Skriv din beskrivning här!

Gymma.

Ska strax iväg till gymmet i vanlig ordning. Freddan joinar också. Dock ska vi köra olika grejer tror jag men det brukar gå bäst när jag kör själv haha, annars pratar jag bara med henne och glömmer att ta i. Oh well. Har haft en seg dag i övrigt, inte jättekul i skolan heller :( Menmen, imorgon bli nog bättre trots att jag har 2 timmars hål eller mer. Haha, okej luddig jag vet. Hejsvejs. 
 
 

Alla borde leva efter detta.


Fullspäckad dag.

Ni får ursäkta min frånvaro men har haft fullt upp idag. Började 10.45 imorse och innan var jag på gymmet. Körde dock inte så hårt för att jag inte hann men bättre än inget tänker jag. Sedan skola, den var ändå rätt bra. hihi. Efter det åkte jag och mina klassisar till stan för att äta middag där en tjej i klassen blev uppraggad! Så kul!! Sedan skulle vi på Stadsteatern och se Ömheten. Den var rätt bra.. Jag och Mysan blev så chockad när vi kom in och dem ligger nakna på en maddrass och smeker varandra. Men den var bra ändå! Hade sällskap med Sandra hem på tuben som var mysigt, hon är så fin <3. Ringde Fannybus på vägen hem, alltid lika trevligt! hihi. Och nu ligger jag i min säng, ska äta lite för att jag är hungrig och kolla på Olof Palme dokumentären för vi har det i uppg. till imorgon. Den är en hel timme så måste sätta fart. Hejsvejs!
 
 
 
En stabil bild på mig och My. haha.

Såhär är det nu.


fyfan.

Fy i helvette vad jag är trött. Köttade som fan på gymmet. Här är det vi körde
 
Först gick vi 20 minuter i uppförsbacke i bra tempo.
Knäböj 2x25 
pilésquats 2x25
utfallssteg 3x12
benpress 3x15 40 kg
sedan en maskin som tränar insida lår 2x15 31 kg
Och som avslutning sprang vi i 15 min. 
 
 
 

Hejhopp.

Hej på er!! Jag är så HIMLA glad just nu hihiihih. 
 
Vart en bra skoldag idag, hade engelska imorse där vi gjorde ett litet prov. Sedan åkte vi skridskor, så himla kuuul! På eftermiddagen hade vi svenska och sen slutade jag. Hade sällskap med Fanny hem, känns bra att hon är hemma igen. Just nu sitter jag och äter lite middag, kyckling, broccoli och snapbeans. Ska snart iväg till gymmet med Fredrika. Yeayeayea. Okej ska äta nu, ciao!!

Hjälp.

Sorry for no blogging this weekend.. Har inte gjort så mycket egentligen. Idag kom äntligen fina Fanny hem från Hawaii. SOM jag saknat henne!!!! Hon var trött som ett as och orkade inte ses idag men imorgon ska jag krama ihjäl henne. 
 
Men nu till saken, jag ska köpa en ny jacka och har hittat två jättefina. En skinnjacka och en kappa. Vet inte vilken jag vill ha??? Min gamla skinnjacka är trasig så behöver en ny men vet ej ifall jag är en skinjacke tjej längre? Varenda en går ju runt med svart skinnis och så tråkigt att se ut som alla andra? Men den här var SJUKT fin, så vet inte vilken jag vill ha. Vilken tycker ni var finast???? Kommentera nu kära läsare!!! 
 
 
 

Hej

Hej på er!

Var i skolan imorse och hade en riktigt chill lektion i svenska. Var hemma halv tio och har ätit lunch och vart ute med Puma sen dess. Ska åka till gymmet om en halvtimme så ska byta om och så nu tänkte jag. Idag joinar äntligen Freddan. Hejsvejs.


SPANIEN I SOMMAR.

 
17/6-24/6.

Hejhopp.

Hej på er! Igår var jag ju somsagt på öppet hus på skolan, det gick helt ok. Haha. Idag hade jag typ en riktig lektion av tre.... Riktigt chill. I alla fall så har jag vart hemma ett tag och ätit mellis, kollat på mästerkocken och vart ute med Puma. Det äckligt kallt ute så vi var inte ute så länge.. Jag ska strax göra middag till mig och äta lite sen ska jag åka till gymmet.. Hoppas jag får med mig Freddan men är tvekis på ifall hon ska eller ej, ska nog ringa och hetsa lite. Haha. Okej hejdåå.
 

Godmorgon.

Min första lektion vart inställd idag så jag börjar inte förrens kvart i elva. Så himla skönt. Har varit uppe sen halv åtta och hunnit äta lite frulle, gröt, ägg och ett stort glas vatten som vanligt. Ska nog lägga mig i sängen igen och läsa lite i min bok vi fick igår. 
Hade bara en halv lektion igår, så himla ovärt menmen. Idag är det öppet hus på min skola och jag har blivit utvald att stå där och guida och lite sånt. Lite nervöst men det ska nog gå bra. 
Var på gymmet igår efter skolan också, har så himla mycket träningsvärk i benen så att jag knappt kan gå. Samma sak idag. Men i allafall så körde jag mage igår, det gick bra, här är det jag körde.
 
20 min pw på bandet i uppförbacke.
200 situps.
3x12 leglifts
3x12 sneda leglifts
Plankan 1 min
Abdominal maskinen 3x15 med 31 kg.
10 min på cykel. (Skulle egentligen gjort 20 men mina ben gjorde så ont) 
 
Nästa gång jag kör ben, vilket blir imorgon, tänkte jag skriva vad jag gör då :) 
 
Kommer inte komma hem i mellan skolan och öppet hus men kanske slänger in något inlägg via nallen :)
Ha en bra dag!! 

Dagens


Måndag.

Var ju som sagt ledig idag vilket var asnajs. Gymmade i förmiddags, har ändrat mitt schema lite också. Förut körde jag hela kroppen i princip varje gång men nu tänkte jag träna varje muskelgrupp försig och idag stod ben och armar på schemat. Asså jag kunde typ inte gå efteråt. Sjukt skönt ändå. När jag kom åt jag lunch och gick en promme, har fixat här hemma och packat upp och lagt in kläder i garderoben, tvättat, dammsugit, städat, diskat. Allt sånt. Riktigt bra! Nu ska jag alldeles strax sova tänkte jag. Börjar iof sent imorgon och har bara en lektion, sedan ska jag gymma. 
 
 
 
Drack lite te i NY nyss. Haha.

En bättre lunch.


New in.

Långärmad tröja från Gina, linnena är från Monki. 
 
Underkläder från Monki och sjalen var en julklapp från mamma och pappa.
 
Kavaj från bikbok, julklapp från mormor och morfar. Odd Molly blus julklapp från mamma och pappa. 
 
 
Beats hörlurar, glassmaskin och thomas sabo hänge. Julklapp från mamma och pappa. 
 
 
Ett par svarta jeans från Dr.denim och sjalen igen. 

Idag och igår.

Heej!!
 
Igår var det ju miniliga med tjejerna, dem var superduktiga och vann alla matcher! Weey! Sedan var jag på gymmet, det gick helt okej antar jag. Åkte hem och chillade. Gjorde ingenting speciellt. 
Idag har jag jobbat 10-15, har fått en extra timme så det är najs. Det gick bra där med, inte så mycket folk vilket var skönt. Sedan gick jag upp och bytte en odd molly klänning till en blus. Köpte jeans och letade efter en jacka på Zara men den fanns såklart inte. Åkte hem och handlade sushi till mig och mami. Har gått en prommis med Fredrika och Puma nu på kvällen, myyys. Imorgon är jag ledig så då ska jag verkligen sova uuut och sedan gymma. 
 

Hemma.

Nu är jag hemma. Flygresan gick bra och så. Åt tacos med mami när jag kom. Var riktigt gott med riktig mat! Typ levt på micromat och sallad. Ska alldeles strax sova eftersom att jag ska upp på miniliga imorgon med basket tjejerna, lite segt.. Sedan ska jag till gymmet med Freddan, saknat henne lite! 
 

Norrland.

Igår var jag uppe i Kiruna med veterinären för att göra en operation på en hund. Det var spännande att åka bil. Asså ni förstår inte hur vackert det är här. Renar och älgar efter vägen.. Himlen är helt rosa. Även om solen bara lyser 2-3 timmar på dygn så är det så värt det när den väl lyser för det blir liksom som en soluppgång och sedan direkt solnedgång så ljuset är alltid helt fantastiskt. 
Jag tror nästan att jag måste bo här när jag bli äldre, dels för att norrlänningar är så söta och mysiga, mentaliteten är en helt annan än i Stockholm där alla är lite småhetsiga. Det är inga som helst köer och det är SÅ vackert med all snö. Skog överallt och ja, hundarna är så jävla fina också, det är jämthundar och huskys och jakthundar. 
 
Jag tror jag har listat ut lite vem jag är och vad jag vill med mitt liv nu när jag varit här ensam. Det har varit väldigt nyttigt. Imorgon är det dags att åka hem i alla fall. Det känns lite både och antar jag. Skönt att komma hem såklart men kommer sakna att vara här, har lärt mig så himla mycket och alla är så himla snälla mot en. 
 
 
 

Tisdag.

Hej!
 
Eftersom att jag låg i sängen i princip hela helgen var jag inte alls trött på söndagskvällen när det var dags att sova, låg vaken till två och sedan somnade jag men det var en sån här sömn så att det känns som att man är vaken. När jag vaknade vid fem var jag helt väck typ. Så igår var jag ju såklart dödstrött och somnade vid nio, så det var därför jag inte bloggade..  Det var länge sedan jag somnade så tidigt
 
Idag har jag som vanligt varit på praktiken. Det är kul och så, jag lär mig massor! Men börjar längta hem lite. Längtar efter familjen och kompisarna, rutinerna och nästan mest gymmet. Haha, trodde det aldrig själv men gymmet har blivit en plats där jag bara släpper allt och tänker på vad jag ska träna idag. Har ju inte tränat på väldigt länge nu, så måste få ordning på det. Nu är det inte många dagar kvar här i allafall, ska passa på att njuta för sedan när man väl är hemma kommer man ju tröttna efter ett par veckor.. 
 
Oh well. 
 

Coolare än såhär blir det inte.


Seychellerna del 3.

Nu är vi på sista ön, Praslin, där vi spenderade tio nätter.
 
 
 
Vi badade bland annat i hotellets pool. Skönt med omväxling från det salta havet.
 
 
 
Ena dagen var vi i deras Natoinalpark Valee de Mai, sjukt lökigt. Pappa drog ett skämt om att jag och han kunde sälja vårt svett som vatten och det skulle räcka till alla som var i parken, hahah lol. Här är iaf jag och öns speciella dubbelkokosnöt! Finns endast på Seychellerna tror jag.. Dubbelkokosnöten kännetecknar att trädet är en hona och...
 
 
När det är en snopp på så är det en hane. Haha, kul va?
 
 
En ödla.
 
 
Bada lite i havet på Julafton.
 
 
Det fanns jättelandsköldpaddor överallt!! Det var tydligen tradition att man får en när man föds som är lika gammal som en och så växer den med en hela livet eftersom att dem kan bli så gamla. 
 
Det kommer fler bilder!!
 
 

Sjukis.

Jag har vart magsjuk så är rätt slut men börjar få tillbaks krafterna så det är skönt. 
 
Har inte gjort ett piss på hela helgen eftersom att jag blev sjuk i fredags. Aldrig varit med om något jobbigare tror jag. Att vara så pass sjuk som jag var och inte vara hemma eller ha någon som tar hand om en. Har känt mig så ynklig. Men nu mår jag som sagt lite bättre. 
 

Seychellerna del 2.

 
Nu är vi på ön La digue. Det första vi gjorde var att ta oss till den finaste stranden vi hört om. Men den ligger i slutet på en nationalpark så man var tvungen att betala såklart. Eftersom klockan redan var eftermiddag kände vi inte för det, så vi plankade in och gick i vattnet först och sedan upp i parken där det var så fint!
 
 
 
Det var helt klart värt den långa vandringen ialla fall! Det var så jäääävla fint! Och inga människor!!!! 
 
 
Här ser vi hela stranden i en panorama bild och lilla mamsen som ligger och plaskar. 
 

 
Pappa kallade detta flin för "Andreas Carlsson-smilet" Lol
Här är i allafall jag och mamma andra dagen på La digue, också väldigt fin strand.
 
 
Så såg stranden ut!
 
 
Det här var nog den finaste stranden av dem alla tycker jag. Den var typ en kilometerlång och i princip 15 personer kanske och vattnet var alldeles blått och stranden var perfekt pulvrig och vit. 
 
 
 
På kvällen åt vi på ett jättefint ställe där jag åt räkor. 
 
 
Nu vill datorn inte samarbeta längre men det kommer fler bilder senare!

Idag.

Hej!
 
Har varit en bra dag. Åkte till praktiken vid halv åtta och idag var jag själv med veterinären på förmiddagen, det blev lite körigt men det gick bra ändå. Får vara med om massa spännande saker men har tystnadsplikt så får inte berätta något. Slutade halv fem och då åkte jag hem. Handlade riskakor och dricka på statoil och sen duschade jag på en gång när jag kom till Vandrarhemmet. Är supertrött eftersom att jag bara sovit cirka 6 timmar dem två senaste nätterna. Ska se på mästerkocken när det släpps på webben om en timme och sen ska jag nog försöka sova. 
 
