrens nu. Mormor och morfar är här och är där nere och jobbar med hallen. När dem är färdiga får jag åka med dem till kista och där ska jag byta conversen och kanske att jag hittar något annat, får se.. men nu ska jag i alla fall ut med Pumisen. Ha det bra..

Skolan nu!

Hörs i eftermiddag cuties.

Give me everything tonight.

Kvällen var apmysig med med Fredrika. En sån bra vän. Alla mina vänner är bra. Om inte bäst <3 Vi gick i allafall omkring runt vallen/knalleborg typ.. Kom hem och gjorde inte mycket. Har laddat ned lite bra musik till telefonen. Yey. Imorgon åker jag till Kista och byter conversen som pappa köpte till mig. De får nog bli vita, fräscht till våren och sommaren. Men jag ska vara hemma i några timmar först. Åker inte förrns fyra typ.. Men nu ska jag återgå till filmen. Poozz.

Balskor?!?!

Hur snygga?!

En normal dag.

Skolan idag var helt normal, helt vanlig. Inget speciellt hände. När jag kom hem lagade jag middag till alla och sedan gick jag till centrum och handlade glass. Nu ska jag äta upp den och se på Glamourama. När Fredrika är färdig ska vi ut på en powerwalk.

Dagen.

Dagen har bestått av detta.
Jobb på Mcdonalds, 11-15. Gick förvånansvärt fort för det var mycket folk ute idag.. Jag kunde inte vart gladare.

När jag kom hem var det bara att sätta igång med No:n jag är fortfarande inte klar. Kommer få smisk imorgon.. Wellwell.
Tittade på Jersey Shore nu på kvällen. Älskade program <3
Och nu ska jag hoppa in i duschen och sen sätta på en film.
Igår kväll hittade jag en fästing på Puma.. Usch! Usch! Usch! De var så äckligt.. Tog bort den direkt i alla fall och enligt pappa hade den inte suttit i så länge. Max över dagen typ, man kunde tydligen se det på storleken på fästingen. Sen tittade jag på One tree hill och fyfan vilket läskigt avsnitt jag såg precis innan läggdags!! Var tvungen att höra med Viveka som är addicted to it, hur det slutade och hon sa att jag nog inte vill se det själv så hon ska se det med mig :$ När jag skulle sova hade jag lampan tänd.. Heheheh $: