Skriv din beskrivning här!

hej.

hej bloggy. Tar en paus här och nu. Allt är bara extremt jobbigt och jag har ingen lust att blogga helt enkelt. Kanske är tillbaks imorgon eller om en vecka eller en månad. Det blir när allt är bättre, om det nu någonsin blir det.

tja bloggtorka. Är du här på besök?

Hejsvejs!
Tänkte uppa er lite om dem senaste dagarna.. I fredags var jag hemma hos Fanny med Martina och Elin. Vi åt tacos och kollade film. Och åt jordgubbar doppade i Fannys chokladfontän!! Så gott. På lördagen tränade jag och kollade vampire diaries. Har precis börjat titta och det är såååå bra!!!
Igår jobbade jag lite och sen var jag bara hemma. Idag var det skolan och fixa med allt. Imorgon byter jag klass. Känns helt okej.. Åkte till mormor och morfar för att hämta banden till småflickorna och fick skjuts tillbaks till Ekerö. Gick ut med Puma en sväng och käkade mellis. Åkte och träna med Fredrika. Nu har jag typ precis kommit hem och ätit. Ska stax ut med Puma och sedan duscha.

Torsdag den 19 Januari.

Skolan idag var helt ok. Hade möte med syv rektor och alla som vill byta. Sådär då var det sagt. Dem flesta vet redan om det men aa. Det är sex tjejer som vill byta från min klass natur/natur profil djur till naturbruk djursjukvård. Rätt sjukt att vi är så många men det känns bra. Det är inte säkert att vi hamnar i samma klass alla sex men jag hoppas att jag hamnar med Elin och Martina som jag hänger mest med. Vi börjar på måndag tror jag.. Lite nervöst. Imorgon ska jag, Elin och Martina hänga hemma hos Fanny. Vi ska äta middag och se skräckis som jag sa förut. Jättemys. Dem andra skulle sova över men jag kommer så inte våga det efter att ha sett den där filmen så pappa skulle hämta mig. Men nu ska jag se lite vänner. Vi hörs väl imorgon! Pusssss

Träning med minisar.

Har sovit i någon timme nu och ska iväg och träffa Marty alldeles strax. Onsdag=knatteträning! Alltid lika kul!! :DD Vi hörs senare.

Tack pappa!

Världens snällaste pappa som förstår hur mycket musik betyder köpte nya hörlurar till mig idag. WIIIIIE.

Tjaaaa.

Dagen har vart chillpill. Hade biologi och lunch. Lunchen var så jävla rolig. haha lol. På fredag ska björnligan ha taconight hos Fanny, vi ska alltså äta tacos mums och se på skräckis, igår när jag inte var där(såklart lol) bestämdes de att vi ska se the human centipede. SÅ JÄVLA ÄCKLIG. Såg videon i matsalen och jag skrek rätt ut hah lol. Får se om jag klarar av den.. Se trailern!! Den är skitäcklig!!
Fick reda på att jag måste göra biologiprovet imorgon... Trodde jag skulle slippa så har ju inte pluggat alls så måste sätta igång nu. Heido.

We say goodbye in the pouring rain and I break down as you walk away.

Hurts – Stay

Monday.

Dagen har vart heeelt normal och tråkig. Eller tråkig har den ju inte vart men aaaaa. Kom hem från skolan halv två typ. Somnade direkt.. heh. Sen gick jag ut med Puma och stack till gymmet. Idag körde jag och Freddan Bodyattack, var så himla trött så nu ska jag vila tills på lördagdå det blir core/step. Har inte tid till att träna nu i veckan heller.. Nu ska jag bara ligga i min säng och chilla galet.
Snygg jag vet.

.

Jobbade 10-15 idag, fick sluta tjugo minuter tidigare men det passade mig utmärkt eftersom att jag hade äckligt ont i huvudet. När jag kom hem sov jag i typ tre timmar och efter de åt jag middag, duschade och gick och la mig igen. Har fortfarande ont så ska bara ta det lugnt här resten av kvällen. Puss på er!!

Vi hörs, vi ses. (I dina drömmar)


Köttare.

Har precis kommit hem från ett pass på gymmet. Idag körde vi core/step. Så fruktansvärt jobbigt. Nu ska jag bara käka och duscha och sen kommer Olivis hit. Weho.

The hair.

Såhär såg det ut innan, efter att jag själv klippt mig med kökssaxen på Julafton...
Ja ni ser ju själva hur ojämt det är....
Och nu ser det ut såhär:
Det är klippt typ 2/3 decimeter om man räknar allt sammanlagt. Men jag älskar det. Så himla sköööönt. La i slingor också så nu är det härligt sommarblont.

Fredag den trettonde.

Dagen började med historia i en timme. Sen får vi reda på att nästa lektion är inställd och då hade vi alltså fyra timmars hål så några gick och klagade hos rektorn och då bestämde dem att den lektionen också skulle ställas in så slutade 09.10 asnajs. Chillade lite i skolan och tittade på vampire diaries. Käkade och så innan jag åkte till kista. Drack en chailatte och läste lite Elsas Hemlighet innan jag gick till Pia som klippte mig. Är så himla nöjd!! Mamma kom efter ett tag och klippte sig hon med. Sedan sprang jag bort till Bikbok och handlade två tröjor. Skitfina båda två. Fick två armband på köpet. Sedan kom pappa och vi käkade innan vi åkte och hämtade Gustav, sedan handlade vi lite frukost och så inför imorgon och middag. När vi kom hem gick jag ut med Puma och sedan sprang jag över till Olivia. Vi catchade och bara mööös. Kom hem halv elva ungefääär.
Har ni haft någon otur idag? Det enda jag hade var att jag tappade bort mina hörlurar....... Kan inte leva utan dem. Hoppas att dem ligger i bilen!!!!
Nu ska jag se på Vänner och sedan sovish.