Har precis ätit lite middag och under tiden pratade jag med älskade Fanny. Haha vi satte på face time så att vi såg varandra, jättekuuul! Skickade slängkyssar till varann när vi la på, min lilla wifey<3<3<3
 
 
 
 

Update.

Hej på er! 
 
Jag är uppe i Gällivare därav tystnaden. Kom hit igår, och idag har jag vart på praktikplatsen där jag ska vara tills nästa fredag. Det är väldigt roligt, alla är så snälla och jag trivs väldigt bra! Har pratat med min lilla Fanny precis, saknar henne! Men i sommar ska vi ha kul lol, hihi. Jag ska kolla på Mästerkocken nu och sedan sova typ. 
 
 
 
Vad tycker ni om mina rosa hörlurar förresten? Fick dem i julklapp i lördags! Älskar dem!! 

Lördag.

God eftermiddag på er! 
 
Idag har jag varit iväg och tränat på gymmet. Riktigt skönt faktiskt, fast är helt slut nu. Sprang i 20 minuter sedan gjorde jag situps, plankan och squats så körde inte så hårt men det var skönt ändå. Sedan träffade jag Freddan och gick en prommis med henne och hunden. Efter det visade hon mig lite bilder från Sydafrika så himla häftigt med alla djur och allt! HAr precis stoppat i mig en sen lunch och ska strax iväg till mormor och morfar där vi ska fira lite julafton och äta köttfärslimpa, min favorit. Så nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning! Puss o hej. 
 
 
 

En av de bättre dagarna!

Idag har jag umgåtts med Fannybus. Hon kom hem till mig vid tolv någon gång så vi catchade upp lite och sen åkte vi till Kista. Jag gav henne sin julklapp som var en ring med ett hjärta på som vi valde tillsammans, själva grejen var att det skulle vara vänskapsringar så jag köpte en till henne och en till mig själv och sedan satte vi dem på samma finger hihi. Så romantiskt, lol.. Sedan gick vi och fikade god fika på Espresso house och sen shoppade vi lite också. Jag hetsade på Fanny två tröjor trots att hon åker till Hawaii nästa vecka hihi. Kommer sakna henne bajsmycket. Dröjer tre veckor innan vi ses igen :( Köpte även lite grejer till mig själv men de visar jag imorgon ifall jag hinner.
 
 
 
 
 
 
Jag invigde min ögonskuggepalett jag köpte i seychellerna idag. Tycker det blev rätt bra ändå hihi. 

Sexigaste mannen på jorden?

Måste ju ändå vara Ryan Gosling. YUM. Han har varit med i många bra filmer också, blue valentine, drive, the notebook och crazy stupid love är bara några. Det kommer ut en ny med honom om en vecka också. Gangster squad lätt att jag ska se den! 
 
 
 
 
 
 

Idag.

Idag har jag bara chillat. Riktigt skönt. Träffade Fredrika och Felicia nu på kvällen och tog en prommis. Väldigt mysigt att träffa dem båda två såklart. Och jag såg ett stjärnfall!!!!! Önskade mig såklart en grej hihi. Nu ligger jag i min säng och ska läsa lite och titta på Hundtricket jag började kolla på i eftermiddags. Sov så gott. 
 

.


Seychellerna del 1.

 
Utsikten från vårt hus var freaking underbar.
 
 
Första dagen på stranden, erkänn det ser ut som ett vykort eller hur? Det var helt fantastiskt.
 
 
Vi var inne i huvudstaden Victoria en av dagarna där jag fotade detta berömda klocktorn. Annars var huvudstaden inte mycket att hurra för.
 
 
Gustav stod och kastade mot ett par kokosnötter i hopp om att få ned ett par men lyckades inte, som tur var hjälpte killen oss att få ner ett par stycken så vi fick smaka både gammal och ny kokosmjölk och färsk kokos. Färsk kokos var gott men det andra var äckligt.. haha. Han var dock jättegullig.
 
 
Jag och brorsan posar på en strand. 
 
Det var bilderna från första ön Mahe som vi spenderade fyra nätter på. Sedan åkte vi vidare till La Digue där det inte fanns några bilar men det kommer senare. 

Äntligen hemma.

Nu är jag äntligen hemma efter en lång flygresa. Har vart på vift i cirka ett dygn nu så det är riktigt skönt att ligga i sin egen säng igen, det är som man säger borta bra men hemma bäst.
 
Väntar på att mamma och pappa ska komma hem med frukost och senare kommer mormor och morfar med Puma. Som jag har längtat efter henne. Ni får mer update om resan och bilder senare!