Friday.

Har haft en fett najs fredag, ska berätta mer om den när jag kommer hem och visa bilder men nu ska jag iväg. Pussohej!

Världens sämsta bloggare??

Tjenare! Igår gick jag i skolan, rätt seeegt. På kvällen tränade jag och Marty våra små korvar. Det var jättekuuul!! Det roligaste var när tjejerna skulle skjuta skott och fnissade hysteriskt när dem hade sattit sex mål eftersom att det var de snuskiga talet. Hahahah. Sedan fick jag och Martina beröm för att vi var så duktiga, blev så glaad.
Idag gick jag typ på en lektion ska berätta lite senare hur det ligger till med det.. På kvällen körde jag mitt första pass på gymmet med Fredrika och Felicia. Idag körde vi Bodyattack, det var sjuuuukt jobbigt. Typ som aerobics fast mycket snabbare och jobbigare men det är ju så himla skönt när man gjort det. På lördag skulle köttarna (f&f) köra två pass på raken men jag skippar det första och ska köra step/core med dem! Sen jag kommit hem har jag bara chillaxat i soffan typ och nu ska jag sova. Imorgon ska jag klippa mig och kanske se på bio med mami. Mysmysmys. Pussisar.
Jag och Marty fick varsin pärlorm av två sötisar igår på basketen. Hur gulligt!?!?
Och så avslutar vi inlägget med en bild från i tisdags innan skolan!

Dampinlägg.

Är helt jävla SLUT. Först gick jag upp halv sex(!!!!) efter att ha sovit typ 4h. När jag kommer till skolan struntar jag och freddan i vårt språk och pratar med syvarna istället. Skönt att ha det på rätsida. Det fungerar inte att boka pass med mitt gymkort via internet och jag som vill träna på torsdag!! Mimmi ringde från jobbet och undrar om jag kan jobba 16-21 och eftersom att jag behöver pengarna så tackade jag ja. Dock glömde jag bort att jag typ skulle hinna vara hemma i 20 minuter. GAH var så jävla stressad. Det var bara in, packa väskan ut med Puma och så vidare mot bussen. På jobbet var det dock rätt chill förutom en äcklig liten kärring som klagade som fan. Nu är jag äckligt trött så ska se ett eller två avsnitt vänner och sedan sova. Imorgon får jag träffa mina småttingar!! En sak att vara glad för!
Heido från eran egna bitterfitta.

Gym.

Kom precis hem från gymmet med Fredrika, så nu har jag köpt gymkort. Känns fett härligt!! Hihi. Idag tog vi det rätt lugnt körde lite crosstrainer och gick på löpband bara men ska köra ett pass på torsdag med både Felicia och Fredrika. Yippie. Nu försöker jag övertala mamma att hon ska följa med till Ica och handla middag, är jätte hungrig.
Pussisar.♥

Monday.

Idag börjar alla andra skolan men själv har jag studiedag så jag börjar imorgon. I fredags var mormor och morfar här och åt trerätters med oss. det var jättemysigt, hade inte träffat dem sen julafton och jag brukar träffa dem minst en gång i veckan. I lördags sov Olivia här, vi såg en skräckis, when a stranger calls, och Sex and the city 2. Det var mysigt. Igår gjorde jag ingenting. Har börjat fixa med mitt nya rum under helgen. Dock går det väldigt segt, först måste jag slipa bort alla kanter på tapeten som sitter uppe nu. Sen ska golvet slipas och efter det ska väggar och tak tvättas och sen ska morfar måla taket och SEN kan jag börja inreda. Heh. Men är ändå fett taggad. Kommer bli jättefint tror jag, ska äntligen få en 120 cm säng♥.
Idag gick jag upp lite tidigare än tidigare dagar eftersom att skolan börjar imorgon.. Gjorde fattiga riddare till frukost. det var såååå gott! Lever typ för mat. Nu ska jag ut med Pumis och sen ska jag nog slipa lite i rummet och sen träffa Fredrika vid 16. Jag ska köpa gymkort och så tror jag att vi skulle spana in gymmet lite. Ska bli askul, är fett taggad på att komma igång med träningen.
Vi hörs lite senare!♥
Tjenare gröna ögon!

Idag.

Träffade ju emmisen idag. Mycket trevligt. Vi pratade och pratade och pratade. lol. Men det var jättemyyys. Vad vi kom fram till var att Bill Skargård är mycket snigg. Många har förändrats sjukt mycket under sin gymnasietid. Och vissa inte alls.. Andra har fått det liv dem förtjänar. To sum it up. Nu ska jag se en film med billy. Hejsvejs.
Se så fin han är!!!

Adelsö.

Ska gå om typ tio minuter. Ska träffa Emma N hihi. Ska bli väldigt kul! Vi ska ses hemma hos henne så det blir kulkulkul. Ni får bättre update när jag kommer hem alltså. Puss och hej!

Gott nytt år.

Hej på er!!
I lördags var jag bara hemma. Tog det lugnt och så. Tycker att nyår är så jävla överskattat att det inte finns.. Sedan jobbade jag igår och idag 10-19 så hade ingen lust att gå ut liksom. Imorgon ska jag också jobba dock bara 12-16 så det ska bli skönt och efter det ska jag och mamma på bio klockan 18. Vi ska se New Year's eve. Hoppas den är bra!! Tänkte bara säga att jag lever. Puss och hej!